skip to Main Content

Ik wil van mijn auto af; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Ik wil van mijn auto af

  Denk je: Ik wil van mijn auto af, maar ik weet niet hoe ik dat moet regelen? Dan biedt Auto Inkoop Service de oplossing. Wij kopen sloopauto’s, afgekeurde auto’s en schadeauto’s in en demonteren deze om de onderdelen en materialen te verkopen binnen ons netwerk. Op die manier kunnen wij vaak nog een mooi bedrag bieden voor jouw sloopauto. Is jouw auto nog van goede kwaliteit, dan kun je ook een bod aanvragen bij Auto Inkoop Service. Dit onderdeel van ons bedrijf verzorgt de in- en verkoop van gebruikte auto’s. De verkoop van jouw auto kan al binnen enkele dagen geregeld worden.

  Ik wil van mijn auto af: hoe werkt het?

  Op de vraag: Ik wil van mijn auto af, maar hoe werkt een verkoop aan Auto Inkoop Service? geven wij graag antwoord. Je start het verkoopproces door jouw kenteken in te vullen op de site. Vervolgens verstrek je de nodige informatie over jouw auto en vertel je ons precies welke schade de auto heeft. Je kunt dit ondersteunen met foto’s van je auto en zichtbare schade aan het voertuig. Op die manier kunnen wij ons een goed beeld vormen van de staat waarin jouw auto verkeert. Hebben wij voldoende informatie, dan ontvang je een bod per e-mail. In veel gevallen hebben wij echter extra informatie nodig en nemen wij telefonisch contact met je op voordat wij een bod doen.

  Heb je ons bod geaccepteerd? Dan geef je ons de overige informatie die wij nodig hebben om alle administratieve handelingen uit te voeren. Wij regelen alles voor je, waaronder een vrijwaringsbewijs van de RDW. We maken ook een afspraak voor de overdracht, in de meeste gevallen kan deze binnen enkele dagen plaatsvinden. Als je gebruik wilt maken van onze gratis ophaalservice halen wij jouw auto kosteloos op. Je kunt gebruik maken van deze service als de auto zich op een adres in Nederland of België bevindt. Bij de overdracht overhandigen wij het vrijwaringsbewijs en betalen we je contant uit. Op de vraag: Ik wil mijn auto verkopen, maar hoe werkt dat? Is ons antwoord dan ook altijd: Heel eenvoudig.

  Vragen? Bel ons direct op

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  Als je auto door een ongeval onherstelbaar beschadigd is geraakt en total loss is verklaard, wil je er zo snel mogelijk vanaf. Eén van je opties is het voertuig verkopen aan onze autosloperij. Wij maken dankbaar gebruik van sloopauto’s door deze te demonteren en de bruikbare onderdelen beschikbaar te maken voor hergebruik. Verkoop jij jouw sloopauto aan Auto Inkoop Service dan draag jij met jouw duurzame keuze jouw steentje bij aan de circulaire economie. Bovendien kunnen wij voor jouw sloopauto vaak nog een mooi geldbedrag bieden dat je kunt gebruiken voor de aanschaf van een andere auto.

  Het merk en het type sloopauto dat je aan ons wilt verkopen is van ondergeschikt belang. Wij hebben interesse in alle merken auto’s, ongeacht het type en het bouwjaar. Natuurlijk zijn deze specificaties wel van invloed op de prijs die wij bieden. De onderdelen en materialen van de ene auto zijn nu eenmaal gewilder dan die van een andere. Met onze kennis van de auto-onderdelenmarkt en het recente vraag en aanbod, kunnen wij jouw sloopauto op een deskundige wijze taxeren. Wij doen jou altijd een marktconform bod volgens de landelijke richtlijnen.

  Het komt vaak voor dat een auto schade of een defect heeft waarbij een reparatie meer kost dan een andere auto. Ook dan is de verkoop van je auto aan onze autosloperij een verstandige keuze. Soms kunnen wij de defecte onderdelen vervangen met onze eigen auto-onderdelen en de auto doorverkopen. Vaak kiezen wij er echter voor om de auto te demonteren en de auto-onderdelen los te verkopen binnen ons netwerk. Schadeauto’s worden door ons nauwgezet getaxeerd waarna wij een eerlijk bod zullen doen op jouw voertuig.

  Voor iedere auto zijn kopers te vinden die interesse hebben in de onderdelen, ook in die van jou. Het maakt ons dan ook niet uit welk merk auto jij aanbiedt, wij accepteren alle schadeauto’s. Het merk, het bouwjaar, de schade en de vraag in de markt zijn wel bepalend voor de prijs die wij jou voor de schadeauto kunnen bieden. Ben je benieuwd naar ons bod op jouw schadeauto? Vul dan nu je kenteken in op het contactformulier en ontvang binnen enkele uren een persoonlijk bod.

  Niet alleen personenwagens vinden wij interessant, Auto Inkoop Service koopt ook bedrijfswagen op voor verkoop of demontage. Wij accepteren allerlei bedrijfswagens, zoals bestelbusjes, kiepwagens, vrachtwagens met en zonder oplegger, losse opleggers, betonmixvrachtwagens en bulldozers. Je kunt het zo gek niet verzinnen, of wij willen er wel een goed bod op doen. Ook wanneer je bedrijfsmatig met ons in contact komt, kun je profiteren van alle services die wij bieden, waaronder de gratis ophaalservice voor jouw voertuig.

  Er zijn verschillende factoren van invloed op de prijs die wij bieden. Wij accepteren alle merken en modellen sloopauto’s en schadeauto’s, maar het bod is onder andere afhankelijk van de waarde van de auto-onderdelen in de markt. Zijn de auto-onderdelen kostbaar en gewild, dan kun je een hoger bod verwachten dan wanneer er weinig vraag naar de auto-onderdelen van jouw auto is. Het is bij de taxatie van belang dat wij ons een goed beeld kunnen vormen van jouw auto en de onderdelen die geschikt zijn voor hergebruik. Zorg daarom voor een gedetailleerde omschrijving en ondersteun deze met duidelijke foto’s.

  Een sloopauto of schadeauto kun je niet zelf naar onze autosloperij rijden. Daarom bieden wij een gratis ophaalservice aan waarmee wij het transport van jouw auto verzorgen. Je kunt gebruik maken van deze service als jouw auto op een Nederlands of Belgisch adres staat. In sommige gevallen regelt de autoverzekering het transport van jouw auto naar onze autosloperij. Het is verstandig hiervan melding te maken in ons contact, het kan van positieve invloed op de hoogte van ons bod zijn wanneer je geen gebruik maakt van onze ophaalservice.

  Wie kiest voor Auto Inkoop Service kan profiteren van een aantal leuke voordelen. Zo kun je vertrouwen op een snelle verkoop, het hele verkoopproces van jouw auto hoeft niet langer dan een aantal dagen te duren. Bovendien betalen wij een goede prijs en krijg je jouw geld direct contant bij de overdracht. Je hoeft ook helemaal niets te regelen, wij nemen al het papierwerk en het transport voor onze rekening. Ben je nog steeds niet overtuigd? Dan zetten we alle voordelen van Auto Inkoop Service nog eens voor je op een rij:

  • Een snelle verkoop van je auto
  • Ons bod is altijd gratis en vrijblijvend
  • Wij waarborgen jouw privacy
  • Er is altijd één contactpersoon
  • Je papierwerk bij de RDW wordt geregeld
  • Het transport van jouw auto wordt geregeld
  • Je ontvangt een goede prijs
  • Je krijgt altijd direct betaald

  Als je jouw auto wilt verkopen aan een particuliere verkoper duurt het meestal lang voordat alle stappen binnen het verkoopproces doorlopen zijn. Het kan ook zijn dat de verkoper ver in het proces toch afziet van de aankoop. Zo niet bij Auto Inkoop Service. Wij accepteren alle auto’s en sluiten de verkoop zo snel mogelijk. De verkoop van je auto kan daardoor al binnen enkele dagen geregeld zijn. Bovendien bespaar je tijd en moeite omdat wij je al het regelwerk uit handen nemen. En wat dacht je van het transport van de auto? Bij ons is het transport een onderdeel van onze service.

  Nadat je jouw gegevens hebt verzonden, ontvang je binnen enkele uren een goed bod op jouw auto. Dit bod is altijd vrijblijvend en verplicht je tot niets. Pas wanneer jij akkoord bent gegaan met ons bod, zetten we het verkoopproces in werking en gaan wij zaken regelen zoals het vrijwaringsbewijs van de RDW. Tot die tijd kan je ons bod altijd afwijzen. Wij zijn er echter van overtuigd dat ons bod realistisch is en marktconform. Wij zijn altijd bereid om ons bod toe te lichten in een telefonisch gesprek.

  Niets is zo vervelend als een bedrijf dat je al het hemd van het lijf vraagt voordat je hebt besloten gebruik te maken van hun diensten. Daarom vragen wij in eerste instantie alleen om jouw e-mailadres en telefoonnummer. Pas wanneer je besluit je auto te verkopen aan onze autosloperij, vragen wij jou om meer persoonsgegevens. Wij hebben deze informatie onder andere nodig om de administratieve handelingen bij de RDW uit te voeren. Wij gaan zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om en zullen deze nooit verstrekken aan derden.

  Auto Inkoop Service maakt geen gebruik van tussenpersonen. Wanneer je jouw auto aan ons verkoopt, heb je altijd contact met dezelfde contactpersoon. Ook bij de verkoop van auto’s en onderdelen staat er niemand tussen ons en de eindgebruiker. Op die manier kunnen wij betere prijzen voor jouw auto bieden. Zowel jij als verkoper en wij als professionele inkoper en verkoper profiteren daarvan.

  Bij elke verkoop komt enig papierwerk kijken. Zie jij er tegenop om alle administratieve handelingen te verrichten of weet je niet precies welke dingen je moet regelen? Maak je geen zorgen, als jij je auto aan ons verkoopt nemen we al het regelwerk van je over. Zo regelen wij het vrijwaringsbewijs bij de RDW en overhandigen wij jou deze op het moment van de overdracht. Het enige wat jij hoeft te doen is ons van alle nodige gegevens voorzien. Voor de rest wordt alles voor jou geregeld en heb je geen omkijken naar de verkoop.

  Ook over het transport van jouw auto naar onze autosloperij hoef jij je geen zorgen te maken. Zowel goedwerkende auto’s als sloopauto’s halen wij kosteloos op bij elk adres in Nederland of België. Als je geen gebruik maakt van onze ophaalservice, kan dit van positieve invloed zijn op ons bod. Het is daarom altijd goed om bij je autoverzekering te informeren naar de vergoeding van het transport van jouw auto naar onze autosloperij. Je kunt echter altijd beslissen om toch gebruik te maken van onze ophaalservice.

  Niets is zo vervelend als te moeten wachten op je geld, dat begrijpen wij. Daarom werken wij bij voorkeur niet met bankoverschrijvingen, maar betalen we de afgesproken prijs direct contant op het moment van de overdracht. Veel klanten van ons geven ook aan een contante betaling prettiger te vinden dan een bankoverschrijving. Het schept vertrouwen wanneer ook de financiële kant van de verkoop direct kan worden afgesloten.

  Auto Inkoop Service richt zich op de inkoop van sloopauto’s, afgekeurde auto’s en schadeauto’s. Wij demonteren de auto’s en verkopen de herbruikbare onderdelen en materialen binnen ons netwerk in binnen- en buitenland. Auto Inkoop Service accepteert personenwagens en bedrijfswagens van alle merken en modellen. Met onze kennis van de onderdelenmarkt en het huidige vraag en aanbod, kunnen wij een marktconform bod doen op jouw auto.

  Ben je geïnteresseerd in auto-onderdelen? Op Auto Inkoop Service kun je ook een offerte aanvragen voor het auto-onderdeel waarnaar jij op zoek bent. Wij verkopen onze auto-onderdelen zowel aan particulieren als bedrijven dus ook jij kunt een offerte bij ons aanvragen.

  Denk je nu: Ik wil van mijn auto af en ik ben benieuwd wat Auto Inkoop Service voor mijn auto wil betalen? Vul dan nu het contactformulier in op de site en ontvang een bod via e-mail, of informeer direct naar een bod op  06 51 49 35 36.

   

  Auto Inkoop Service

  Vragen? Chat met ons op WhatsAPP

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  logos
  Back To Top