skip to Main Content

Kiepwagen verkopen; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Snel en betrouwbaar je kiepwagen verkopen

  Wil je jouw kiepwagen verkopen en ben je op zoek naar een betrouwbare partner? Dan ben je bij Auto Inkoop Service aan het juiste adres. Het verkopen van je kiepwagen is vaak lastig als individuele verkoper, aangezien geïnteresseerden vaker een nieuwe wagen kopen via een gespecialiseerde handelaar. Wij nemen jouw kiepwagen snel van je over, je kiepwagen verkopen aan Auto Inkoop Service kan al binnen 24 uur geregeld zijn. Bovendien geven we een eerlijke prijs voor jouw kiepwagen en wordt al het papierwerk voor je geregeld. Makkelijker kan het verkopen van jouw kiepwagen bijna niet zijn.

  Hoe kun je jouw kiepwagen verkopen?

  Het verkoopproces bij Auto Inkoop Service is heel eenvoudig en binnen korte tijd geregeld. Je vult op de site jouw kenteken in en verstrekt ons enige informatie over de staat van jouw kiepwagen. Bovendien voeg je een aantal foto’s toe van het voertuig en eventuele schade aan de wagen. Wij doen jou binnen twee uur een bod voor jouw kiepwagen per e-mail of per telefoon. Ga je akkoord met ons bod? Dan zetten we de verkoop in gang en regelen wij al het papierwerk bij de RDW. Vervolgens maken we een afspraak om de wagen op het door jou opgegeven adres op te halen. Jij hoeft niets anders te doen dan de sleutels in te leveren en het afgesproken bedrag in ontvangst te nemen, zo simpel is het.

  In welke merken kiepwagens is Auto Inkoop Service geïnteresseerd?

  Wij zijn geïnteresseerd in alle merken kiepwagens die er zijn, dus ook in die van jou. We hebben een groot netwerk in binnen- en buitenland zodat er altijd wel een nieuwe eindgebruiker voor jouw kiepwagen te vinden is, of iemand die interesse heeft in de onderdelen. Aangezien er geen derde partij tussen ons en de nieuwe eindgebruiker staat, kunnen wij een goed en marktconform bod op jouw kiepwagen doen. Ben je benieuwd hoeveel wij voor jouw kiepwagen willen betalen? Laat dan nu je gegevens achter via de site, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Alle gebruikte voertuigen zijn welkom

  Een kiepwagen verkopen die gebruiksklaar is, vormt voor de meeste bedrijven geen probleem. De verkoop van een defecte kiepwagen is vaak een moeilijker verhaal, maar niet bij Auto Inkoop Service. Wij zijn geïnteresseerd in alle gebruikte voertuigen, goedwerkend en defect. Bovendien krijg je ook voor een defecte kiepwagen een goede prijs, omdat wij de onderdelen vaak eenvoudig kunnen verkopen binnen ons netwerk. Je hebt ook geen omkijken naar het transport van je defecte wagen, wij komen deze op het afgesproken tijdstip ophalen op jouw locatie. Het maakt daarbij niet uit waar in Nederland de wagen zich bevindt.

  Hoe bepalen wij het bod?

  Bij het bepalen van het bod houden wij ons aan de landelijke richtlijnen. Wij kijken naar de staat van de wagen en bieden je een marktconforme prijs. Bij Auto Inkoop Service weet je zeker dat je jouw kiepwagen tegen een goede prijs verkoopt. Bovendien is de verkoop zeer snel geregeld en ontvang je direct het geld. Je kunt daarbij kiezen voor een contante betaling of een betaling via bankoverschrijving. Je hoeft verder helemaal niets te regelen. Nadat jij ons jouw akkoord hebt gegeven zorgen wij ervoor dat alle zaken bij de RDW geregeld worden en organiseren wij het transport.

  Waarom kiezen voor Auto Inkoop Service?

  Een kiepwagen verkopen doe je in de eerste plaats om een goed bedrag te ontvangen voor een wagen die je niet langer wilt of kunt gebruiken. Auto Inkoop Service biedt je altijd een marktconforme prijs voor je wagen. Bovendien maakt het ons niet uit welk merk kiepwagen je wilt verkopen en of deze nog goed functioneert: wij zijn geïnteresseerd in alle gebruikte kiepwagens. Daarnaast is jouw privacy bij ons gewaarborgd. Je hoeft jouw persoonsgegevens pas te geven nadat je akkoord bent gegaan met ons bod en wij verstrekken deze gegevens nooit aan derden. Tot slot kost het verkopen van je kiepwagen aan Auto Inkoop Service je weinig moeite: wij nemen al het papierwerk en het transport voor onze rekening.

  Wie is Auto Inkoop Service?

  Auto Inkoop Service is een betrouwbare partner voor de verkoop van jouw gebruikte voertuigen. Wij hebben interesse in alle voertuigen, ongeacht de staat waarin deze verkeert. Met ons grote netwerk en zonder tussenkomst van derden kun je altijd rekenen op een goede prijs. Je kunt bij ons je bedrijfswagen verkopen, maar ook je personenauto. Zowel zakelijke als particuliere verkopers kunnen bij Auto Inkoop Service rekenen op een marktconform bod en een uitstekende service.

  Auto Inkoop Service

  Vragen? Bel ons direct op

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  logos
  Back To Top