skip to Main Content

Kapotte auto verkopen Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

Verkoop nu uw auto

Vul hier uw kenteken in:

Merk

Model

Vervaldatum APK


Kapotte auto verkopen

Wilt u uw kapotte auto verkopen? Dat kan een lastige klus zijn. Meestal hebben particulieren geen interesse voor kapotte auto’s, u zult uw kapotte auto dus aan een vakman moeten verkopen. De prijs die u krijgt is dan weer afhankelijk van wat de koper er mee wil gaan doen. Zo kan het zijn dat wanneer u uw auto aan de sloop verkoopt, dat u alleen de waarde in schroot krijgt. Wanneer uw auto ook nog eens niet rijdt, dan komt de sloper hem graag ophalen, en door de kosten daarvan krijgt u nog minder voor uw auto. Wij snappen dat u hier niet op zit te wachten. Het kan ook zijn dat de koper van uw wagen de kapotte auto wil repareren of restaureren om dan weer door te verkopen. U krijgt dan waarschijnlijk een beter bedrag voor uw auto. Het laatste type koper wil uw kapotte auto kopen om deze vervolgens te gebruiken als donorauto. Dan haalt hij de nog bruikbare delen uit uw auto en zal deze gebruiken om een andere auto, of auto’s, mee te repareren.

1

Aanmelden

Voer uw kenteken in en meld u aan. Dit is geheel vrijblijvend en is absoluut gratis.

2

Snel een bod

Binnen 2 uur kunt u van onze inkopers een gegarandeerd bod verwachten.

3

Zorgeloos verkocht

Als u akkoord gaat met het bod regelen wij zo snel mogelijk alles met de RVD voor u.

Snel uw kapotte auto verkopen voor een mooi bedrag

U hebt dus een kapotte auto en wilt deze verkopen aan iemand die er wel een eerlijk bedrag voor geeft. Hoe pakt u dat nou het beste aan? Wanneer u op het internet zoekt zijn er heel veel bedrijven te vinden die auto’s opkopen. Maar weinig bedrijven willen iedere auto. Auto Inkoop Service wel: wij kopen alle auto’s ongeacht merk, model, kilometerstand of eventuele schade. Maak gebruik van het contactformulier op de website, dan nemen wij binnen 24 uur telefonisch contact met u op. U kunt een reëel en marktconform bod op uw auto verwachten. Wanneer u ons bod accepteert dan is uw kapotte auto verkocht! Wij komen de auto ophalen en u krijgt van ons direct een vrijwaringsbewijs in handen. Wij zullen het geld ook direct overboeken. Het is ook mogelijk om betaald te worden in contant geld, geef dit dan aan in het telefonische gesprek.

Uw kapotte auto aan Auto Inkoop Service Verkopen

Wij snappen dat u een betrouwbare partner zoekt om uw kapotte auto aan te verkopen. Kies daarom voor Auto Inkoop Service, wij hebben over de jaren heen bewezen een betrouwbare partner te zijn voor iedereen die een auto wil verkopen. Wanneer u uw kapotte auto aan ons gaat verkopen, dan krijgt u het RDW-vrijwaringsbewijs en het geld direct in handen. Daarnaast komen wij de auto bij u thuis ophalen, dus makkelijker dan dit kunt u uw kapotte auto niet verkopen!

Vragen? Chat met ons op WhatsAPP

Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

logos
Back To Top