skip to Main Content

Auto met schade verkopen; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Uw auto met schade verkopen? Meld hem bij ons aan

  Heeft u een auto die schade heeft, bijvoorbeeld een deuk of andere carrosserieschade, motorschade of interieurschade, en wilt deze zo snel mogelijk verkopen? Ook daarbij kunnen wij u helpen, uw auto met schade verkopen is mogelijk!

  Vul hiervoor het online aanmeldformulier in. Wij verzoeken u om foto’s van de schade mee te sturen via het formulier. Of bel ons, op 085-7600144 of 06-51 49 35 36. We zullen dan de details over de wagen en de schade met u doornemen. U kunt ook foto’s via whatsapp aan ons sturen. Vervolgens hoort u binnen 24 uur van ons wat u voor uw auto kunt krijgen en wanneer uw auto kan worden opgehaald. U krijgt een eerlijk en reëel bod voor uw schadeauto. Bovendien is de afhandeling in betrouwbare handen. We hebben

  auto met schade verkopen

  Uw auto met schade verkopen na taxatie

  Als u ons bod aantrekkelijk vindt maken we een afspraak voor een taxatie, waarbij de definitieve prijsafspraak gemaakt wordt. U hoeft nergens heen met de auto, we komen hem op locatie taxeren. Na de prijsafspraak maken we een afspraak over het ophalen van de auto. Ook dit kan waar en wanneer het u past. Als de auto wordt opgehaald ontvangt u direct het geld van onze chauffeur zoals afgesproken. De auto wordt ook meteen gevrijwaard. Hierdoor wordt de wegenbelasting automatisch stopgezet, en u kunt met de meldcode van de het vrijwaringsbewijs ook uw autoverzekering opzeggen.

  Aarzel niet, maar bel

  Laat uw schadeauto geen sta-in-de-weg meer zijn. Als u de auto niet wilt laten repareren, omdat dit teveel tijd of geld gaat kosten, dan kunt u beter uw auto met schade verkopen. En dat zo snel mogelijk, want de vaste lasten voor de auto, zoals wegenbelasting en verzekering lopen gewoon door, ookal kunt u niet meer met uw auto rijden. Dan is het alleen nog maar een kostenpost, Uw auto met schade verkopen kan gemakkelijk en snel, zonder een boel rompslomp. Ga met een ervaren partij in zee, die jaren ervaring heeft met auto’s inkopen en ophalen. Bespaar uzelf ook de kosten en moeite van adverteren.

  logos
  Back To Top