skip to Main Content

Uw bedrijfswagen verkopen

Ook een bedrijfswagen verkopen kan bij ons. We hebben interesse in busjes, bestelauto’s en vrachtwagens, met en zonder schade, met en zonder APK, loop of sloop.

Gaat u met uw bedrijf stoppen en wilt u daarom van een bedrijfswagen, bestelwagen of bestelbus af? Of wellicht is het wagenpark van uw bedrijf aan verversing toe en wilt u daarom zelfs meerder dan één bedrijfswagen weg doen. Geen probleem voor ons! U heeft goede redenen om een of enkele bedrijfsvoertuigen te willen verkopen en wij hebben interesse om ze van u over te nemen.

Bedrijfswagen met defect of schade

Misschien zit u zelfs met een bedrijfsauto met schade, of met een defect. Bijvoorbeeld een auto of bus waarvan de koppakking kapot is, of de transmissie, of de distributieriem is gebroken. Een defecte katalysator of kapotte turbo komen ook nogal eens voor, of een defect motorblok. Dit zijn meestal problemen waarbij de reparatiekosten behoorlijk in de papieren kunnen lopen. Vooral als de bedrijfswagen al wat ouder is, kan het gebeuren dat de reparatie domweg te duur is in verhouding tot de waarde die de bedrijfsauto nog heeft. We kunnen dan goed begrijpen dat u de bedrijfsauto in dat geval liever verkoopt en een andere aanschaft.

bedrijfswagen verkopen

Meld uw bedrijfsvoertuig vrijblijvend aan voor een bod

Als u het formulier invult of ons belt, en u geeft ons het merk, type, bouwjaar, het kenteken en de kilometerstand van het voertuig door, dan kunnen wij u binnen 24 uur een bod geven. Als er schade of een defect aan is, vermeld dit dan ook even. Zo krijgt u een realistisch bod en weet u meteen waar u aan toe bent.

Ophalen

U hoeft niet zelf ergens heen te rijden met de bedrijfswagen, of iemand op pad te sturen om deze weg te brengen.
Want als u ons bod aantrekkelijk vindt maken we een afspraak voor een taxatie op locatie, waarbij de definitieve prijsafspraak gemaakt wordt. Na deze prijsafspraak wordt uw bedrijfswagen opgehaald door onze eigen transportdienst. Bij u op het bedrijf of waar het u past, op een datum en tijd die u schikken. Op dat moment wordt de wagen meteen gevrijwaard, en u ontvangt direct het geld van de chauffeur die de wagen komt ophalen.

1

Aanmelden

Voer uw kenteken in en meld u aan. Dit is geheel vrijblijvend en is absoluut gratis.

2

Snel een bod

Binnen 2 uur kunt u van onze inkopers een gegarandeerd bod verwachten.

3

Zorgeloos verkocht

Als u akkoord gaat met het bod regelen wij zo snel mogelijk alles met de RVD voor u.

Twijfel niet

Twijfel niet, maar bel ons of meld uw bedrijfswagen aan via het formulier. U kunt ook foto’s uploaden om mee te sturen. Er is geen snellere en handigere manier om te weten wat u voor de wagen kunt krijgen, en om hem zo snel mogelijk te verkopen en te laten ophalen. Het is vrijblijvend en efficiënt. Zo geregeld!

logos
Back To Top