skip to Main Content

Auto gratis verkopen; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Auto gratis verkopen

  U wilt uw auto verkopen, maar u ziet het niet zitten om hiervoor te moeten betalen. Gelukkig kunt u uw auto aanbieden aan Auto Inkoop Service. Bij ons kunt u uw auto gratis verkopen. Auto Inkoop Service is een RDW-erkend bedrijf met veel ervaring in het opkopen van allerlei soorten voertuigen. Bij ons kunt u gratis uw auto verkopen, ongeacht de kilometerstand, type, model of zelfs of er schade aan het voertuig zit. Wanneer u volledig gratis uw auto aan Auto Inkoop Service gaat verkopen, dan komen wij bij u thuis om de auto op te halen en dan kunnen wij direct een vrijwaringsbewijs overhandigen. Tevens kunnen wij als u dat wilt contant afrekenen, of direct het geld overschrijven naar uw rekening.

  Waarom kan ik mijn auto gratis verkopen bij Auto Inkoop Service?

  Auto Inkoop Service gelooft in makkelijke en eerlijke procedures. Wanneer u een auto aan ons gaat verkopen, dan wilt u geld voor uw auto, en wilt u niet betalen om uw auto aan ons te mogen verkopen. Wij snappen dat, en daarom kunt u altijd uw auto gratis aan ons verkopen. Wij houden niet van veel papierwerk of ondoorzichtige procedures, bij ons krijgt u alleen eerlijke heldere taal en wij doen wat wij zeggen. Dus wanneer u contact met ons opneemt via het formulier op de website, dan nemen wij binnen twee uur contact op met u op voor een volledig vrijblijvend bod. Wanneer u dit bod accepteert, dan kunnen wij langskomen om het kopen van uw auto af te ronden. U krijgt dan direct het vrijwaringsbewijs in handen, en het geld kan direct overgeschreven worden. Mocht u liever contant geld hebben, dan is dat ook mogelijk.

  Uw auto gratis verkopen: 3 opties

  Was het voorheen nodig om voor een advertentieplaats in de krant te betalen, vandaag de dag zijn er voldoende manieren waarop u uw auto gratis verkopen kunt. Er zijn verkoopsites waar u een gratis advertentie kunt plaatsen, u kunt uw auto gratis inruilen via een garage of dealer en u kunt uw auto gratis verkopen via Auto Inkoop Service. Deze opties brengen allen de nodige voordelen met zich mee en uiteraard zijn er vaak ook nadelen te noemen. Als u uw auto gratis verkopen wilt, dan is de onderstaande informatie voor u vast handig.

  Auto Inkoop Service

  De eerste optie om uw auto te verkopen is door dit direct aan een andere particulier te doen. Hiervoor gebruikt u dan meestal een verkoopsite specifiek voor auto’s. Er zijn sites waarvoor u moet betalen en er zijn sites waar u uw auto gratis verkopen kunt. Het is natuurlijk altijd voordeliger om eerst een website uit te kiezen die gratis is. Door uw auto particulier te verkopen houdt u zelf alle touwtjes in handen en maakt u geen gebruik van een tussenpersoon. Dat betekent ook dat u veel meer werk moet steken in de verkoop en dat u hier veel tijd aan verliest. Ook is er veel concurrentie en staan er vaak duizenden auto’s op die manier te koop. Gebruik daarom het volgende stappenplan om uw auto succesvol te verkopen via een particuliere verkoopsite.

   

  1. Verzamel belangrijke informatie over uw auto

  De eerste stap die u neemt als u uw auto gratis verkopen gaat via een website is om alles op te schrijven over uw auto en zo dus een samenvatting te maken van de kenmerken, de beschadigingen en de unieke verkooppunten. Deze lijst blijft u tijdens de volgende stappen gebruiken en vormt de leidraad tijdens het gehele proces. Allereerst zijn er de feiten, zoals het merk, het model, het aantal deuren, de kilometerstand, het kenteken, het bouwjaar, de brandstof en de transmissie. Dit is niet alleen handige informatie, maar het zijn ook de filters die mensen gebruiken om uw auto te vinden. Daarna noteert u eventuele schade, zoals krasjes, defecten en slijtage. Als laatste schrijft u de punten op die uw auto speciaal maken, zoals extra toegevoegde opties, een goede onderhoudsgeschiedenis, wanneer de laatste APK keuring was en wanneer de banden vervangen zijn.

   

  1. Een vraagprijs vaststellen

  Met de bovenstaande gegevens kunt u nu een vraagprijs vaststellen voor uw auto. U gaat allereerst op zoek naar de officiële dagwaarde en deze kunt u opvragen via een verscheidenheid aan websites. Doe dit bij meerdere sites en neem dan het gemiddelde. Vervolgens gaat u kijken naar soortgelijke auto’s die te koop staan en hoeveel er voor gevraagd wordt. Kijk naar de kenmerken van de auto en hoe deze de vraagprijs beïnvloeden. Met die informatie kunt u zelf ook een vraagprijs vaststellen en uw auto gratis verkopen zonder geld te verliezen en voor een concurrerend bedrag.

   

  1. Websites uitkiezen

  Vervolgens gaat u op zoek naar goede websites waarbij u uw auto gratis verkopen kunt. Lees de voorwaarden goed door en kies eventueel een website die zich specialiseert in uw auto. Er zijn bijvoorbeeld verkoopsites specifiek voor schade- en schrootauto’s, websites voor het merk auto dat u verkoopt en websites specifiek voor dure of juist goedkope auto’s. Door van een specialistische website gebruik te maken kunt u kopers aantrekken die specifiek naar uw soort auto op zoek zijn.

   

  1. Foto’s maken

  Het is geen geheim dat de meeste mensen die een auto kopen een selectie maken en dat doen ze door de foto’s te bekijken. Het is dus belangrijk dat u hier de beste afbeeldingen plaatst waarmee u zich onderscheidt van de rest. Als u uw auto gratis verkopen wilt, dan is dit bijzonder belangrijk, want de concurrentie op die sites is groot. Maak uw auto daarom helemaal schoon, van binnen en van buiten. Zoek een goede plek op waar voldoende licht is en kies dan ook het juiste dagdeel uit om de foto’s te maken. Gebruik een kwalitatieve camera, maak veel foto’s en zorg ervoor dat alle kanten van uw auto gezien worden. Maak ook foto’s van de onderdelen die beschadigd en versleten zijn en van de banden.

   

  1. Advertenties plaatsen

  De volgende stap als u uw auto gratis verkopen wilt via een verkoopsite is om de advertenties samen te stellen. Houd er rekening mee dat potentiële kopers eerst aangetrokken worden door de foto’s en daarna door de tekst. Kies de beste en duidelijkste foto’s uit en plaats een korte maar krachtige tekst waarin u alles behandeld wat u bij de eerste stap heeft opgeschreven. Kopers willen weinig tijd besteden aan lezen, maar dan wel zoveel mogelijk te weten willen komen over uw auto. Wees daarom doeltreffend, gebruik opsommingen en laat de lezer exact weten wat ze nodig hebben. Duidelijke en meerdere contactgegevens zijn dan ook erg belangrijk. U zet de advertenties op die manier direct online.

   

  1. De bezichtigingen

  Heeft u een goede en onderscheidende advertentie weten plaatsen, dan kunt u uw auto nu gratis gaan verkopen en dat betekent dat u begint met het afhandelen van de bezichtigingen. Doe dit altijd met iemand anders, want er kunnen problemen ontstaan tussen u en de potentiële koper. Wees eerlijk en wijs beschadigingen aan, maar zorg er ook voor dat u de goede punten voldoende benadrukt. Uiteraard is het belangrijk om een testrit te maken en dan gaat u altijd mee, samen met iemand anders. Besluit iemand om uw auto daarna niet te kopen, dan is het zeer waardevol om te weten waarom dit is. U kunt daar uw verkoopstrategie dan op aanpassen en de kans om uw auto gratis te verkopen groter maken.

   

  1. De auto verkopen

  Is er iemand die uw auto nu wil kopen, dan is het tijd om de administratie af te werken. De koper gaat dan met de kentekencard naar een kentekenloket, zoals een RDW keuringsstation of een Postkantoor. Heeft u nog een papieren kentekenbewijs, dan is het tenaamstellingsbewijs en het overschrijvingsbewijs nodig. De koper ontvangt daar een nieuwe tenaamstellingscode voor zichzelf en het vrijwaringsbewijs voor u. Pas als deze papieren in orde zijn ontvangt u het geld en geeft u de sleutel aan de nieuwe eigenaar. Het is dus goed mogelijk om uw auto gratis te verkopen via een website, maar houd dan wel de volgende aandachtspunten goed in de gaten:

  • Geef de sleutel nooit weg zonder dat u het geld in handen heeft of u het bewijs heeft gezien dat het op uw rekening staat.
  • Handel de bezichtigingen, de testrit en de verkoop altijd af met iemand anders erbij.
  • Verkoop uw auto niet aan iemand met een buitenlands rijbewijs of –paspoort.
  • Vraag altijd de contact gegevens van degene die uw auto koopt voordat u afscheid neemt.

   

  Wel of niet uw auto verkopen aan een particulier?

  Door uw auto gratis te verkopen aan een particulier profiteert u van een aantal belangrijke voordelen. Er is geen tussenpersoon, dus u heeft geen extra kosten. U ontvangt meestal de juiste prijs voor uw auto en omdat u een gratis website heeft gebruikt is dat ook uw kale winst. U heeft het gehele proces zelf in handen, wat u de leiding geeft en u heeft de touwtjes in handen. Tegelijkertijd betekent dat ook dat u er veel meer tijd in moet steken. Er is veel concurrentie op deze gratis websites en soms komen er onbetrouwbare personen op af.

  Een andere manier om uw auto gratis te verkopen is door deze in te ruilen bij een dealer of een garage. Dit is vooral erg gemakkelijk, want het enige wat u moet doen is opdagen met de auto en de juiste papieren. De kopende partij regelt verder alles. Zij doen een bod op uw auto en trekken dit bedrag vervolgens van de prijs voor uw nieuwe auto af. U gaat dus letterlijk met uw oude auto weg en komt met een nieuwe auto weer thuis. Wilt u snel en gemakkelijk van uw auto af, dan is deze optie ideaal.

   

  De voor- en nadelen van het inruilen van uw auto

  De voordelen waarvan u profiteert als u uw auto besluit in te ruilen spreken dus eigenlijk voor zich. Het is gemakkelijk, snel en u wordt volledig in de watten gelegd. U hoeft geen verkooppraatjes te doen, geen advertenties te maken en geen bezichtigingen af te ronden. Tegelijkertijd is het de vraag of u met deze optie uw auto gratis verkopen kunt, want een garage of dealer biedt altijd een lagere prijs. Ze moeten immers winst maken op de aankoop.

   

  Een defecte auto inruilen

  Deze optie is misschien het beste als u een defecte auto heeft en de garage deze koopt om hem te renoveren en te repareren. In andere gevallen gebruiken ze uw auto dan als donor auto. Een defecte auto is aanzienlijk moeilijker te verkopen via het particuliere kanaal en op die manier komt u er snel en voor een prima prijs van af. Ruilt u een goede auto in, dan loopt u toch vaak geld mis, hoe gemakkelijk het ook is.

  auto-inkoop

  Besluit u via ons uw auto gratis te verkopen, dan profiteert u van de voordelen van beide bovengenoemde opties. U wordt door ons namelijk volledig ontzorgd en wij doen al het administratieve werk. We komen de auto ook ophalen op een tijdstip en locatie die u zelf aangeeft. Tegelijkertijd krijgt u van ons een prijs voor uw auto die conform de huidige marktwaarde wordt samengesteld. En wij kopen dan alle auto’s, ongeacht het merk, de leeftijd, het model, de staat en de kilometerstand. De meeste auto’s zijn via ons binnen 24 uur verkocht en u heeft het geld direct in de handen of op uw rekening. We hanteren hier een drie stappen methode voor.

   

  1. U geeft uw kenteken aan ons door

  Op onze website treft u een duidelijk veld aan waar u uw kenteken door kunt geven. Door dit te doen verplicht u zichzelf nergens toe, maar komt u te weten wat wij voor uw auto kunnen bieden. U ontvangt snel een bevestiging en we gaan met uw aanvraag aan het werk. In de meeste gevallen krijgt u dan binnen 2 uur een gratis en vrijblijvend bod van ons.

   

  1. Het bod accepteren of afwijzen

  Als u het bod niet hoog genoeg vindt, dan wijst u dit simpelweg af en scheiden onze wegen. U heeft niets verloren en probeert uw auto gratis te verkopen via een ander kanaal. Accepteert u ons bod, dan zetten wij alles direct in werking. We regelen het RDW vrijwaringsbewijs, we organiseren de betaling en we spreken met u een tijd en plaats af om de overdracht te regelen. Het enige wat u moet doen is op komen dagen met de juiste papieren.

   

  1. De overdracht van de auto

  We komen uw auto ophalen van de door u aangegeven locatie. Als deze niet rijdt, dan nemen we een sleepwagen mee. We geven u uw vrijwaringsbewijs en maken het geld direct over naar uw rekening. Wilt u het liever contant ontvangen, dan kan dat ook. Geeft u dit dan wel even van tevoren door, zodat we ons kunnen voorbereiden. U geeft ons de sleutels en de samenwerking met Auto Inkoop Service zit er op. Dit alles vindt plaats binnen 24 uur vanaf het moment dat u uw kenteken aan ons heeft doorgegeven en is 100 procent gratis.

   

  De voordelen van Auto Inkoop Service

  Uw auto gratis verkopen kan op verscheidene manieren, maar gaat u met Auto Inkoop Service verder, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Onze service is snel en eerlijk en u wordt volledig ontzorgd.
  • We bieden altijd een bedrag voor uw auto die conform de huidige marktwaarde is.
  • We kopen alle auto’s, in welke staat en van welke leeftijd dan ook.
  • Er is geen derde partij, wat betekent dat u niet te maken krijgt met extra kosten.
  • Wij komen uw auto halen op een plek en een tijdstip van uw keuze.
  • Via ons heeft u uw auto binnen 24 uur verkocht.

  Over Auto Inkoop Service

  Auto Inkoop Service is een RDW-erkend auto-opkoopbedrijf. Wij kopen alle soorten auto’s, ongeacht het merk, model, de kilometerstand of de staat van de auto. Sterker nog, ook sloopauto’s kunt u bij ons kwijt. Wanneer u gebruik maakt van de gratis auto verkoopservice, dan komen wij zelfs uw auto bij u thuis ophalen. Makkelijker dan dit kunnen wij het niet maken! Dus wanneer u gratis uw auto wilt verkopen, kies dan voor Auto Inkoop Service.

  Ook u kunt vandaag nog uw auto gratis aan Auto Inkoop Service verkopen!

  Wanneer u uw auto gratis wilt verkopen, kies dan voor uw expert. Neem direct contact met ons op zodat de procedure in gang gezet kan worden. U krijgt een eerlijke prijs voor uw auto en hij is snel en gratis verkocht. Dus om gratis uw auto te verkopen, verkoop uw auto aan Auto Inkoop Service!

  Vragen? Chat met ons op WhatsAPP

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  logos
  Back To Top