skip to Main Content

Afgekeurde auto verkopen

Het verkopen van een auto kan al een hele klus op zich zijn, het vinden van de juiste koper en het krijgen van een goede prijs kan veel tijd kosten. Dit geldt helemaal als u een afgekeurde auto wilt verkopen. Hier is tenslotte weinig vraag naar. Er zijn weinig particulieren geïnteresseerd als u een afgekeurde auto wilt verkopen en u loopt het gevaar dat garages en sloophandelaren u een veel te laag bod doen.

Wat is dan de oplossing, de auto laten repareren? Het is maar de vraag of u de geïnvesteerde kosten terugkrijgt als u later de afgekeurde auto gaat verkopen.

De beste manier om uw afgekeurde auto te verkopen

Een afgekeurde auto verkopen lijkt een lastige klus. Hoe bepaalt u bijvoorbeeld de reële waarde? Dit is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren.

Toch kan dit gemakkelijk en onder gunstige voorwaarden.

Een afgekeurde auto verkopen kan bij Auto Inkoop Service gebeuren onder zeer gunstige voorwaarden en vaak al binnen 24 uur. Met een specialisatie in schadeauto’s en met veel mogelijkheden voor afzet in binnen- en buitenland kunnen wij u altijd een zeer aantrekkelijk aanbod doen voor uw schadeauto. Daar komt bij dat u uw afgekeurde auto aan ons kunt verkopen, wat gepaard gaat met zeer sterke service.

Snel, gemakkelijk en voor een goed bod uw afgekeurde auto verkopen

Dat wij u doorgaans een beter bod geven bij het verkopen van uw afgekeurde auto is op zich al voldoende reden om gebruik te maken van onze dienstverlening. Maar ook onze service liegt er niet om. Wij geven u de kans om uw afgekeurde auto snel te verkopen voor een goede prijs, met als bijkomend voordeel dat wij u zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Vul simpelweg het formulier op onze website in en ontdek hoe snel wij u een mooie en marktconforme prijs kunnen bieden, gecombineerd met goede service.

Auto Inkoop Service, met een nadruk op service

Bij Auto Inkoop Service ontdekt u de vele voordelen die u van ons kunt verwachten bij het verkopen van uw afgekeurde auto. Zo kunt u een zeer snelle betaling verwachten, contant of via spoedoverschrijving. Ook belangrijke administratie verzorgen wij. U kunt na de verkoop van ons een RDW-vrijwaringsbewijs verwachten, zodat u geen enkele verantwoordelijkheid meer draagt over de verkochte auto. Natuurlijk komen wij uw auto ophalen dankzij onze transportdienst. Bij Auto Inkoop Service gebeurt het verkopen van uw afgekeurde auto vanuit de luie stoel.afgekeurde auto verkopen

logos
Back To Top