skip to Main Content

Auto verkopen Amsterdam; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Auto verkopen in Amsterdam via Auto Inkoop  Service in Amsterdam?

  Je wilt graag je auto verkopen in Amsterdam en nu ben je op zoek naar een auto inkoop in Amsterdam. Wist je dat auto inkoop service gewoon bij jou aan huis komt? Onze auto inkoop haalt ook in Amsterdam je auto gewoon bij je thuis op. Auto inkoop service is centraal gevestigd in Nederland, in Amersfoort. Hierdoor kunnen wij, in tegenstelling tot veel andere auto inkoop bedrijven, jouw auto gewoon bij je thuis ophalen. Of je nu in Amsterdam woont of in Twente, wij komen dus gewoon langs. Tijdens het hele proces van de auto verkopen hoef jij de deur niet uit. Zo gaat dat bij auto inkoop, ook in Amsterdam.

  Waarom zou je jouw auto via een auto inkoop in Amsterdam willen verkopen?

  Als je jouw auto in de verkoop wilt in Amsterdam heb je grofweg twee opties: je verkoopt hem zelf direct aan een andere particulier, of je stapt op een auto inkoop in Amsterdam af. Of je gaat naar auto inkoop service, want hoewel we niet in Amsterdam zitten kun je bij ons dus gewoon tijdens het hele proces thuis blijven. Hoef je jezelf geeneens op de ring te wagen, want wij komen naar jou toe.

  Particuliere verkoop vs. Auto inkoop

  Maar je hebt dus de keus tussen twee manieren om je auto in de verkoop in Amsterdam te doen. Of je nu particulier verkoopt of via auto inkoop verkoopt, er zijn grofweg drie stappen die je moet doorlopen in beide gevallen. De tijd en energie die je in elke stap moet steken is nogal verschillend, zoals je zult zien.

  De eerste stap in de auto verkoop in Amsterdam

  Particuliere verkoop

  Als je jouw auto direct aan een andere particulier wilt verkopen zul je eerst eventuele kopers op de hoogte moeten brengen van het feit dat jou auto in de verkoop in Amsterdam staat. En in dit geval geldt toch echt; hoe meer mensen het weten hoe beter. Je kunt natuurlijk je Facebook vrienden bestoken met share-verzoeken, maar een handiger manier is om een advertentie op autoscout of marktplaats te zetten. De mensen die hier op kijken zijn waarschijnlijk al geïnteresseerd in het kopen van een nieuwe auto (in Amsterdam), in tegenstelling tot je facebookvrienden die hoogstwaarschijnlijk helemaal geen plannen hebben een nieuw voertuig te kopen.

  De advertentie wordt het dus. Het lijkt simpel, maar een goede advertentie ben je wel even mee bezig. Allereerst moet je goede foto’s maken. Liefst overdag, zodat de belichting goed is en de foto’s mooi scherp. Daarnaast wil je voordat je de foto’s maakt de auto ook goed schoonmaken. Die lege zakken chips en modderpoten van de hond op de achterbank zijn namelijk niet de beste verkooppartners. Vervolgens is het aan te raden tijd en aandacht aan de advertentie zelf te besteden. Wees zo uitgebreid mogelijk, schrijf alle mogelijke technische specificaties op en vergeet ook niet alle extra’s te noemen. Heb je een speciale beschermhoes in de kofferbak? Of een scheidingsrek? Noem ze zeker én zorg dat je ze goed op de foto hebt.
  Al met al ben je met het opstellen van de advertentie, de foto’s maken (inclusief het grondig poetsen van de auto) wel even bezig. Voor je het weet is de middag om.

  Auto inkoop Amsterdam

  Als je de auto verkoopt via een auto inkoop voor Amsterdam, zoals bij auto inkoop service, kost de eerste stap je waarschijnlijk nog geen 10 minuten. Als je nog moet opzoeken hoe lang de APK geldt waarschijnlijk iets meer en als je auto schade heeft en je moet daar nog een foto voor maken moet je nog eens 10 minuten extra rekenen. Maar meer is het niet. Het enige wat je namelijk hoeft te doen is het formulier in te vullen op onze website. Je kenteken, merk, model, en de einddatum van je APK worden gevraagd. Eventueel kun je dan zelf nog de kilometerstand, conditie en eventuele schade vermelden, waarbij je ook foto’s kunt uploaden. Daarna rest je alleen nog het invullen van je email en telefoonnummer. Nu ben je al klaar voor de volgende stap; een bod krijgen op je auto.

  De tweede stap voor auto verkoop in Amsterdam: een bod krijgen

  auto-verkopen-in-amsterdam De tweede stap voor je auto verkopen in Amsterdam is natuurlijk het krijgen van een bod. Ook hier zit er een groot verschil in de tijd en moeite die het krijgen van zo’n bod behelst. Laten we de particuliere verkoop en auto inkoop in Amsterdam weer eens op een rijtje zetten:

  Het bod bij een particuliere auto verkoop in Amsterdam

  Je advertentie staat online, nu moet je wachten tot je een bod of een reactie krijgt. Als je geluk heb krijg die binnen een dag, meer waarschijnlijker is dat je er een paar dagen op moet wachten. Of er zelfs helemaal geen een krijgt. Je advertentie op autoscout en marktplaats zakt met de dag naar beneden en de zoekresultaten en hoe langer het duurt hoe kleiner de kans dat er iemand nog gaat reageren. Het enige dat je nog rest is te proberen wat te betalen zodat je advertentie weer omhoog komt, of toch je vraagprijs naar beneden te doen.

  Als je wel een reactie krijgt zul je een afspraak moeten maken met de potentiële koper om naar jouw auto in Amsterdam te komen kijken. Je moet dan uiteraard zorgen dat je thuis bent en er ook mee rekening houden dat de kijker waarschijnlijk een proefrit wil maken. Die stofzuiger en poetsdoek mag je overigens ook direct weer tevoorschijn toveren zodat de auto er bij bezichtiging weer spik en span uit ziet en niet ruikt naar natte hond. Met een beetje geluk is de kijker oprecht geïnteresseerd en na de proefrit, waarvoor jij dus al die tijd thuis moet blijven, kan het onderhandelen beginnen. Reken erop dat bijna niemand direct in zee gaat met jouw vraagprijs en dat je waarschijnlijk er iets van af moet doen om de auto daadwerkelijk officieel verkocht te krijgen.

  Het bod bij auto inkoop, ook in Amsterdam

  Als je gebruik maakt van het formulier op onze website, van auto inkoop service dus, krijg je gegarandeerd binnen 2 uur een bod op je wagen. Veel sneller kan het eigenlijk niet. Het enige dat je nog rest is vervolgens het bod te accepteren zodat je door kan naar de volgende stap: het afronden van de verkoop.

  De derde stap bij auto verkoop in Amsterdam: de koop afronden

  Particuliere verkoop

  Het gebeurd waarschijnlijk niet bij de eerste kijker dat je al een bod krijgt die je wilt of kunt accepteren. Ga er vanuit dat je stap 2 meer dan eens zult moeten herhalen in de particuliere verkoop. Maar als je dan uiteindelijk een koper hebt waarmee je het eens bent over de prijs moeten jullie waarschijnlijk nog een vervolgafspraak maken om de auto daadwerkelijk officieel te verkopen. Er moet immers nog een vrijwaringsbewijs geregeld worden bij het RDW, een taak die op jouw schouders zal vallen als je je auto verkoopt in Amsterdam. De koper kan dan ondertussen regelen dat hij de afgesproken prijs via spoedoverboeking aan je over kan maken, of het geld contant meeneemt.

  Bij auto inkoop voor Amsterdam

  Bij auto inkoop service voor Amsterdam maken we na acceptatie van het bod een afspraak om de verkoop af te ronden. Wij komen dan bij jou aan huis, of welke plek de auto dan ook staat. Hier ronden we de koop samen af en zorgen wij dat we het vrijwaringsbewijs van de RDW al geregeld hebben. We schudden de hand, jij krijgt het bewijs én het geld op je rekening of contant in handen en wij rijden met de auto weg.

  Amsterdam-auto-inkoop

  Krijg je wel genoeg geld bij auto inkoop in Amsterdam?

  Een reden waarom veel mensen toch kiezen voor het gedoe van particuliere verkoop is omdat ze denken dat ze daar meer geld kunnen krijgen voor hun auto. Redelijkerwijs zou je zeggen dat dit ook zo is. Immers, hoe meer mensen er tussen jou en de eindgebruiker in zitten, hoe meer mensen ook ergens geld aan willen verdienen. Bedenk echter ook dat auto’s van een dealer vaak duurder zijn dan de auto’s die worden aangeboden door particulieren. Een dealer heeft namelijk de mogelijkheid om garanties te geven en/of extra’s te regelen zoals bijvoorbeeld een nieuwe set banden. Mensen zijn daarom zeker bereid om bij een dealer meer te betalen.

  Bij auto inkoop service werken wij niet samen met andere partijen. Als wij je auto kopen, kunnen wij via ons uitgebreide netwerk in binnen en buitenland de auto direct bij de eindgebruiker brengen. Hierdoor is het bod dat wij op je auto doen marktconform en hoeft het zeker niet onder te doen voor de prijs die je zou kunnen krijgen via particuliere verkoop. Het enige verschil? Via auto service inkoop voor Amsterdam is het allemaal heel wat sneller geregeld.

  Welke auto’s zijn geschikt voor auto inkoop in Amsterdam?

  Van bijna nieuw tot sloop auto

  Bij auto service inkoop voor Amsterdam hebben we een enorm netwerk in binnen en buitenland, waardoor we geïnteresseerd zijn in werkelijk waar alle soorten tweedehands auto’s. Dus of er op je auto binnen en buiten geen krasje te bekennen is of dat hij het lage hekje van iets te dichtbij heeft gezien; wij doen zeker een marktconform bod op je wagen. Ook sloopauto’s kunnen wij iets mee en zullen we een goed bod op uitbrengen. Neem contact voor ons op als je wilt weten hoeveel je nog kunt krijgen voor je auto in kreukels die rijp is voor de sloop.

  Van renault tot volvo

  Het maakt ons ook niet uit welk merk of model auto je via auto inkoop service in Amsterdam wilt verkopen. Of je nu een Franse Renault hebt of een Zweedse Volvo, een Amerikaanse ford, of een Aziatische Toyota, bij ons krijg je er een bod op geboden. Ook maakt het ons niet uit of je een Ford Ka in de aanbieding hebt of een Ford Ranger; van stadsauto tot stoere 4×4, wij kopen alle merken en modellen op.

  Van sportwagen tot bestelbusjes

  Of je nu als particulier je sportwagen wilt verkopen of als bedrijf meerdere bedrijfswagens en bestelbusjes in één keer kwijt wilt; neem contact met ons op om erachter te komen met wel interessant bod wij komen. Bij auto inkoop service voor Amsterdam staan we open voor alle mogelijke tweedehands auto’s. Je kunt het eigenlijk zo gek nog niet bedenken of wij doen er wel een bod op.

  Wie is auto inkoop service?

  Bij Auto Inkoop Service zijn we continue op zoek naar gebruikte tweedehands auto’s van particulieren. Via het formulier op onze website, of telefonisch, kun je geheel vrijblijvend een aanvraag doen voor een bod op je auto. Binnen 15 minuten krijg je een bevestiging via de mail en binnen 2 uur hebben onze verkopers naar je aanvraag gekeken en komen ze met een bod.

  Privacy vinden we bij Auto Inkoop Service ook erg belangrijk. In het online formulier hoef je namelijk geeneens je naam of adres en woonplaats op te geven. Die gegevens komen toch pas van pas nadat je het bod heeft geaccepteerd en we bij u thuis langs gaan komen om de koop definitief te maken. Het aanvragen van een bod is volledig vrijblijvend, dus alleen een email en telefoonnummer zijn de enige persoonlijke gegevens die we van je vragen. We moeten immers wel contact met je kunnen opnemen om je op de hoogte te brengen van ons bod, natuurlijk. Deze gegevens zullen we nooit aan derden doorgeven of verkopen.

  Volgens alle daarvoor bestemde richtlijnen kunnen wij je auto taxeren en met een marktconform bod komen. De afwikkeling van de gehele verkoop zorgen wij voor dat hij snel, discreet en op locatie gebeurd. Naast dat je nog nooit zo snel je auto hebt verkocht hoef je er zelfs de deur niet voor uit.

  Waar wacht je nog op? Vul snel, geheel vrijblijvend, ons formulier in en ontdek binnen twee uur welke prijs jij kunt krijgen voor je auto verkoop in Amsterdam.

  Vragen? Chat met ons op WhatsAPP

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  logos
  Back To Top