skip to Main Content

Bedrijfsauto verkopen; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Bedrijfsauto verkopen? Auto Inkoop Service regelt het snel

  Auto Inkoop Service neemt uw problemen graag uit handen en als u uw bedrijfsauto verkopen wilt, staan we voor u klaar. Wij handelen alles razendsnel af en u ontvangt u voor uw bedrijfsauto altijd een eerlijke prijs. Daarnaast hoeft u geen tijd te besteden aan het wassen, fotograferen en te koop zetten van uw bedrijfsauto en hoeft u geen telefoontjes af te handelen en bezichtigingen te regelen. U geeft aan ons simpelweg uw kentekenbewijs door, u wacht ons bod af en besluit vervolgens zelf of u met ons verder wilt. Accepteert u ons bod, dan bent u vaak al binnen 24 uur van uw bedrijfsauto verlost.

  Uw bedrijfsauto verkopen zonder zorgen

  Bij Auto Inkoop Service nemen we u de zorgen uit handen. U hoeft geen tijd te verspillen aan klanten die niet op komen dagen of die uitgebreid een kijkje komen nemen en uiteindelijk besluiten uw bedrijfsauto niet te kopen. Want Auto Inkoop Service koopt alle bedrijfsauto’s op, ongeacht de kilometerstand, de staat, het merk en het model. We nemen zelfs uw kapotte bedrijfsauto mee. We komen zelf bij u langs om uw bedrijfsauto op te halen en we maken het geld direct over. Contante betaling is ook mogelijk, alleen meld dit dan wel even van tevoren bij ons. We geven u dan meteen uw vrijwaringsbewijs, zodat alles in één bezoek kan worden afgerond. In de meeste gevallen heeft u uw bedrijfsauto dan binnen 24 uur aan ons verkocht en dat met minimale inspanning van uw kant.

  Zo gaan wij te werk

  Uw bedrijfsauto verkopen kan niet gemakkelijker dan via ons. Wij hanteren een simpel systeem en daarmee hebben we al vele andere bedrijfsauto’s gekocht. U volgt simpelweg drie snelle stappen.

  1

  Uw kenteken doorgeven  

  U geeft via onze website het kenteken van uw bestelwagen en uw mailadres en telefoonnummer door. Dit doet u gratis en vrijblijvend, dus u heeft niets te verliezen. U ontvangt binnen 15 minuten een reactie van ons en ontvangt ook snel een eerlijk bod conform de huidige marktwaarde van uw bedrijfsauto.

  2

  Accepteren of afwijzen  

  Als u dit bod niet accepteert is onze samenwerking voorbij en heeft u niets verloren. Accepteert u ons bod wel, dan zetten wij alles in werking om de verkoop zo snel mogelijk te laten verlopen. We regelen alle papieren, het vrijwaringsbewijs en uw betaling voordat we bij u langskomen om uw bedrijfsauto op te halen. Er wordt een afspraak met u gemaakt met de plek en de tijd van de overdracht. Uiteraard geeft u deze zelf aan en passen wij ons aan op uw schema.

  3

  Afhandeling op uw locatie

  In de meeste gevallen staan we binnen 24 uur nadat u uw kenteken aan ons heeft doorgegeven bij u op de stoep. We hebben dan het vrijwaringsbewijs bij ons en maken het geld direct over naar uw bankrekening. Eventueel kunnen we u ook cash betalen, maar dat moet u dan wel even van tevoren telefonisch doorgeven. Wij nemen uw bedrijfsauto mee en u bent een zorg lichter. En dat in minder dan een dag.

  Vragen? Bel ons direct op

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  Auto Inkoop Service koopt iedere auto

  Als u uw bedrijfsauto verkopen wilt aan Auto Inkoop Service, dan hoeft u niet in de weer met advertenties, met afspraken maken en andere tijdrovende zaken. Wij kopen alle bedrijfsauto’s in, zelfs als deze kapot zijn. Of uw bedrijfsauto nu nieuw of oud is of in goede staat verkeert of defect is, wij nemen deze mee. En u ontvangt er bij ons altijd een geschikte prijs voor. Uw bedrijfsauto verkopen is via ons gemakkelijker dan ooit.

  Wat zijn uw alternatieven?

  Natuurlijk hoeft u niet met Auto Inkoop Service verder te gaan. Er zijn namelijk ook andere manieren waarop u uw bedrijfsauto verkopen kunt.

  • Verkoop uw bedrijfsauto aan een particulier: u kunt uw bedrijfsauto verkopen aan een particulier. U moet dan een advertentie plaatsen en krijgt te maken met grote concurrentie. Deze optie is prima, als u hier de tijd en het geduld in kunt steken dat nodig is. Het is namelijk belangrijk dat uw bedrijfsauto schoon is, dat deze mooi op de foto’s staat en dat u een advertentie samenstelt waarmee u de concurrentie aan gaat.
  • Ruil uw bedrijfsauto in: een andere optie die u heeft is het inruilen van uw bedrijfsauto voor een nieuwe. Deze optie is gemakkelijk, maar u levert vaak in op de verkoopprijs. De dealer koopt uw bedrijfsauto dan voor veel minder geld dan dat u er zelf voor gekregen zou hebben. Hier krijgt u gemak voor terug, maar theoretisch loopt u geld mis.
  • Een bedrijfsauto met een grijs kenteken verkopen: een bedrijfsauto met een grijs kenteken levert u belastingvoordeel op, maar het verkopen ervan is aanzienlijk moeilijker. Doet u dit namelijk binnen 5 jaar na de aanschaf en verkoopt u uw wagen aan een particulier, dan moet u als nog de BMP betalen die u eigenlijk was kwijtgescholden. Heeft u een bedrijfsauto met een grijs kenteken, dan is het dus verstandig om deze minimaal 5 jaar te gebruiken voordat u hem verkoopt.

  Auto Inkoop Service

  Bij Auto Inkoop Service verliest u geen tijd

  bedrijfswagen-verkopen De bovenste drie opties zijn aantrekkelijk, omdat u dan óf een mooi bedrag voor uw bestelwagen ontvangt, óf u kiest de gemakkelijkste optie. Bij Auto Inkoop Service krijgt u deze voordelen ook en meer, want wij regelen alles snel en wanneer het u uitkomt. Wij bieden u een goede prijs voor uw bedrijfsauto en u ontvangt dit geld direct als we de bedrijfsauto bij u komen ophalen. Met Auto Inkoop Service bent u binnen 24 uur van uw bestelwagen af én heeft u er ook nog eens een geweldige prijs voor ontvangen. En dat zonder dat u de bedrijfsauto moet wassen, tijd moet steken in het opstellen van een concurrerende advertentie en afspraken moet maken met potentiële kopers. Uw bedrijfsauto verkopen via Auto Inkoop Service kost u minimale inspanning én u krijgt er nog een eerlijk bedrag voor ook.

   

  Ook uw kapotte bedrijfsauto kunt u aan ons kwijt

  Als een bedrijfsauto verkopen al lastig is, dan is het verkopen van een kapotte bedrijfsauto misschien wel lastiger. Deze kunt u aan de straatstenen niet kwijt, want welke particulier of ondernemer wil nu een kapotte auto kopen? Dat betekent dat u dus óf veel te weinig geld voor uw bedrijfsauto ontvangt, of u blijft er mee zitten. Een andere optie is om hem naar de sloop te brengen en ook dan ontvangt u veel minder voor uw bedrijfsauto dan deze eigenlijk waard is. Tenzij u contact opneemt met Auto Inkoop Service, want wij nemen u ook uw kapotte bedrijfsauto uit handen. Ga met Auto Inkoop Service verder en uw zorgen zijn voorbij.

   

  Wie zijn wij?

  auto-inkoop-service-home-1 Auto Inkoop Service is een gerenommeerd autobedrijf dat gespecialiseerd is in het aankopen van tweedehands auto’s en bedrijfsauto’s. We werken zonder derde partij, wat betekent dat we u altijd eerlijke prijzen kunnen bieden. Hierin zijn we de enige in Nederland. Uw bedrijfsauto verkopen aan Auto Inkoop Service is dus gemakkelijk en recht door zee en u bent snel van uw auto af. In de meeste gevallen komen we uw voertuig binnen 24 uur ophalen en dat overal in Nederland. Wij verkopen uw bedrijfsauto vervolgens weer door. Met ons uitgebreide netwerk van geïnteresseerden is dit meestal zo gedaan. Bij ons krijgt u dus altijd een eerlijke prijs voor uw bedrijfsauto.

   

  De voordelen van Auto Inkoop Service

  Besluit u met Auto Inkoop Service verder te gaan, dan kunt u dus een snelle en discrete afhandeling verwachten en dat op locatie. Maar er zijn meer redenen waarom wij de ideale partij zijn als u uw bedrijfsauto verkopen wilt.

  • Door uw kenteken in te vullen geeft u uw interesse aan ons door. Dit is volledig gratis en vrijblijvend, dus u heeft niets te verliezen.
  • Vervolgens krijgt u van ons binnen een kwartier een reactie én snel een bod.
  • Wij gebruiken geen derde partijen, dus onze prijzen zijn eerlijk en correct.
  • We komen zelf bij u langs op locatie om uw bedrijfsauto op te halen.
  • We nemen dan direct het vrijwaringsbewijs mee en zorgen dat al het papierwerk in orde is.
  • Het geld waarvoor u uw bedrijfsauto verkopen wilt maken we direct over naar uw bankrekening. Een contante betaling is ook mogelijk als u dit van tevoren aangeeft.
  • Uw bedrijfsauto verkopen is nergens sneller en gemakkelijker dan bij Auto Inkoop Service.

   

  Verkoop uw bedrijfsauto via ons

  auto-verkopen-auto-inkoop-service-mobiel Als u uw bedrijfsauto verkopen wilt, dan neemt u contact op met Auto Inkoop Service. U heeft niets te verliezen, want het bod dat wij op uw bedrijfsauto uitbrengen is ook gewoon af te wijzen. U weet echter zeker dat u van ons een eerlijk bedrag krijgt voor uw wagen, dat alles snel en correct wordt afgehandeld en dat u hier zelf nauwelijks iets voor hoeft te doen. Het enige wat we van u nodig hebben is uw bedrijfsauto zelf, de correcte papieren (papieren kentekenbewijs of kentekencard) en een tijdstip en plek om u te ontmoeten. Voordat u het weet schudden we elkaar de hand en bent u van uw bedrijfsauto verlost. Gemakkelijker kan het bijna niet.

  Vragen? Chat met ons op WhatsAPP

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  logos
  Back To Top