BEL ONS DIRECT OP 085-7600144

Werkwijze

Uw auto verkopen?
Snel en makkelijk?
Via een RDW erkend bedrijf?

Auto Inkoop Service is een bedrijf dat continu opzoek is naar gebruikte auto’s van particulieren.

Dit kunnen schadeauto’s zijn maar ook auto’s waarvan de APK keuring is vervallen of met andere defecten.

Vul uw gegevens in op ons verkoopformulier, dit is geheel vrijblijvend en is absoluut gratis hier zijn geen extra kosten aan verbonden en u verplicht zich tot niets.

Welke delen van het kenteken heeft u nodig?

 

Wel vragen wij de gegevens van u auto zo volledig mogelijk en correct in te vullen om een reëel bod te kunnen geven .

Binnen 2 uur kunt u van onze inkopers een gegarandeerd bod verwachten. Een snelle en betrouwbare manier om uw schadeauto te verkopen.

Auto Inkoop Service hecht veel belang aan de bescherming van uw privacy. Wij houden uw persoonlijke gegevens ten alle tijden vertrouwelijk.

Wanneer u akkoord gaat met ons bod dan regelen wij natuurlijk zo snel mogelijk de afhandeling zoals RDW erkende vrijwaring als betaling.

We hopen op deze manier snel en prettig zaken te doen!

Auto Inkoop Service is gespecialiseerd in het aankopen van sloopauto’s. Wij zijn de enige partij die rechtstreeks van de particulier inkoopt tegen een goede prijs. Wij taxeren Uw sloopauto volgens alle daarvoor bestemde richtlijnen en bieden een marktconforme prijs. De afwikkeling gebeurt snel, discreet en op locatie.

Auto Inkoop Service is er voor inkoop van: personenwagens, bedrijfswagens, maar ook een schadeauto of sloopauto en andere voertuigen.

U hebt besloten uw sloopauto te gaan verkopen en wilt dit uiteraard op een spoedige en comfortabele manier geregeld hebben. Liever geen vreemde kopers aan de deur, er te laat achterkomen dat de auto niet is gevrijwaard en nog op uw naam staat, of zaken doen met bedrijven die bij Trosradar genoemd worden.

Belt u eens met ons! Na taxatie van uw voertuig, volgens de geldende waardebepalingen, ontvangt u keurig de RDW erkende vrijwaring van uw auto. U kunt desgewenst kiezen of het geld contant op per spoedoverboeking op uw bankrekening laat bijschrijven.

Door de frequente vraag van onze buitenlandse en Nederlandse klanten zijn wij doorlopend opzoek naar allerlei soorten personen-en bedrijfswagens.

Wij geven doorgaans het hoogste bod voor uw voertuig omdat wij veel afzet mogelijkheden hebben zowel in het binnen en buitenland en de auto zonder tussenkomst van handelaren naar de eindgebruiker gaat. Hoge kilometer standen en schade of defect zijn hierbij geen bezwaar.

Ook zijn wij geïnteresseerd in jonge gebruikte auto, het gaat hierbij zowel om personenauto’s als bedrijfsauto’s voornamelijk voor de Nederlandse markt.

Mocht u als bedrijf meerdere voertuigen willen verkopen dan behoort ook dit tot de mogelijkheden.

Mocht u overigens nog op zoek zijn naar een verzekering:

Wat voor auto’s koopt Auto Inkoop Service allemaal op?
De Auto Inkoop Service koopt alle soorten auto’s op. Defect, schade, geen APK of een hoge kilometerstand is geen probleem. Wij hebben zeer goede contacten met een groot aantal 2de hands exporteurs, waardoor wij ook auto’s kunnen inkopen die niet geschikt zijn voor de Nederlandse markt.
Direct contact opnemen

Binnen 24 uur is
uw auto verkocht!

Verkoop nu uw auto:

Let op: Velden met een * zijn verplicht

Gegevens van de auto:

Uw gegevens: