skip to Main Content

Kraanwagen verkopen; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Kraanwagen verkopen

  Wil je een kraanwagen verkopen dan kan het soms lastig zijn om hiervoor de juiste koper te vinden. Een kraanwagen verkopen doe je immers aan een koper die specifiek naar een dergelijke wagen op zoek is. Elkaar vinden kan dan soms niet eenvoudig zijn. Gelukkig biedt ook hier het internet de ideale oplossing. Je kunt je kraanwagen online te koop aanbieden zodat koper en verkoper elkaar gemakkelijk en snel kunnen vinden en de verkoop vlot geregeld kan worden. Steeds meer verkopers van kraanwagens ontdekken deze mogelijkheid en maken er graag gebruik van.

  Hoeveel levert de verkoop van mijn kraanwagen op?

  Als je je kraanwagen gaat verkopen dan wil je daar natuurlijk de beste prijs voor krijgen. Hoe hoog het bod van een koper is, hangt af van een aantal zaken. De koper zal met name geïnteresseerd zijn in

  • De staat van de kraanwagen
  • De leeftijd van het voertuig
  • Het aantal verreden kilometers
  • Eventuele gebreken
  • De toepassingsmogelijkheden van de kraanwagen

  Afhankelijk van de staat van de kraanwagen zal een geïnteresseerde koper een bod doen. Als je het bod te laag vindt kun je dat natuurlijk simpel afwijzen. Als je het een goed bod vindt kun je met de koper een afspraak maken om de kraanwagen te komen bekijken. Als koper en verkoper het eens worden kan de verkoop dan direct worden geregeld.

  Veilig en snel je kraanwagen verkopen

  Online kun je alles kopen en verkopen, ook een kraanwagen. De verkoop kan snel worden geregeld, want op het internet kun je in contact komen met een groot aantal mogelijk geïnteresseerden in wat jij te koop hebt. Veilig handelen is daarbij natuurlijk wel belangrijk. Zorg er dus voor dat je zeker weet dat je met een betrouwbare koper te maken hebt. Spreek de deal goed door voordat je hier op in gaat. Een koper die een onwaarschijnlijk hoge prijs biedt is vaak onbetrouwbaar. Je loopt het risico dat je je geld niet krijgt terwijl de kraanwagen wel wordt overgedragen. Wees dus altijd op je hoede. Wantrouwen hoeft niet, maar een gezonde dosis verstand en waakzaamheid kan je behoeden voor een vervelende ervaring die je bovendien veel geld kost.

  Vragen? Bel ons direct op

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  Potentiële kopers vinden voor je kraanwagen’

  Ben je op zoek naar een potentiële partij om je kraanwagen aan te verkopen, overweeg dan zeker online verkoop. Je bereikt op deze manier snel de juiste doelgroep. Een kraanwagen verkopen is immers specifiek en je moet het dan maar net treffen om iemand te vinden die belangstelling heeft. Maar dat soort kopers zijn er zeker wel. Er zijn ook bedrijven die kraanwagens kopen om ze vervolgens door te verkopen aan belangstellenden in binnen- en buitenland. Vooral kopers vinden in het buitenland is voor veel mensen lastig, dan is het veel prettiger om met een tussenpersoon te kunnen werken die van jou de kraanwagen koopt en deze vervolgens exporteert naar een koper in het buitenland. Je hebt dan ook zelf niet de rompslomp die export met zich meebrengt. Hiervoor gelden bijzondere regels van de douane waar lang niet iedereen van op de hoogte is.

  Waar krijgt mijn kraanwagen een tweede leven?

  Gebruikte kraanwagens verkopen is zeer lucratief. Er is namelijk veel vraag naar. Vooral in het buitenland, waar bedrijven vaak niet de financiële middelen hebben om een nieuwe kraanwagen te kopen, is de interesse groot om een tweedehands kraanwagen uit Nederland te importeren. Het gaat dan vooral om kopers in landen in Afrika en Azië maar ook in de Oost-Europese landen. Door je kraanwagen online te verkopen kan deze een zeer gewaardeerd tweede leven krijgen bij een nieuwe eigenaar over de grens. Maar het komt uiteraard ook voor dat een kraanwagen kan worden doorverkocht naar een nieuwe eigenaar in Nederland, want ook hier zijn bedrijven vaak zeer geïnteresseerd in gebruikt materiaal.

  Kan ik ook een kraanwagen met schade verkopen?

  Als je een kraanwagen met schade hebt kun je die eveneens online verkopen. Stel de kraanwagen heeft een aanrijding gehad of er is iets anders mis gegaan waardoor er flinke schade is ontstaan. Dan kan het zijn dat je besluit deze kraanwagen niet meer te laten herstellen. Maar hij moet natuurlijk wel van de weg. Je kunt in dit geval een kraanwagen met schade online te koop aanbieden. Er zijn altijd potentiële kopers die hierin interesse hebben. Zij demonteren de kraanwagen en verkopen de losse onderdelen of de metalen die na demontage overblijven. Je kunt op deze manier toch nog een aantrekkelijke prijs voor je defecte kraanwagen krijgen bij verkoop.

  Zorg dat je je kraanwagen veilig verkoopt

  Een kraanwagen verkopen doe je vast niet iedere dag. Een zelfstandig rijdende kraanwagen heeft een eigen kenteken dat is geregistreerd bij de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer). Het is belangrijk dat bij de verkoop het kenteken wordt overgeschreven op naam van de koper. Dit moet zo snel mogelijk na de verkoop in orde worden gemaakt. Zodra het kenteken niet meer op je naam staat ben je niet meer verantwoordelijk voor wat er met de kraanwagen gebeurt. Zorg ervoor dat je een vrijwaringsbewijs krijgt waaruit blijkt dat de kraanwagen niet meer op jouw naam geregistreerd staat. Pas dan is de verkoop geheel afgerond. Een bonafide koper zal dit direct regelen zodra koper en verkoper het eens zijn geworden over een prijs voor de kraanwagen.

  Direct een aantrekkelijk bod ontvangen voor je kraanwagen

  Kraanwagens worden gebruikt door bedrijven of zelfstandig ondernemers die vaak veel aan hun hoofd hebben. Het is dan erg aantrekkelijk om, als je een kraanwagen wilt verkopen, dit snel geregeld kan worden. Niet eindeloos zoeken naar een koper die een goede prijs biedt, maar direct online een bod krijgen op de kraanwagen dat goed en eerlijk is. Daarom is online verkopen van kraanwagens zo aantrekkelijk. Je kunt het regelen op ieder gewenst moment, ook ’s avonds of in het weekend. Nadat je je kraanwagen online te koop hebt aangeboden hoef je alleen maar te wachten tot er een zich een koper meldt met een goed bod. Zo kan de verkoop van je kraanwagen binnen enkele uren al geregeld zijn en afgerond zodra de overdracht heeft plaatsgevonden.

  Heb je vragen? Neem contact met ons op

  Kraanwagen verkopen is dus eenvoudig, snel en transparant. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden of je te helpen bij het aanmeldproces.

  Auto Inkoop Service - Auto Sloperij

  Kraanwagen Verkopen

  Vragen? Chat met ons op WhatsAPP

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  logos
  Back To Top