skip to Main Content

Auto sloperij; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Verkoop je sloopauto voor een goede prijs aan de auto sloperij

  Wil jij je sloopauto verkopen aan een auto sloperij? Dan moet je bij de Auto Inkoop Service zijn. Je start de verkoop van je sloopauto eenvoudig online door enkele gegevens aan ons te verstrekken. Je ontvangt dan binnen enkele uren een bod. De verkoop van jouw auto kan in tegenstelling tot de verkoop aan een individuele verkoper al binnen enkele dagen geregeld worden. Auto Inkoop Service is een betrouwbare partner voor de verkoop van jouw schadeauto of sloopauto.

  Hoe werkt je sloopauto verkopen aan een auto sloperij?

  Het verkoopproces van je sloopauto aan onze auto sloperij is heel simpel en verloopt grotendeels online. Via het contactformulier op de website geef je ons jouw kenteken en vertel je welke schade de auto heeft. Voeg een paar foto’s toe zodat wij een goede indruk krijgen van de staat waarin de auto verkeert en welke auto-onderdelen er nog opnieuw te gebruiken zijn. Binnen enkele uren na jouw aanvraag nemen we contact met je op. In de meeste gevallen hebben we nog wat aanvullende informatie over jouw voertuig nodig om een goed bod uit te kunnen brengen. Als wij alle informatie hebben, brengen we direct een bod uit op jouw auto.

  Ga je akkoord met ons bod? Dan gaan we direct voor jou aan het werk. Wij regelen bij de RDW een vrijwaringsbewijs en brengen al het papierwerk in orde. Bovendien verzorgen wij het transport van jouw auto naar onze auto sloperij. We spreken direct een datum af waarop de overdracht plaatsvindt, dit kan vaak al binnen enkele dagen. Je ontvangt het afgesproken bedrag contant tijdens de overdracht. Je hoeft dus niet te wachten op je geld, alles wordt direct geregeld. Zo simpel kan je auto verkopen zijn.

  Vragen? Bel ons direct op

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  Is je auto door een ongeval onherstelbaar beschadigd geraakt? Dan wil je graag snel van je total loss verklaarde voertuig af. Een van de mogelijkheden die je hebt, is je auto te verkopen aan een auto sloperij. Wij kunnen vaak nog een goede prijs betalen voor je sloopauto. Dit doen wij omdat we de auto demonteren en de auto-onderdelen en automaterialen een tweede leven kunnen geven binnen ons netwerk. Wij verkopen deze aan geïnteresseerden in binnen- en buitenland.

  Het maakt ons niet uit welk merk jouw sloopauto heeft of uit welk bouwjaar deze komt. Wij zijn in alle sloopauto’s geïnteresseerd, dus ook in die van jou. De specificaties van jouw auto zijn natuurlijk wel van invloed op de prijs die wij ervoor willen betalen. Ook op de onderdelenmarkt is er immers sprake van vraag en aanbod die de prijs van een onderdeel bepalen. Ook de staat van jouw auto bepaalt hoeveel herbruikbare onderdelen we kunnen demonteren en daarmee het bod dat wij op jouw auto kunnen uitbrengen.

  Is je auto kapot, maar is de reparatie duurder dan de auto waard is? Of is je auto niet door de APK gekomen en wil je er vanaf? Ook dan kun je een prijsopgave aanvragen op Auto Inkoop Service. Wij kopen vaak jonge auto’s op die vanwege oplopende reparatiekosten van de hand worden gedaan. Ook bij schadeauto’s kijken wij naar de specificaties van jouw auto en de staat waarin deze verkeert om de prijs voor jouw auto te bepalen. Wij hebben voldoende partijen binnen ons netwerk die geïnteresseerd zijn in auto-onderdelen en materialen van uiteenlopende automerken.

  Het maakt ons niet uit welk merk jouw schadeauto heeft of uit welk bouwjaar deze komt. Wij zijn geïnteresseerd in alle auto’s, ongeacht de leeftijd of de staat waarin deze verkeert. De specificaties spelen wel een factor bij het bepalen van de prijs die we voor jouw auto bieden. Hoe meer kostbare herbruikbare onderdelen we kunnen demonteren, des te hoger zal ons bod zijn. Je hoeft je bij ons ook geen zorgen te maken over het transport van jouw defecte auto naar de auto sloperij, wij zorgen er met onze ophaalservice voor dat jouw schadeauto kosteloos naar ons wordt vervoerd.

  Wij zijn geïnteresseerd in personenauto’s van particuliere klanten, maar ook bedrijven kunnen bedrijfswagens aan ons verkopen. Of het nu gaat om een bestelbusje of een kiepwagen, binnen ons netwerk is altijd wel een geïnteresseerde koper voor de auto of de onderdelen te vinden. Er is immers altijd vraag naar bedrijfswagens. Ook als bedrijf kun je gebruik maken van onze gratis ophaalservice waarmee we de wagen kosteloos naar onze auto sloperij vervoeren.

  Bij het bepalen van het bod kijken we in de eerste plaats naar het merk van de auto en het bouwjaar. Deze zaken zijn belangrijk om de waarde van de diverse auto-onderdelen en materialen te bepalen. Vervolgens kijken we naar de staat waarin de auto verkeert en welke onderdelen waarschijnlijk nog geschikt zijn voor hergebruik. Wij hebben voldoende inzicht in de auto-onderdelenmarkt om een goede prijs voor jouw sloopauto te bepalen. Ben je benieuwd naar ons bod op jouw auto? Vul dan het contactformulier in op de website, wij nemen binnen enkele uren contact met je op om ons bod te bespreken.

  In sommige gevallen wordt door de verzekering het transport van jouw total loss voertuig naar een auto sloperij vergoed. Als je wilt weten of dit op jouw auto van toepassing is, kun je contact opnemen met je autoverzekering. Als je gebruik maakt van de service van de autoverzekering, nemen wij dit mee in het bod dat wij op jouw sloopauto doen. Je kunt echter altijd gebruik maken van onze ophaalservice. Met deze service verzorgen wij altijd kosteloos het transport van jouw sloopauto van ieder adres in Nederland of België naar onze autosloperij.

  Als je kiest voor Auto Inkoop Service kun je profiteren van onze uitstekende service en voorwaarden. Zo kun je jouw sloopauto snel verkopen en hoef je zelf geen tijd en moeite te besteden aan het verkoopproces. We doen je gratis en vrijblijvend een bod op jouw auto. Als je akkoord gaat met ons voorstel, doen wij al het regelwerk voor jou: van het regelen van een vrijwaringsbewijs bij de RDW tot het vervoer van jouw sloopauto. Het verkopen van jouw sloopauto wordt zo snel en betrouwbaar voor jouw geregeld. Dit zijn de voordelen van Auto Inkoop Service op een rij:

  • Een snelle verkoop van je auto
  • Ons bod is altijd gratis en vrijblijvend
  • Wij waarborgen jouw privacy
  • Er is altijd één contactpersoon
  • Je papierwerk bij de RDW wordt geregeld
  • Het transport van jouw auto wordt geregeld
  • Je ontvangt een goede prijs
  • Je krijgt altijd direct betaald

  Je start het verkoopproces van je auto eenvoudig online waarna wij binnen enkele uren een bod uitbrengen. Als je akkoord gaat met dit bod, gaan we direct voor je aan het werk. We maken zo snel mogelijk een afspraak voor de overdracht van de auto. Het verkopen van je sloopauto aan Autosloperij.net kan zo al binnen enkele dagen geregeld zijn. Bovendien betalen wij altijd een goede prijs voor jouw auto en nemen we al het regelwerk van je over. Sneller en makkelijker kunnen we het verkoopproces niet voor je maken.

  Wij hebben veel verstand van auto-onderdelen en kunnen op basis van de door jou verstrekte informatie een realistisch en marktconform bod doen. Ga je niet met ons bod akkoord? Wij brengen ons bod altijd gratis en vrijblijvend uit, dus je zit nergens aan vast. In de meeste gevallen zullen we echter tijdens een telefonisch contact tot overeenstemming komen aangezien wij altijd een realistische prijs bieden. Er zal niet snel ergens anders een hogere prijs geboden worden.

  Vind je het vervelend om direct in het eerste contact al je persoonsgegevens te verstrekken? Bij Auto Inkoop Service is dat niet nodig. Wij hebben voldoende aan je e-mailadres en je telefoonnummer zodat wij de mogelijkheden voor jouw sloopauto kunnen bespreken. Pas wanneer je akkoord gaat met ons bod hebben wij meer informatie van jou nodig om het vrijwaringsbewijs bij de RDW te kunnen regelen. Natuurlijk hebben we ook een adres nodig om de auto op te komen halen. Wij verzekeren jou dat we jouw gegevens nooit aan derden zullen verstrekken of doorverkopen.

  Auto Inkoop Service koopt en verkoopt auto’s en onderdelen zonder tussenpersonen. Het voordeel voor jou is dat je altijd met één contactpersoon te maken krijgt wanneer je jouw auto wilt verkopen. Bovendien kunnen wij goede prijzen bieden omdat wij onze winst niet hoeven te delen met een tussenpersoon. Dat is voor alle betrokkenen bij de verkoop van jouw sloopauto een win-winsituatie.

  Zie je er tegenop om al het papierwerk te moeten regelen dat bij de verkoop van een auto komt kijken? Geen zorgen, ook dat aspect van de verkoop regelen wij voor jou. Wij zorgen ervoor dat alle administratieve handelingen worden gedaan en dat het vrijwaringsbewijs van de RDW wordt verkregen. Je ontvangt dit op het moment van de overdracht. Als jij ons alle benodigde informatie verstrekt, heb je zelf geen omkijken meer naar de verkoop van je sloopauto.

  Kan jouw auto door de schade niet meer naar ons toe gereden worden? Je kunt altijd gebruik maken van onze gratis ophaalservice. Dit betekent dat wij jouw sloopauto altijd gratis ophalen op het door jou opgegeven adres in Nederland of België. Kun je gebruik maken van transport naar onze auto sloperij vanuit de autoverzekering? Dan houden wij hiermee rekening bij het bod dat wij uitbrengen op jouw sloopauto.

  Wij beschikken over veel kennis van de auto-onderdelenmarkt en weten precies wat jouw sloopauto waard is. Op basis van onze deskundige taxatie brengen wij een marktconform bod uit volgens de landelijke richtlijnen. Bovendien werken wij niet met tussenpersonen waardoor wij een beter bod op jouw sloopauto kunnen doen. Je kunt erop vertrouwen dat ons bod een goede prijs is en je niet snel een beter bod zult treffen. Ons bod is altijd deskundig, realistisch en gebaseerd op de meest recente vraag en aanbod.

  Maak jij je zorgen over de betaling van je sloopauto? Bij Autosloperij.net hoef jij je absoluut geen zorgen te maken over het financiële aspect van de verkoop. Wij maken van tevoren afspraken met jou over het bedrag dat wij voor jouw auto betalen. Wij komen onze afspraken netjes na en op het moment van de overdracht betalen wij het afgesproken bedrag contant aan jou uit. Een directe contante betaling, dus geen gedoe met een betaling achteraf of per bankoverschrijving. Dat geeft direct vertrouwen en gemak.

  Auto Inkoop Service is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van tweedehands auto’s en auto-onderdelen. Wij demonteren sloopauto’s, afgekeurde auto’s en schadeauto’s zodat de auto-onderdelen en materialen opnieuw kunnen worden gebruikt. Wij maken hiervoor gebruik van ons uitgebreide netwerk in binnen- en buitenland. Door onderdelen van gebruikte auto’s te verkopen, dragen wij bij aan de circulaire economie. Het hergebruiken van auto-onderdelen en automaterialen uit gebruikte auto’s is immers een duurzaam alternatief voor het aanschaffen van nieuwe materialen. Ook jij kunt hiervan profiteren door geld te ontvangen voor je gebruikte auto die niet langer bruikbaar is.

  Wij zijn niet alleen het adres voor de verkoop van je sloopauto, je kunt bij ons ook terecht wanneer je op zoek bent naar specifieke auto-onderdelen. Je kunt op onze site je kenteken invullen en aangeven welk onderdeel je zoekt. Wij kijken dan of wij dit onderdeel op voorraad hebben en sturen je een offerte. Onze auto-onderdelen en automaterialen worden verkocht aan particulieren en bedrijven binnen ons grote netwerk in binnen- en buitenland. Ook jij kunt voordelig je tweedehands auto-onderdelen bij ons bestellen.

  Ben jij nieuwsgiering welk bedrag wij voor jouw sloopauto willen betalen? Laat dan nu je gegevens achter en ontvang binnen enkele uren een taxatie en ons bod. Je kunt een bod aanvragen via het contactformulier op de website of op telefoonnummer 06 51 49 35 36. Wij kopen zowel sloopauto’s van particulieren als van bedrijven en zijn zeven dagen per week geopend.

  Auto Inkoop Service - Auto Sloperij

  Vragen? Chat met ons op WhatsAPP

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  logos
  Back To Top