skip to Main Content

Afgekeurde auto verkopen; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Snel uw afgekeurde auto verkopen via Auto Inkoop Service

  Heeft u een auto die de APK keuring niet heeft doorstaan, dan zal u misschien denken dat een afgekeurde auto verkopen bijzonder lastig is. En dat is het ook, als u met advertenties in de weer gaat. Er zijn weinig particulieren die interesse hebben in een afgekeurde auto. Gaat u naar dealers, dan kunt u uw afgekeurde auto verkopen, maar dan vaak voor aanzienlijk minder geld dan u voor ogen had. Bij Auto Inkoop Service kopen we elke auto, wat ook de staat en de leeftijd.

  Uw afgekeurde auto verkopen of repareren?

  auto-inkoop-service-home-1 Een afgekeurde auto is een auto die niet door de keuring gekomen is. Vaak had u dit al verwacht, omdat uw auto oud is of u heeft gemerkt dat er gebreken zijn. Een afgekeurde auto is niet per definitie een sloopauto, want soms kunt u nog reparaties uitvoeren en toch de keuring halen. Een auto is pas een sloopauto als de reparaties duurder zijn dan de waarde van de auto. Het is goed mogelijk dat u geen zin meer heeft in reparaties en dat u liever een nieuwe auto koopt. En nu zit u met een afgekeurde auto opgescheept waarvan u vermoed dat u hem niet aan de straatstenen kwijt zal kunnen.

  Wij halen uw afgekeurde auto op

  Nu bezit u dus een afgekeurde auto. Deze staat voor uw deur of op uw oprit, maar u mag er in ieder geval de weg niet meer mee op. Alle onderhandelingen moeten dus bij u thuis gebeuren. Daarom hebben wij onze eigen ophaalservice waarmee we uw afgekeurde auto bij uw adres weghalen en u zich dus over het transport al geen zorgen meer hoeft te maken. En het goede nieuws is dat we dan vaak binnen 24 uur al bij u op de stoep staan met het vrijwaringsbewijs. Door uw afgekeurde auto te verkopen via Auto Inkoop Service bent u er dus snel van af.

  Een goede prijs voor uw afgekeurde auto

  Een ander voordeel van Auto Inkoop Service is niet alleen dat we u volledig ontzorgen en de verkoop voor u regelen, maar ook dat we een goede prijs bieden voor uw auto. Deze is volledig conform de huidige marktwaarde en dat betekent dat ons aanbod eerlijk en interessant wordt. Het geld maken we overigens direct over, via een spoedoverboeking, dus alles wordt in één korte afspraak geregeld. Wilt u liever contant betaald worden? Dan kan dat ook, maar moet u dit wel van tevoren even telefonisch aan ons doorgeven. We kunnen de betaling dan voorbereiden voordat we bij u op de stoep staan.

  Wij gebruiken geen derde partijen

  De reden waarom wij een goede prijs kunnen bieden en een snelle afhandeling realiseren is omdat we werken zonder tussenpersonen. U heeft dus tijdens het gehele proces alleen met onze medewerkers te maken en wij alleen met u. Dat helpt u omdat u aan één contactpunt genoeg heeft en het helpt ons omdat we alle diensten zelf in handen hebben. We kunnen u dus ook echt een eerlijke prijs bieden zonder dat we daar onze partners van moeten bekostigen. Zelfs onze ophaal service is van onszelf. U heeft altijd een contactpersoon ter beschikking en wij hebben de ruimte om u snel van dienst te zijn. Dat is voor u zowel als voor ons een bijzonder gunstig uitgangspunt.

  In drie stappen van uw afgekeurde auto af

  Uw afgekeurde auto verkopen via Auto Inkoop Service is dus snel en efficiënt. En daarvoor hebben we een waterdicht stappenplan opgesteld waarmee we zoveel mogelijk van het werk van u wegnemen. U zorgt ervoor dat de auto er is, dat u de papieren heeft en dat u bij de afspraak aanwezig bent. Wij doen de rest.

  1

  Kenteken doorgeven  

  De manier om alles in werking te zetten is door uw kenteken door te geven. Hiervoor vindt u een veld bovenaan de pagina’s van onze website. U verplicht uzelf nog nergens toe, u geeft alleen aan dat u uw afgekeurde auto verkopen wilt. Wij reageren binnen 15 minuten en gaan direct voor u aan de slag.

  2

  Ontvang een bod  

  Binnen 2 uur nadat u uw kenteken aan ons heeft doorgegeven, ontvangt u van ons een bod. Dit bod is altijd eerlijk en conform de huidige marktwaarde van uw afgekeurde auto. U heeft vervolgens de mogelijkheid om dit bod te weigeren en dan loopt onze samenwerking automatisch af. Tot nu toe heeft u alles nog gratis en vrijblijvend gedaan. Accepteert u ons bod, dan zet u pas de verkoop in werking.

  3

  Ophalen afgekeurde auto

  De derde stap is dat we de verkoop afronden. We kunnen binnen 24 uur bij u op de stoep staan met een RDW vrijwaringsbewijs. Uiteraard kan dit op een tijdstip dat u uitkomt. U geeft ons de kentekenpapieren en wij schrijven het geld direct over of geven u de prijs in cash. We nemen uw afgekeurde auto mee en u bent van al uw zorgen verlost. Een afgekeurde auto verkopen is bij ons kinderspel.

  Vragen? Bel ons direct op

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  Heeft u ook andere opties?

  Om u duidelijk te maken waarom Auto Inkoop Service een uitstekende optie is, bespreken we de andere opties die u heeft om uw afgekeurde auto te verkopen.

  • Sloopauto: is uw auto een sloopauto verklaard, dan moet u deze naar de schroothoop brengen. Daar halen ze de bruikbare onderdelen uit uw auto en recyclen ze de rest volgens de regels. Voor een sloopauto krijgt u geld, maar doorgaans is dit weinig. Een voordeel is wel dat u direct van uw auto af bent en dat u weet dat deze geen schade achterlaat voor toekomstige generaties.
  • Verkopen aan particulieren: u kunt ook een advertentie plaatsen en uw afgekeurde auto verkopen aan particulieren. U maakt hem mooi schoon, plaatst schitterende foto’s en stelt de perfecte advertentie samen. Hier gaat veel tijd in zitten en u betaalt geld voor de advertentieplaats. Vervolgens is het afwachten. U kunt zich misschien wel voorstellen dat een afgekeurde auto verkopen niet zo snel gaat, omdat de interesse aanzienlijk minder is. Tenzij u de prijs naar beneden doet, natuurlijk.
  • Inruilen bij een dealer: u kunt uw afgekeurde auto ook inruilen bij een dealer of verkopen aan een vakman. Zij gebruiken deze dan als donorauto of repareren hem om hem weer te verkopen. Ook dit is een gemakkelijke optie, maar u krijgt er eigenlijk nooit het bedrag voor terug dat u graag zou willen hebben. De dealer moet natuurlijk ook winst maken.

  Zelf de auto repareren?

  In plaats van uw afgekeurde auto te verkopen kunt u deze ook laten repareren. Als u van plan bent om langer van de auto gebruik te maken en de reparaties zijn niet duurder dan de waarde van de auto, dan is dit ook een goed plan. Reparaties in Nederland zijn vaak wel erg prijzig. U kunt dit in het buitenland laten uitvoeren, maar dan heeft u het probleem dat u met uw afgekeurde auto de weg niet op mag. Vraag uzelf af of repareren voor u toegevoegde waarde heeft. Zo niet, dan is Auto Inkoop Service altijd geïnteresseerd.

  Waarom kiest u voor Auto Inkoop Service?

  In veel gevallen is het makkelijker om Auto Inkoop Service in te schakelen en uw afgekeurde auto te verkopen aan ons. U krijgt hier dan een eerlijke prijs voor en kunt gaan denken aan een nieuwe auto. De afgekeurde auto is uw zorg dan niet meer. En de voordelen waarvan u dan profiteert, spreken voor zich.

  • Wij werken niet met derde partijen. Daarom heeft u maar één contactpunt en verloopt alles snel, soepel en zonder oponthoud.
  • We bieden altijd een eerlijke prijs aan en kopen elke auto, ongeacht de staat, de kilometerstand, de leeftijd, het merk en het model.
  • We zijn elke dag geopend, van 9 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds.
  • U krijgt binnen 15 minuten antwoord, ontvangt een bod binnen 2 uur en kunt uw afgekeurde auto verkopen binnen 24 uur.
  • U geeft uw kenteken 100% vrijblijvend en gratis door, dus u heeft bij ons niets te verliezen.

  Laat uw afgekeurde auto gratis taxeren bij Auto Inkoop Service

  Of u nu een afgekeurde auto heeft, een sloopauto, een nieuwe auto, een oude auto, een kapotte auto of een oldtimer; Auto Inkoop Service is geïnteresseerd. We kopen ook bedrijfswagens op. Via ons vraagt u gratis en vrijblijvend een taxatie aan van uw auto aan en daarna bepaalt u zelf of wij het autobedrijf zijn waarmee u verder wilt. We zijn altijd op zoek naar gebruikte auto’s van particulieren en bedrijfswagens van ondernemers, dus waarom probeert u ons niet uit? U heeft niets te verliezen en als u ons aanbod accepteert dan rekent u op een snelle en eerlijke service. Uw afgekeurde auto verdwijnt van uw oprit, zodat u verder kunt met het regelen van een vervanging. Auto Inkoop Service maakt u het leven zo gemakkelijk mogelijk.

  Auto Inkoop Service

  auto-dagwaarde-bepalen

  Vragen? Chat met ons op WhatsAPP

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  logos
  Back To Top