skip to Main Content

Auto Inkoop; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Auto inkoop door heel Nederland

  Nieuwsgierig of auto inkoop iets voor jou is? Je auto verkopen kan een langdurig en vervelend proces zijn. Elke keer weer mensen over de vloer om naar je auto te kijken, zoekertjes plaatsen op marktplaats of tweedehands. En die autodealer om de hoek biedt wel een hele lage prijs. Hoe fijn zou het zijn als je gewoon naar iemand af kunt stappen en deze je auto direct van je over neemt? Ook met die dikke kras, of zelfs gedeukte bumper. Ja, wij kopen zelfs je auto op als hij rijp is voor de sloop.

  Auto inkoop voor elke auto, in elke staat

  Ongeacht de staat van je auto, wij doen er een goed bod op. Met een veelzijdige en flexibele aanpak van auto’s inkopen en weer verkopen kunnen wij op elk type auto in Nederland in bod doen. Of je auto nu spik en span er strak bij staat, of er een dikke kras op zit, hij zwaar in de kreukels ligt of afgeschreven wordt voor de sloop. Wij kunnen er wat mee en zullen met plezier de auto inkopen. Wij zijn namelijk continue op zoek naar alle soorten auto’s. Van personen tot bedrijfswagens en elk merk dat je maar kunt bedenken zijn we in geïnteresseerd. Wij regelen dat je jouw auto zo snel mogelijk verkocht hebt, uiteraard tegen een goed bod.

  Stap 1, voer je kenteken in

  Op onze homepage kun je direct je nummerplaat invoeren en een gratis taxatie ontvangen. Binnen 15 minuten heb je al een reactie en binnen 2 uur heb je zelfs een bod van onze verkopers in uw inbox zitten. Als je jouw nummerplaat hebt ingevoerd vragen we nog naar de huidige kilometerstand, de conditie van de auto en welke vraagprijs je voor ogen hebt. Daarnaast vragen we je het merk, model en de vervaldatum van de APK in te voeren. Ook kun je hier eventuele schade of andere bijzonderheden melden. Voeg eventueel een foto toe van jouw auto en de eventuele schade en je bent bijna klaar om je bod te ontvangen. Nu hoef je alleen nog maar je email en telefoonnummer in te voeren zodat we je kunnen bereiken. Eventueel geef je direct je naam, postcode, adres en woonplaats door zodat we direct het ophalen van de auto op locatie kunnen regelen. Nu zijn er nog maar 2 stappen te gaan om de auto inkoop door ons door te laten gaan.

  Stap 2, ontvang een bod

  Binnen twee uur heb je dus van ons een bod in handen en kun je bepalen of je deze wilt aannemen of niet. Over het algemeen kunnen wij je een hoog bod geven omdat wij ontzettend veel mogelijkheden hebben om de auto af te zetten. Zowel in het binnen als buitenland kunnen wij zonder tussenkomst van een handelaar de auto doorverkopen aan een eindgebruiker. Doordat er geen tussenkomst is van een derde partij, die natuurlijk weer een commissie wil voor de verkoop, krijg je bij ons een veel hoger bod dan bij veel andere auto inkopers. Het is geen bezwaar of je auto nu een ontzettend hoge kilometerstand heeft, schade heeft of zelfs defect is. Maar ook jonge, nog nauwelijks gebruikte auto’s doen we een goed bod op. Ook het verkopen van meerdere auto’s als bedrijf is zeker een mogelijkheid en kunnen we een interessant bod voor doen.

  Stap 3, accepteer het bod

  En dan zijn we alweer bij de laatste stap van jouw auto in te kopen. Als jij besluit het bod te accepteren en de auto inkoop door ons door te laten gaan is er van jouw kant niks meer te doen. Wij regelen alles bij het RDW voor jou en komen de auto zelfs bij jou thuis ophalen. Wij zitten centraal in Nederland in Amersfoort dus zelf je auto ophalen uit noord Groningen of zuid-Limburg is voor ons geen probleem. Voor je het weet staat er bij jou een leuk bedrag op je rekening en is de oude auto voor de deur weg. Zo makkelijk heb je nog nooit eerder je auto verkocht.

  Auto Inkoop Service

  Auto-dagwaarde-bepalen

  Vragen? Bel ons direct op

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  Auto Inkoop Service

  Duidelijke communicatie

  Om de auto inkoop zo snel en zorgeloos mogelijk te laten doorgaan zorgen wij voor duidelijke communicatie en krijg je direct na stap 1 je eigen contactpersoon waar je bij terecht kan met al je vragen. Daarnaast zijn we elke dag, ja ook op zondag, bereikbaar tussen 9 en 9. We hebben onze procedures zo opgezet dat de auto inkoop nog nooit zo eenvoudig is geweest. Papierwerk en onduidelijke procedures houden we niet van, dus wel zorgen dat alles zo helder en eenvoudig mogelijk blijft. Als je met ons vrijblijvend contact opneemt via het formulier op de website zorgen wij dat je binnen 2 uur een reactie hebt. Het enige wat dan nog rest is het bod te accepteren en vanaf dat moment heb je nergens meer omkijken na. Wij regelen dat we de verkoop afronden bij jou op locatie. Hier krijg je direct het vrijwaringsbewijs van de RVD. Vervolgens halen we de auto voor je op, bij jou thuis, en jij krijgt het geld op je rekening gestort of contant in de handen.

  Voor alle auto’s

  Wij komen met een goed bod voor werkelijk waar alle auto’s. Met onze auto inkoop service hebben we een ontzettend flexibel en groot netwerk opgebouwd zodat we alle soorten auto’s direct kunnen afzetten zonder tussenkomst van een derde partij. Hierdoor krijg je bij ons gegarandeerd een goed bod. De auto gaat namelijk na ons direct door naar de eindgebruiker. Ons netwerk strekt zich uit in binnen en buitenland en we kunnen auto’s plaatsen die nog bijna spik splinter nieuw zijn tot auto’s die geschikt zijn voor de sloop. Of je nu een BMW of een Mazda hebt uit het jaar 1990 of uit 2018, wij doen een goed bod op ze allemaal.

  Gratis auto verkopen met onze auto inkoop service

  Als je via ons je auto gaat verkopen is dat helemaal gratis. Beter nog, wij geven je een hoger bod dan de meeste auto inkoop bedrijven. Omdat wij zonder derde partij werken en jouw auto dus direct aan de eindgebruiker kunnen door spelen kunnen wij hogere prijzen bieden dan andere auto inkoop services. Je krijgt een eerlijke prijs en hoeft geen extra commissies te betalen. Je kunt bij ons dus gratis je auto verkopen. Dat is de kracht van auto inkoop service.

  Vragen? Chat met ons op WhatsAPP

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  Wie is Auto Inkoop Service?

  Wij zijn een RDW-erkend auto-opkoopbedrijf. Alle auto’s, ongeacht model, merk, kilometerstand en zelfs ongeacht de staat van de auto, worden door ons gekocht. Ja, zelfs een sloopauto zijn we in geïnteresseerd en kunnen we nog een leuk bod op doen. Door gebruik te maken van onze auto inkoop service heb je nergens omkijken meer na. Vanaf het moment dat je op de homepage ons contactformulier invult, nemen wij voor jou alles uit handen. Na het invullen van het kenteken nummer, de kilometerstand, leeftijd, merk, model, conditie waarin de auto zich bevindt en de verkoopdatum van de APK komen wij binnen 2 uur bij je terug met een goed bod. Als je deze accepteert komen we vervolgens gewoon bij je langs. Het maakt niet uit of je nu in Friesland of Zeeland woont. Bij je thuis krijg je direct je vrijwaringsbewijs in handen, ronden we de verkoop af en wordt het geld op je rekening gestort of krijg je contant uit betaald.

  Voor wie is Auto Inkoop Service?

  Wij doen met onze auto inkoop een bod op alle auto’s. Enkele auto’s van particulieren, maar ook de bedrijfswagen van je eigen onderneming kun je bij ons laten taxeren. Wil je meerdere auto’s van je bedrijf tegelijk verkopen? Ook dat is zeker mogelijk en we zullen je een goed bod geven op de wagens. Van stads auto tot bedrijfswagen, bestelbusje of familie-auto, alle auto’s vinden wij interessant. Het maakt niet uit welk merk de auto heeft. Van Mercedes tot Renault, bij ons krijg je binnen 2 uur er een bod op. De staat van de auto en de kilometerstand zijn voor ons ook geen reden om af te zien van de auto inkoop. Leeftijd? Geen probleem. Je auto uit 1990 die wel meer dan één paaltje van dichtbij heeft gezien of je bijna nog nieuwe wagen uit 2019 zonder ook maar een enkel krasje, ze zijn bij auto inkoop service allemaal interessant.

  Moet ik helemaal naar jullie kantoor komen?

  Bij veel auto inkoop bedrijven moet je toch een keer langs komen op kantoor. Helemaal bij schade auto’s wordt er van je verwacht dat je nog de auto bij hen voor de deur weet te krijgen. Niet zo lastig als het kantoor bij jou om de hoek zit en je auto nog rijdt én de baan op mag. Maar heel wat lastiger als het kantoor in Groningen zit en jij in Noord-Brabant. Nog lastiger is het als de apk al verlopen is en de auto bestemd is voor de sloop en dus niet meer rijdt. Bij ons hoef jij de deur niet uit om je auto te laten verkopen. Al het contact kun je gewoon online regelen en op het moment dat we de auto van je overnemen komen wij hem bij jou ophalen. De definitieve verkoop regelen we ook ter plekke, zodat jij je hoofd niet hoeft te breken hoe je de auto van A naar B krijgt en jij jezelf natuurlijk weer van B naar A, zonder auto.

  Wat moet je invullen voor in het formulier?

  Als je het formulier vrijblijvend op onze website invult krijg je binnen 2 dagen van ons een vrijblijvend bod op je auto. In het formulier voor de auto inkoop moet je verschillende dingen invullen. Uiteraard je email en telefoonnummer en eventueel je naam, zodat we je het bod kunnen toesturen. Daarna vragen we je het merk, model en de vervaldatum van de APK in te geven. Deze gegevens zijn voor ons in principe voldoende om een bod uit te brengen op je auto. De conditie, kilometer stand en eventuele schade kun je optioneel invullen. We raden je wel aan om dit te doen omdat we op deze manier een beter bod kunnen uitbrengen op jouw auto. Je kunt eventueel ook nog aangeven welke vraagprijs jijzelf in gedachten had zodat we daar met ons bod eventueel rekening mee kunnen kunnen houden. Als laatste kun je ook alvast je postcode, adres en woonplaats invullen zodat als je het bod accepteert we zo snel mogelijk iemand kunnen inplannen om bij jou thuis langs te komen.

  Wat gebeurt er allemaal nadat je het bod geaccepteerd hebt?

  Als je het bod accepteert dat wij bieden om jouw auto voor willen inkopen hoef jijzelf eigenlijk niks meer te doen. Vanaf dat moment nemen wij alle zorgen uit handen. Eerst maken wij een afspraak om bij jou thuis langs te komen. Of je nu in Zierikzee woont of in Uithuizermeeden, wij komen altijd bij jou langs. Ons kantoor is centraal gelegen in Amersfoort, waardoor we deze dienst, in tegenstelling tot veel andere auto inkoop bedrijven, kunnen aanbieden. Als de afspraak is ingepland komt er dus bij jou thuis iemand langs om alles ter plekke voor de verkoop af te ronden.

  De verkoop afronden bij jou thuis

  De auto inkoop wordt dus bij jou thuis afgerond. Op de dag dat we afgesproken hebben komt er iemand bij je langs met het vrijwaringsbewijs. Dit is het document dat aantoont dat de auto niet meer op jouw naam staat, maar dat hij aan ons is verkocht. Het is belangrijk om dit document te krijgen omdat je hiermee aan je verzekeraar kunt aantonen dat je dit voertuig niet meer in bezit hebt en uiteraard dus geen verzekering meer voor hoeft af te leggen. Vervolgens ronden we samen met jou de verkoop af en wordt het geld direct op je rekening gestort. Eventueel kun je het bedrag ook contant ontvangen, we spreken dit voortijd af zodat we als we bij jou zijn je het geld direct in de handen kunnen geven. Het enige wat dan nog rest is je auto uit te zwaaien als hij met ons meegaat.

  Auto Inkoop Service

  Ik Wil Van Mijn Auto Af
  Auto-inkoop
  Ik Wil Mijn Auto Verkopen
  Auto-inkoop-service-home-1

  Vragen? Chat met ons op WhatsAPP

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  logos
  Back To Top