skip to Main Content

Kapotte auto verkopen; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Uw kapotte auto verkopen gaat gemakkelijk via Auto Inkoop Service

  Een kapotte auto verkopen lijkt onbegonnen werk. Want wie wil er nu een auto kopen die defect is? Het antwoord is Auto Inkoop Service. Wij kopen alle auto’s in, ongeacht de staat. Via ons komt u dus gemakkelijk van uw kapotte auto af. U meldt zich eerst aan bij ons, u ontvangt binnen 2 uur een bod en wij halen de auto op. U krijgt direct een vrijwaringsbewijs van ons. Zorgeloos uw kapotte auto verkopen doet u dus via Auto Inkoop Service.

  Een kapotte auto verkopen kan lastig zijn

  kapotte-auto-verkopen Zonder Auto Inkoop Service kan een kapotte auto verkopen lastig zijn. U zal weinig particulieren aantrekken, dus daar loopt u een groot gedeelte van de markt mis. Een tweede optie die u dan heeft is om uw kapotte auto te verkopen aan een vakman en dat betekent dat u niet altijd een reële prijs ontvangt. Er zijn drie redenen waarom een vakman uw auto zou willen kopen.

  • Naar de sloop: gaat uw auto naar de sloop dan krijgt u alleen de waarde in schroot. Moet u uw auto laten ophalen omdat deze niet meer rijdt? Dan gaat er nog meer van de verkoopprijs af en blijft er waarschijnlijk weinig over.
  • Voor reparatie/restauratie: als uw koper uw kapotte auto wil repareren of restaureren, dan krijgt u hier een betere prijs voor. U zal dan een kapotte auto verkopen die nog in redelijke staat verkeert. U neemt de waarde van de auto en trekt de reparatiekosten hier vanaf om een idee te krijgen van het geld dat u maximaal ontvangt.
  • Gebruik als donorauto: het is ook mogelijk dat de koper uw auto koopt om de bruikbare delen te gebruiken om andere auto’s mee te repareren. Ook hier zal er een berekening gemaakt worden van de waarde van de verschillende onderdelen die nog te gebruiken zijn. Het is soms moeilijk in te schatten voor u wat u dan nog voor uw auto kunt vragen.

  Auto Inkoop Service koopt iedere auto

  Het verschil tussen Auto Inkoop Service en de meeste andere opkopers van auto’s is dat wij iedere auto of bedrijfswagen kopen. Wij bieden u een eerlijk bedrag en nemen u de zorgen uit handen. Dit doen we ongeacht de schade, kilometerstand, het merk of het model. Het enige wat u moet doen is uw auto aanmelden en ons bod accepteren. U kunt uw kapotte auto verkopen via Auto Inkoop Service en er binnen een paar dagen officieel van af zijn.

  Kapotte auto verkopen

  Wilt u uw kapotte auto verkopen? Dat kan een lastige klus zijn. Meestal hebben particulieren geen interesse voor kapotte auto’s, u zult uw kapotte auto dus aan een vakman moeten verkopen. De prijs die u krijgt is dan weer afhankelijk van wat de koper er mee wil gaan doen. Zo kan het zijn dat wanneer u uw auto aan de sloop verkoopt, dat u alleen de waarde in schroot krijgt. Wanneer uw auto ook nog eens niet rijdt, dan komt de sloper hem graag ophalen, en door de kosten daarvan krijgt u nog minder voor uw auto. Wij snappen dat u hier niet op zit te wachten. Het kan ook zijn dat de koper van uw wagen de kapotte auto wil repareren of restaureren om dan weer door te verkopen. U krijgt dan waarschijnlijk een beter bedrag voor uw auto. Het laatste type koper wil uw kapotte auto kopen om deze vervolgens te gebruiken als donorauto. Dan haalt hij de nog bruikbare delen uit uw auto en zal deze gebruiken om een andere auto, of auto’s, mee te repareren.

  Snel uw kapotte auto verkopen voor een mooi bedrag

  U hebt dus een kapotte auto en wilt deze verkopen aan iemand die er wel een eerlijk bedrag voor geeft. Hoe pakt u dat nou het beste aan? Wanneer u op het internet zoekt zijn er heel veel bedrijven te vinden die auto’s opkopen. Maar weinig bedrijven willen iedere auto. Auto Inkoop Service wel: wij kopen alle auto’s ongeacht merk, model, kilometerstand of eventuele schade. Maak gebruik van het contactformulier op de website, dan nemen wij binnen 24 uur telefonisch contact met u op. U kunt een reëel en marktconform bod op uw auto verwachten. Wanneer u ons bod accepteert dan is uw kapotte auto verkocht! Wij komen de auto ophalen en u krijgt van ons direct een vrijwaringsbewijs in handen. Wij zullen het geld ook direct overboeken. Het is ook mogelijk om betaald te worden in contant geld, geef dit dan aan in het telefonische gesprek.

  Uw kapotte auto aan Auto Inkoop Service Verkopen

  Wij snappen dat u een betrouwbare partner zoekt om uw kapotte auto aan te verkopen. Kies daarom voor Auto Inkoop Service, wij hebben over de jaren heen bewezen een betrouwbare partner te zijn voor iedereen die een auto wil verkopen. Wanneer u uw kapotte auto aan ons gaat verkopen, dan krijgt u het RDW-vrijwaringsbewijs en het geld direct in handen. Daarnaast komen wij de auto bij u thuis ophalen, dus makkelijker dan dit kunt u uw kapotte auto niet verkopen!

  Auto Inkoop Service

  Vragen? Chat met ons op WhatsAPP

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  In drie stappen uw kapotte auto verkopen

  Besluit u om uw kapotte auto te verkopen via Auto Inkoop Service, dan verzekeren de snelle service en volledige ontzorging. U regelt dit met ons in drie gemakkelijke stappen.

  1

  Auto aanmelden  

  Via onze website meldt u uw auto aan. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. U geeft simpelweg het kenteken door, vult uw telefoonnummer en e-mailadres op de daarvoor bestemde plek op onze website en u verstuurt het formulier. U krijgt daarna binnen 15 minuten een ontvangstbevestiging en we gaan direct met uw verzoek aan de slag.

  2

  Ontvang SNEL een bod    

  Nadat u uw auto heeft aangemeld via onze website kunt u snel een bod verwachten. In de meeste gevallen krijgt u deze al binnen 15 minuten!. Als u dit bod niet accepteert, dan komt onze samenwerking tot een eind en heeft u niets verloren. Accepteert u ons bod wel, dan zetten wij alles in werking zodat u snel van uw kapotte auto verlost wordt.

  3

  Auto is verkocht  

  Wij gaan aan de slag en regelen alles met de RDW. Daarna komen we uw auto ophalen en u krijgt van ons het vrijwaringsbewijs. Daarnaast maken we het geld direct over naar uw bankrekening of krijgt u het van ons in contanten. Laat ons dit in het laatste geval wel even tijdig telefonisch weten. We schudden de hand en nemen uw kapotte auto mee.

  Voordat u uw kapotte auto verkopen kunt heeft u een aantal papieren nodig. Zonder deze papieren is verkopen niet mogelijk. Het is dus belangrijk dat u ervoor zorgt dat u deze in orde heeft voordat wij bij u langskomen. Heeft u uw auto vóór 1 januari 2014 gekocht, dan heeft u uw papieren kentekenbewijs nodig. Deze bestaat uit drie documenten, namelijk het voertuigbewijs, het overschrijvingsbewijs en de tenaamstelling. Heeft u uw auto na 1 januari 2014 gekocht dan heeft u de kentekencard nodig. Uiteraard bespreken we dit ook uitgebreid van tevoren, zodat u exact weet wat wij van u nodig hebben.

  Wij bieden u een snelle, zorgeloze en eerlijke service aan waarmee u uw kapotte auto verkopen kunt. Met ons bent u snel van uw voertuig af en dat met minimale inspanning van u en een razendsnelle service van ons. Wilt u het toch op een andere manier proberen? Dan kunt u de volgende tips vast goed gebruiken.

  1. Was uw auto: zelfs een kapotte auto verkoopt gemakkelijker als deze er verzorgd uitziet. Er zijn weinig mensen die interesse tonen in een auto die vies en stoffig is en die onaangenaam ruikt. Ga dus naar de wasstraat (als uw auto nog rijdt), stofzuig de binnenkant, maak de ramen schoon en zorg ervoor dat uw auto er op zijn best uitziet. Investeer een euro in een luchtverfrisser. Dit is niet alleen voor de foto’s, maar ook voor kopers die langskomen.
  2. Mooie foto’s maken: vervolgens is het zaak dat u uw auto er op zijn best uit laat zien op de foto’s. Als iemand bereid is om een kapotte auto te kopen, dan is deze nog meer bereid om dat te doen als de auto er perfect uitziet. Gebruik daarom een goede camera, zorg voor een goede belichting en maak veel foto’s. U kiest vervolgens zelf de mooiste en plaatst deze bij uw advertentie.
  3. Uw kapotte auto verkopen voor export: er zijn in Oost-Europa veel geïnteresseerden in kapotte auto’s uit Nederland. Dat komt doordat onze auto’s goed onderhouden zijn en op mooie wegen hebben gereden. Deze garantie hebben de Oost-Europeanen in hun eigen land niet. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het exporteren van auto’s regelt alles voor u. U hoeft alleen aan te geven dat u uw auto wilt verkopen.
  4. Een reparatie in het buitenland: Nederland staat bekend om de hoge reparatieprijzen bij garages. En het is soms veel goedkoper om uw auto in het buitenland te laten repareren. U bespaart zo op de reparatie en uw auto is direct weer meer waard. Misschien rijdt u er daarna zelf nog een aantal jaren in, of ruilt u hem gemakkelijk in voor een nieuwe. Een gerepareerde auto is in ieder geval gemakkelijker te verkopen dan een kapotte auto. Tenzij u naar Auto Inkoop Service gaat natuurlijk.

  Ook al zullen de bovenste vier tips u helpen bij het verkopen van uw kapotte auto of het krijgen van een betere prijs, een service zoals u die krijgt bij Auto Inkoop Service zal u moeilijk ergens anders kunnen vinden. Uw kapotte auto verkopen kost u op die manier geen enkele moeite en voor ons hoeft u niet naar de wasstraat of hoeft u geen mooie foto’s te maken. Wij kopen uw kapotte auto zoals deze is en u krijgt er een geschikte prijs voor. Over het algemeen verkopen we onze auto’s weer snel omdat we een groot netwerk met kopers hebben opgebouwd. We bieden nooit een te lage prijs voor een voertuig. Op die manier maken we u het leven zo gemakkelijk mogelijk en wordt u snel van uw auto verlost.

  Besluit u uw kapotte auto te verkopen via ons? Dan maakt u direct gebruik van de volgende interessante voordelen.

  • Wij bieden u altijd een eerlijke prijs voor uw kapotte auto en deze is conform de marktwaarde van dit moment.
  • U meldt uw auto gratis en vrijblijvend aan en u heeft niets te verliezen.
  • U krijgt snel reactie en ontvangt een eerlijk bod. In de meeste gevallen is dit al binnen 2 uur. Wij verlossen u vaak al binnen 24 uur van uw kapotte auto.
  • We komen uw auto ophalen en geven u dan direct uw RDW Vrijwaringsbewijs.
  • Het geld wordt ook direct overgemaakt of contant aan u gegeven.
  • Wij werken niet met derde partijen en zijn daarom goedkoper.
  • U kunt elke dag met een medewerker van Auto Inkoop Service spreken tussen 09:00 ’s ochtends en 21:00 ’s avonds.

  Auto Inkoop Service is een gerenommeerd autobedrijf. We zijn gespecialiseerd in het aankopen van tweedehands auto’s van particulieren. Dit doen we zonder tussenpersoon en daarin zijn we de enige in Nederland. We kopen auto’s en bedrijfswagens in en dat ongeacht de staat, het merk, de kilometerstand en het model. Ondertussen hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd en de meeste auto’s die we kopen hebben snel een nieuwe eigenaar gevonden. Bij ons krijgt u altijd een eerlijke prijs en we handelen alles snel, op locatie en discreet af. Auto Inkoop Service verlost u van iedere auto, dus neem contact op en wij gaan direct voor u aan de slag.

  Vragen? Bel ons direct op

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  logos
  Back To Top