skip to Main Content

Oldtimer verkopen; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

Verkoop nu uw auto

Vul hier uw kenteken in:

Merk

Model

Vervaldatum APK


Oldtimer verkopen

Heeft u er genoeg van om met een oldtimer te rijden die nog geen 40 jaar oud is en daarom 25% wegenbelasting te betalen? Of maakt u gebruik van de overgangsregeling en vindt u het hinderlijk dat de auto dan een bepaalde periode niet op de openbare weg mag? De oldtimer verkopen is dan het overwegen waard.

Vroeger was het makkelijker en leuker, maar sinds 2014 zijn oldtimers alleen belastingvrij als ze 40 jaar of ouder zijn. Voor een benzine auto die nog geen 25 jaar is betaal je het volle pond, voor een oldtimer die tussen de 26 en 40 jaar is moet u een kwart van de normale wegenbelasting betalen met een maximum van 122 Euro per jaar, en als het een diesel is betaalt u zelfs 100%, het normale motorrijtuigenbelasting tarief.

Heel jammer, maar wel een feit. Daar komt nog bij dat uw oldtimer hierdoor ook in waarde gedaald is. Want voor 2014 was het aantrekkelijk om een oldtimer te kopen, vanwege de mrb-vrijstelling. Nu is dat een heel stuk minder aantrekkelijk en zijn er dus minder potentiële kopers voor uw auto.

1

Aanmelden

Voer uw kenteken in en meld u aan. Dit is geheel vrijblijvend en is absoluut gratis.

2

Snel een bod

Binnen 2 uur kunt u van onze inkopers een gegarandeerd bod verwachten.

3

Zorgeloos verkocht

Als u akkoord gaat met het bod regelen wij zo snel mogelijk alles met de RDW voor u.

Oldtimer verkopen

Als u toch van uw oldtimer af wilt, vraag AutoInkoopService dan om een bod op uw wagen. U heeft zo niet de rompslomp van adverteren, u hoeft geen vragen van eventuele geïnteresseerden te beantwoorden, u krijgt geen mensen aan uw deur en u hoeft ze geen proefritjes te laten maken. Uw oldtimer verkopen kan veel makkelijker!

Als u ons belt of het formulier invult, dan krijgt u per omgaande een reactie. Wellicht stellen we u nog wat vragen over de oldtimer, en daarna doen we een bod op uw auto. Als u daarmee akkoord gaat kan het heel snel gaan. Dan spreken we een tijd en plaats af waarop de auto wordt opgehaald. Dit kan bij u thuis zijn, of op uw werk, overal in Nederland, dat maakt ons niet uit. U ontvangt dan het afgesproken bedrag en krijgt ook meteen de vrijwaring. Eenvoudig en snel uw oldtimer verkopen kan zodra u het wilt.

Meld uw oldtimer nu aan en hoor wat u nog voor de auto kunt krijgen.

Vragen? Chat met ons op WhatsAPP

Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

logos
Back To Top