skip to Main Content

Auto opkoper; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Auto Inkoop Service; auto opkoper zonder tussenpersoon

  Heeft u een auto of bedrijfswagen die u verkopen wilt, dan zijn wij de auto opkoper voor u. Wij werken zonder derde partijen en kopen elk voertuig, ongeacht de staat, de kilometerstand, het merk en het model. U geeft het kenteken door via onze website, ontvangt van ons een bod en als u deze accepteert komen we uw auto ophalen. We hebben dan alle papieren al bij ons en maken het geld direct over. Dit doen we overigens ook voor kapotte auto’s. Ga met ons verder en we nemen u alle zorgen uit handen.

  Auto opkoper zonder tussenpersoon

  auto-inkoop-service-home-1 Auto Inkoop Service is een auto inkoper zonder derde partijen. Dat betekent dat u alleen met ons te maken heeft en dat wij geen extra kosten in rekening brengen voor onze partners. Hiermee zijn we in Nederland op dit moment het enige autobedrijf dat op deze manier werkt. Bij ons kunt u dus eerlijke prijzen verwachten voor uw auto en deze zijn altijd conform de huidige marktwaarde. Er is voor u maar één contactpersoon en dat maakt het zowel voor u als voor ons aanzienlijk gemakkelijker. Een snelle en soepele afhandeling is het gevolg.

  Verkoop uw voertuig in drie simpele stappen

  Auto Inkoop Service werkt met een simpel systeem. Het belangrijkste is dat we u alle zorgen uit handen nemen en dat u niets te verliezen heeft. Bij ons verkoopt u uw auto in drie snelle stappen.

  1

  Vul uw kenteken in  

  Op onze website vindt u een veld waar u uw kenteken ingeeft. Als u uw kenteken, email adres en telefoonnummer invult, dan geeft u ons als auto opkoper een seintje dat u een voertuig heeft dat u verkopen wilt. U gaat nog geen overeenkomst aan en contact opnemen met ons is te allen tijde gratis en vrijblijvend.

  2

  U ontvangt een bod  

  U krijgt van ons vervolgens binnen 15 minuten een antwoord en we gaan direct met uw aanvraag aan de slag. Wij zijn een auto opkoper die van aanpakken weet. In de meeste gevallen brengen we binnen 2 uur een bod uit op het voertuig dat u wilt verkopen. Dat bod is altijd eerlijk en in overeenkomst met de huidige marktwaarde van uw auto of bedrijfswagen. Besluit u het bod te weigeren, dan is onze samenwerking ten einde. Accepteert u ons bod, dan maken wij de verkoop zo snel mogelijk in orde.

  3

  Voertuig overdragen

  We gaan naar de RDW om uw vrijwaringsbewijs te regelen. Vervolgens nemen we deze mee naar onze afspraak op een plek en tijdstip die u aangeeft. We doen de overdracht, u krijgt van ons de juiste papieren én we maken het geld direct over. Wilt u liever contant? Dan kan dat ook, maar moet u dat van tevoren wel even telefonisch doorgeven. Met deze drie stappen hebben we onze klanten in de meeste gevallen binnen 24 uur van het voertuig verlost.

  Vragen? Bel ons direct op

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  Eén van de grote voordelen van Auto Inkoop Service is dat wij een auto opkoper zijn die zonder derde partijen werkt. Tegelijkertijd kopen we ook elke auto, ongeacht het merk en het model, de kilometerstand en de staat. Kapotte auto’s, nieuwe auto’s, oude auto’s, bedrijfswagens en oldtimers, probeer ons uit, want u heeft niets te verliezen. U geeft uw kenteken gratis en vrijblijvend aan ons door en als ons bod u niet bevalt, dan weigert u deze simpelweg. Wij denken echter dat ons voorstel u niet zal teleurstellen. Dat samen met een rappe afhandeling maakt ons de auto opkoper bij uitstek.

  Een kapotte auto kunt u soms aan de straatstenen niet kwijt. Particulieren hebben weinig interesse en als u uw auto aan een vakman verkoopt dan krijgt u hier vaak niet de volle prijs voor. De vakman betaalt u de schrootwaarde of de waarde van de onderdelen die mogelijk nog te gebruiken zijn. In het beste geval repareert of restaureert de vakman uw kapotte auto en dan krijgt u er meestal een aardige prijs voor. Het verkopen van een kapotte auto is bijzonder lastig, tenzij u contact met Auto Inkoop Service opneemt.

  De diensten die wij leveren gelden voor alle auto’s en kapotte auto’s zijn dan geen uitzondering. Via ons als auto opkoper verkoopt u uw kapotte auto binnen 24 uur en dat zonder dat u tijd en moeite heeft moeten steken in het wassen van uw auto, het maken van mooie foto’s en het opstellen van een perfecte advertentie. Want als u uw kapotte auto wilt verkopen, dan moet u daar de concurrentie mee aan kunnen gaan. Ga verder met Auto Inkoop Service en het enige wat u moet doen is ervoor te zorgen dat u de juiste papieren gereed heeft. Wij doen de rest.

  Wij verlossen u ook van uw (kapotte) bedrijfswagen, als u deze heeft. Inruilen levert u vaak een te laag verkoopbedrag op en verkopen aan particulieren vergt veel tijd en moeite. Wist u overigens dat u alsnog belasting moet betalen als u uw bedrijfswagen met een grijs kenteken binnen 5 jaar doorverkoopt aan een particulier? Er worden dagelijks duizenden bedrijfswagens te koop gezet en de concurrentie is heftig. Daarna kunnen er weken en zelfs maanden overheen gaan voordat u een koper heeft gevonden. Dit is dan een periode waarin u veel tijd kwijt bent aan het maken van afspraken voor bezichtigingen en het verbeteren van uw advertentie. Deze problemen verdwijnen als u met ons als auto opkoper besluit verder te gaan.

  Geef ook van uw bedrijfswagen uw kenteken aan ons door en u ontvangt een vrijblijvend bod. Deze is vaak hoger dan bij de dealer waar u uw bedrijfswagen inruilt en dit is aanzienlijk sneller dan wanneer u een advertentie plaatst. U volgt de bovenstaande drie stappen en wij staan binnen 24 uur met de RVD papieren bij u om uw bedrijfswagen van u over te nemen. U zal geen betere auto opkoper vinden voor uw bedrijfswagen.

  Oldtimers zijn vaak een zegen en een vloek tegelijk. Aan de ene kant bezit u een schitterend voertuig met historische- en nostalgische waarde, maar aan de andere kant betaalt u wegenbelasting en moet u veel tijd en geld steken in het repareren en onderhouden van uw auto. Alleen oldtimers van 40 jaar of ouder zijn belastingvrij en voor auto’s van 25 jaar of jonger betaalt u het volle pond. Is uw oldtimer tussen de 25 en 40 jaar oud, dan betaalt u 25 procent wegenbelasting. Uw alternatief is om gebruik te maken van de overgangsregeling, maar dan mag u maar beperkt de weg op. Soms is verkopen dan een betere optie en dan is Auto Inkoop Service dé auto opkoper voor u.

  Het probleem met oldtimers is dat ze sinds 2014 sterk in waarde gedaald zijn. Dat komt doordat de mrb-vrijstelling voor oldtimers in dat jaar is opgeheven. Wij kopen uw oldtimer van u, net als dat we uw auto en bedrijfswagen van u kopen. U meldt uw auto aan, wij brengen een bod uit en u besluit zelf of dat acceptabel is voor u. Op die manier krijgt u een geschikt bod voor uw mooie auto en weet u zeker dat deze met ons als uw auto opkoper goed terecht zal komen.

  Auto Inkoop Service is een auto opkoper die van aanpakken weet. Besluit u met ons in zee te gaan dan treuzelen we niet en pakken we het gehele proces direct aan. U profiteert met ons van een aantal voordelen.

  • Wij gebruiken geen derde partijen, dus bij ons krijgt u een eerlijke en kale prijs aangeboden voor uw auto of bedrijfswagen.
  • Daarom heeft u ook aan één contactpunt genoeg en regelt u alles gemakkelijk via één telefoonnummer of e-mail adres.
  • U verkoopt uw auto of bedrijfswagen via ons vaak binnen 24 uur.
  • Wij komen uw voertuig ophalen op een plaats en tijdstip dat u zelf aangeeft.
  • We nemen dan direct het vrijwaringsbewijs mee én maken het geld voor u over, zodat we alles in één afspraak afhandelen.
  • Contact opnemen is gratis en vrijblijvend en u krijgt binnen 2 uur antwoord met een bod.
  • Auto Inkoop Service is een auto opkoper waarbij u snelle service, volledige ontzorging en eerlijke zaken verwacht.

  Besluit u met ons als uw auto opkoper verder te gaan, dan nemen wij de organisatie van de verkoop op ons. Maar dat kan niet zonder een kleine bijdrage van u. We hebben namelijk uw papieren kentekenbewijs nodig, dus het voertuigbewijs, het overschrijvingsbewijs en de tenaamstelling als u uw auto vóór 2014 gekocht heeft. Was dit ná 1 januari 2014, dan heeft u als het goed is een kentekencard. Verder geeft u ons een plek en een tijdstip door waar we de auto of bedrijfswagen van u over kunnen nemen. Behalve dat regelen wij de rest en zorgen we voor een snelle, professionele en soepele afhandeling.

  Vragen? Chat met ons op WhatsAPP

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  logos
  Back To Top