skip to Main Content

Ik wil mijn auto verkopen; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Ik wil mijn auto verkopen: hoe doe ik dat?

  Ik wil mijn auto verkopen, maar ik weet niet hoe ik dit aan moet pakken? Dat is een vraag die wij vaak gesteld krijgen. Het verkopen van je auto aan Auto Inkoop Service is echter heel eenvoudig. Het meeste werk wordt door ons voor jou gedaan, van het papierwerk tot het transport van de wagen. Het enige wat jij hoeft te doen is de nodige informatie verstrekken en ons uitstekende bod op de auto te accepteren. De verkoop van je auto aan Auto Inkoop Service kan dan al binnen enkele dagen geregeld zijn. Veel makkelijker kunnen wij de verkoop van jouw auto niet maken.

  Ik wil mijn auto verkopen, maar hoe werkt dat?

  Het verkoopproces start met het invullen van je kenteken op ons contactformulier en het verstrekken van enkele gegevens over de auto. Het is ook belangrijk om alle schade zo gedetailleerd mogelijk te omschrijven. We vinden het fijn als jij jouw aanvraag voorziet van duidelijke foto’s van de auto en alle zichtbare schade. Zo kunnen wij ons een goed beeld vormen van de auto en inventariseren over welke mogelijk nog herbruikbare onderdelen en materialen de auto beschikt. Op basis van de informatie die jij ons geeft, doen wij een bod per e-mail. Hebben wij meer informatie nodig om een bod uit te kunnen brengen, dan nemen we eerst telefonisch contact met je op.

  Ga je akkoord met ons voorstel? Dan vragen we jou om de nodige persoonsgegevens te verstrekken en gaan wij voor jou aan het werk. We regelen alle administratieve handelingen voor jou en vragen een vrijwaringsbewijs aan bij de RDW. Ook over het transport hoef jij je geen zorgen te maken, met onze gratis ophaalservice vervoeren we jouw auto naar onze autosloperij. We maken zo spoedig mogelijk een afspraak voor de overdracht. Tijdens de overdracht betalen wij jou het afgesproken bedrag contant en ontvang jij het vrijwaringsbewijs. Al met al kan de verkoop van jouw auto aan Auto Inkoop Service al binnen enkele dagen geregeld zijn. Dat is vele malen sneller dan een verkoop binnen de particuliere markt.

  Vragen? Bel ons direct op

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  Een sloopauto is een auto die als gevolg van een ongeval of een onherstelbaar defect niet meer te gebruiken is. Na een ongeval spreken we dan vaak over een voertuig dat total loss is. Je kunt er voor kiezen om de sloopauto aan een particulier te verkopen die het leuk vindt om aan auto’s te klussen. Een verkoop op de particuliere markt vraagt echter om de investering van veel tijd en moeite. Ook de uiteindelijke verkoopprijs kan behoorlijk tegenvallen. Tot slot is het transport van een niet langer functionerende auto bij verkoop aan een particulier vaak een probleem. Je kunt veel beter kiezen voor de verkoop aan onze autosloperij, wij bieden een goede prijs en nemen je al het regelwerk uit handen. Bovendien is de verkoop op zeer korte termijn te realiseren.

   

  Op Auto Inkoop Service kun je alle sloopauto’s verkopen, welk merk je ook hebt. Er is immers altijd wel iemand geïnteresseerd in de onderdelen of materialen van jouw auto. De kenmerken van de auto zijn dus niet van invloed op de vraag of wij deze willen kopen, maar is wel van invloed op de prijs. Er is immers een wisselende vraag naar onderdelen van specifieke automerken en modellen. De prijs die wij bieden voor jouw auto hangt dus af van de marktwaarde van de onderdelen op dit moment.

  Heeft jouw auto schade opgelopen en is reparatie financieel gezien geen optie meer? Of vertoont je auto een mankement en komt deze daardoor niet meer door de APK? Ook dan kun je ervoor kiezen om je auto aan Auto Inkoop Service te verkopen. Zogenaamde schadeauto’s bevatten vaak nog diverse onderdelen die geschikt zijn voor hergebruik. Op die manier kan een niet langer werkende auto de redding vormen voor andere auto’s. Het gebruik van tweedehands auto-onderdelen is duurzaam en voordelig en daardoor razend populair.

   

  Net als bij sloopauto’s maken wij geen onderscheid tussen verschillende merken en modellen. Er is voor iedere auto wel iemand te vinden die geïnteresseerd is in de onderdelen of materialen. Wij accepteren dus alle schadeauto’s, maar laten de prijs die wij voor de auto’s bieden wel bepalen door de huidige marktwaarde. Met onze kennis van de auto-onderdelenmarkt kunnen wij een deskundige taxatie op jouw auto uitvoeren.

  Wanneer wij zeggen dat we alle auto’s accepteren, bedoelen wij ook echt alle auto’s en voertuigen. We zijn bijvoorbeeld ook geïnteresseerd in allerhande bedrijfswagens. Defecte bestelbussen, kiepwagens, vrachtwagens, opleggers en andere bedrijfswagens kun je voor een goede prijs aan ons verkopen. Het is vaak moeilijk om als bedrijf een enkel voertuig te verkopen, wij maken de verkoop van je bedrijfswagen echter heel eenvoudig. Er is een grote vraag naar bedrijfswagens in het binnen- en buitenland waardoor wij een snelle verkoop kunnen realiseren.

  Je wilt je auto verkopen, maar je wilt er niet te weinig geld voor krijgen. Dat begrijpen wij. Met onze kennis van de auto-onderdelenmarkt kunnen wij jouw auto echter op zeer deskundige wijze taxeren. Wij weten precies welke onderdelen er geschikt zijn voor hergebruik en wat deze onderdelen waard zijn op de huidige markt. Je kunt er dus op vertrouwen dat wij een eerlijk bod doen, gebaseerd op de informatie die jij ons over de auto verstrekt. Ons bod is altijd realistisch en marktconform.

  Voor veel mensen is het vervoer van een defecte auto het grootste struikelblok bij de verkoop. Zij weten vaak niet hoe zij dit moeten regelen of betalen een hoge prijs voor het transport. Als je kiest voor Auto Inkoop Service kun je echter gebruik maken van onze gratis ophaalservice. Onze ophaalservice zorgt ervoor dat je auto gratis wordt opgehaald op het adres dat jij opgeeft en veilig naar onze autosloperij wordt vervoerd. In sommige gevallen wordt de auto kosteloos vanuit de autoverzekering naar ons vervoerd. Maak hier altijd melding van voordat wij een bod doen op jouw auto. Als je geen gebruik maakt van onze ophaalservice kan dit van positieve invloed zijn op de hoogte van ons bod.

  Al veel klanten hebben met grote tevredenheid hun auto aan ons verkocht. Er zijn diverse redenen te noemen waarom het verstandig is om te kiezen voor Auto Inkoop Service. Zo staan wij garant voor een veilige en snelle verkoop van je auto. We maken duidelijke afspraken over de prijs, en voldoen deze contant op het moment van de overdracht. Wie zijn auto verkoopt aan onze sloperij hoeft zelf vrijwel niets te doen, wij regelen alles van het papierwerk tot het transport. Ben je nieuwsgierig welke voordelen wij bieden? We hebben alle kenmerken van onze werkwijze op een rijtje gezet. Ook jij kunt hiervan profiteren bij de verkoop van jouw auto.

  • Snelle verkoop van je auto
  • Het bod is altijd gratis en vrijblijvend
  • Wij waarborgen jouw privacy
  • Er is altijd één contactpersoon
  • Je vrijwaringsbewijs wordt bij de RDW geregeld
  • Het transport wordt geregeld
  • Je ontvangt een goede prijs voor jouw auto
  • Je krijgt altijd direct contant betaald

  Het volledige verkoopproces kan bij Auto Inkoop Service al binnen een paar dagen worden afgerond. Je ontvangt enkele uren na het eerste contact al een bod op jouw auto. Het is aan jou hoe snel je hier op reageert. Een direct akkoord zorgt ervoor dat er snel een afspraak kan worden gemaakt voor de overdracht. Alle administratieve handelingen worden voor jou geregeld. De auto wordt op een moment dat het jou uitkomt opgehaald op een adres naar keuze. Aangezien onze sloperij zeven dagen per week geopend is, kan je rekenen op een snelle afhandeling van de verkoop.

  Het bod dat je van ons ontvangt is altijd gratis en vrijblijvend. De aanvraag van een bod verplicht je dus tot niets, je kunt zonder kosten van de verkoop af zien. Wij lichten ons bod graag toe in een telefonisch gesprek waarin wij wellicht toch tot een overeenstemming kunnen komen. Wij zijn er van overtuigd dat wij met onze kennis van de markt altijd een eerlijk en realistisch bod kunnen doen dat marktconform is en voldoet aan de landelijke richtlijnen. Wij durven te stellen dat je niet snel een koper zult vinden die dezelfde prijs of meer voor jouw auto wil betalen.

  Vind jij het ook zo vervelend dat je direct al je gegevens achter moet laten wanneer je enkel op zoek bent naar informatie? Zo niet bij Auto Inkoop Service. Als je een bod vraagt op je auto, hoef je enkel je e-mailadres en je telefoonnummer op te geven. Wij hebben deze gegevens nodig om je een persoonlijk bod te kunnen doen. Pas wanneer je besluit met ons in zee te gaan, hebben wij alle persoonsgegevens van de eigenaar nodig om de administratieve handelingen uit te kunnen voeren. Wij gaan zorgvuldig om met deze informatie en zullen jouw gegevens nooit doorverkopen of ongevraagd aan derden verstrekken

  In tegenstelling tot veel handelaren werken wij niet met tussenpersonen. Je verkoopt je auto rechtstreeks aan Auto Inkoop Service en wij verkopen onze onderdelen rechtstreeks aan de nieuwe eindgebruiker. Dit heeft als voordeel dat je altijd contact hebt met dezelfde medewerker van ons bedrijf. Bovendien kunnen we betere prijzen bieden aangezien wij geen geld kwijt zijn aan tussenpersonen. Dat is een win-winsituatie voor alle partijen.

   

  Je wilt je auto verkopen, maar je zit niet te wachten op al het papierwerk. Geen zorgen, als jij je auto verkoopt aan onze autosloperij, nemen we al het werk van je over. Wij gaan naar de RDW om een vrijwaringsbewijs te regelen en zorgen ervoor dat al het papierwerk in orde is. Dat bespaart jou veel tijd en moeite.

  Weet jij niet hoe jij je auto bij onze autosloperij moet krijgen? Met onze gratis ophaalservice is het vervoer van jouw auto direct geregeld. Wil je geen gebruik maken van deze service? Dan kan dit van positieve invloed zijn op de prijs die wij voor jouw auto kunnen betalen.

  Met onze kennis van de markt zijn wij in staat om een eerlijke, maar ook een realistische prijs voor jouw auto te betalen die altijd marktconform is en voldoet aan de landelijke richtlijnen. Aangezien wij niet werken met tussenpersonen kunnen wij jou een prijs bieden die in veel gevallen hoger is dan het bod van andere inkopers.

   

  Niets is zo vervelend als onzekerheid over het financiële aspect van de verkoop. Wij willen deze onzekerheid graag wegnemen door het afgesproken bedrag direct op het moment van de overdracht contant te voldoen. Veel klanten vinden dit een prettige manier van zaken doen.

  Onze autosloperij is gespecialiseerd in de inkoop van sloopauto’s, afgekeurde auto’s, schadeauto’s en defecte auto’s. Wij zijn geïnteresseerd in personenwagens, maar hebben ook interesse in de aankoop van bedrijfswagens in alle merken en modellen. Kort gezegd zijn alle auto’s bij ons welkom, van een kleine Smart tot een vrachtwagen met oplegger: wij accepteren alle voertuigen. Voertuigen die niet meer functioneren worden door ons gedemonteerd. De onderdelen en materialen worden vervolgens verkocht binnen ons grote netwerk in binnen- en buitenland.

  Is jouw auto nog in goede staat, maar wil je deze wel verkopen? Neem dan eens een kijkje bij Auto Inkoop Service, een onderdeel van ons bedrijf dat gespecialiseerd is in de aankoop van tweedehands auto’s die nog zeker een tweede leven verdienen.

   

   

  Denk je nu: Ik wil mijn auto verkopen en ik ben benieuwd wat Auto Inkoop Service voor mijn auto wil betalen? Vul dan direct je gegevens in op het contactformulier en kijk welke prijs wij jou bieden. Je kunt ook bellen naar het telefoonnummer 06 51 49 35 36 voor een direct bod op jouw voertuig. Onze autosloperij is zeven dagen per week geopend waardoor wij kunnen zorgen voor een snel, betrouwbaar

  Auto Inkoop Service

  Vragen? Chat met ons op WhatsAPP

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  logos
  Back To Top