skip to Main Content

Defecte auto verkopen

Er kunnen genoeg redenen zijn om uw auto te verkopen. Het kan zijn dat u er te weinig gebruik van maakt om het bezit ervan te rechtvaardigen, of misschien hebt u geld nodig voor andere belangrijke zaken. In ieder geval kan het vaak een hele klus zijn om uw auto te verkopen voor een goede prijs. Maar wat nu als u een defecte auto wilt verkopen? Kan een schadeauto nog verkocht worden en zo ja, hoe krijgt u het beste bod? Het verkopen van een defecte auto is lastiger dan een werkende. Tenslotte is de markt hiervoor kleiner en u moet ervoor oppassen dat u, als u hem verkoopt, dit doet voor de juiste prijs.

De beste manier om een defecte auto te verkopen

De waarde van een schade- of sloopauto is afhankelijk van veel elementen. Is de auto nog te repareren en zo niet, welke onderdelen zijn dan nog te verkopen en voor hoeveel? Slechts voorbeelden van zaken die de waarde van uw sloopauto bepalen. Dit maakt het verkopen van een defecte auto nog lastiger. Auto Inkoop Service geeft u de kans om deze moeilijkheden te omzeilen door u altijd een eerlijke en marktconforme prijs te bieden die doorgaans hoger ligt dan bij anderen. Dit omdat wij veel afzet kennen voor onze ingekochte auto’s in binnen- en buitenland. Als u uw defecte auto wilt verkopen, dan ontdekt u bij ons niet alleen een mooi bod, maar ook een dienstverlening die gericht is op service.

Een defecte auto verkopen doet u bij Auto Inkoop Service

Het verkopen van een defecte auto gebeurt bij Auto Inkoop Service onder de meeste gunstige voorwaarden. Zoals gezegd kennen wij veel afzet en kunnen wij u derhalve altijd een mooi gegarandeerd bod doen. Met een specialisatie in het inkopen van sloopauto’s gebeurt het verkopen van uw defecte auto onder eerlijke en heldere voorwaarden. Wij kunnen duidelijk de waarde van uw auto inschatten en geven u, als u het formulier op de website heeft ingevuld, binnen twee uur een aantrekkelijk bod. Daarnaast gaat het verkopen van uw defecte auto gepaard met zeer sterke service.

Ontdek de voordelen van Auto Inkoop Service

Bij het verkopen van uw defecte auto krijgt u bij ons niet alleen een mooi bod, ook de betaling geschiedt zeer snel, contant of via spoedoverboeking. Bij het verkopen van uw defecte auto handelen wij het geheel zo snel mogelijk af, en dat geldt ook voor de RDW-vrijwaring. Onze transportdienst haalt uw auto snel op, zodat u zich daar ook geen zorgen over hoeft te maken.

Uw defecte auto verkopen doet u bij Auto Inkoop Service.

defecte auto verkopen

logos
Back To Top