skip to Main Content

Mijn sloopauto verkopen; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Mijn sloopauto verkopen aan een autosloperij

  Denk je: Ik wil mijn sloopauto verkopen tegen een goede prijs, maar ik weet niet hoe ik dit aan moet pakken? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij Auto Inkoop Service. Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van sloopauto’s, afgekeurde auto’s en schadeauto’s die wij demonteren. Na demontage kunnen wij de auto-onderdelen en automaterialen verkopen zodat deze hergebruikt kunnen worden. Ben je nieuwsgiering wat wij voor jouw sloopauto willen betalen? Vul dan het contactformulier in zodat wij binnen enkele uren contact met jou op kunnen nemen.

  Ik wil mijn sloopauto verkopen

  Op de vraag: Ik wil mijn sloopauto verkopen, maar ik weet niet hoe? geven we jou graag een antwoord. Bij ons kun je de verkoop van je sloopauto eenvoudig online starten. Je hoeft ons alleen jouw kenteken door te geven en enige informatie te verstrekken over de staat waarin de auto verkeert. Stuur een paar foto’s mee van de sloopauto en de zichtbare schade zodat wij een goede inschatting kunnen maken van de waarde van jouw auto. Op basis van deze informatie kunnen wij jou een goed onderbouwd bod doen. Hebben wij meer informatie nodig over de auto of de schade, dan nemen we telefonisch contact met je op.

  Ga je akkoord met ons voorstel? Dan gaan wij direct voor jou aan het werk. Jij verstrekt ons alle gegevens die wij nodig hebben om een vrijwaringsbewijs voor je te regelen bij de RDW en het overige papierwerk in orde te maken. Verder hoef jij niets te doen. We komen de sloopauto met onze ophaalservice gratis bij je ophalen op een moment dat het jou uitkomt. Bij de overdracht betalen wij het afgesproken bedrag contant aan je uit. Zo makkelijk kan de je sloopauto verkopen zijn.

  Vragen? Bel ons direct op

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  Er kunnen diverse redenen zijn om je auto te willen verkopen. Stel dat je auto onherstelbaar is beschadigd bij een ongeval en total loss is verklaard, dan wil je deze zo snel mogelijk van de hand doen. Een autosloperij is geïnteresseerd in sloopauto’s omdat zij de onderdelen na demontage kunnen verkopen aan particulieren en bedrijven. Ook de materialen die in een auto verwerkt worden zijn geschikt voor hergebruik. Terwijl jouw sloopauto via andere verkoopkanalen misschien niet meer te verkopen is, wil onze autosloperij graag nog een mooie prijs bieden voor jouw sloopauto.

  Auto Inkoop Service maakt het niet uit welk merk jouw auto heeft of uit welk bouwjaar jouw sloopauto komt. Wij zijn geïnteresseerd in alle merken en modellen van alle leeftijden. Deze kenmerken zijn alleen belangrijk bij het bepalen van de prijs van jouw sloopauto. Wij beschikken over een goede kennis van de auto-onderdelenmarkt en weten precies hoe het met de vraag en aanbod van jouw auto-onderdelen gesteld is. Zo kunnen we op basis van de marktwaarde een realistisch bod doen op jouw sloopauto.

  Ook wanneer je auto niet total loss is, maar je deze vanwege schade of een niet verlengde APK van de hand wilt doen, kun je bij ons terecht. Sommige reparaties kosten immers meer geld dan de auto op een zeker moment nog waard is. Wij kunnen jouw schadeauto voor een goede prijs van jou overnemen en de onderdelen verkopen binnen ons netwerk. Met onze ophaalservice zorgen we ervoor dat jouw schadeauto veilig naar onze autosloperij vervoerd wordt voor een deskundige demontage.

  Net als bij sloopauto’s maakt het niet uit welk merk jouw schadeauto heeft en uit welk jaar deze komt. Wij kijken enkel naar de onderdelen en materialen van de auto die nog voor hergebruik geschikt zijn en naar hun huidige marktwaarde. Het is daarom belangrijk om ons zoveel mogelijk te vertellen over de auto en gedetailleerde foto’s toe te voegen. Alleen dan kunnen wij goed onderbouwd een bod uitbrengen op jouw schadeauto. Verder verloopt de verkoop van een schadeauto aan Autosloperij.net hetzelfde als de verkoop van een sloopauto.

  Auto Inkoop Service koopt sloopauto’s en schadeauto’s in van particuliere en zakelijke verkopers. Ook wanneer je een bedrijf hebt kun je gebruik maken van alle services die wij bieden. Wij nemen ook met plezier grotere bedrijfswagens zoals vrachtwagens en opleggers tegen een goede prijs van je over. Defecte wagens worden kosteloos opgehaald op het adres dat jij opgeeft. Onze gratis ophaalservice geldt voor alle particuliere en zakelijke adressen in Nederland en België.

  Het bod dat wij op je sloopauto uit kunnen brengen is afhankelijk van verschillende factoren. In de eerste plaats kijken we naar het merk en model van je auto en beoordelen we welke onderdelen er herbruikbaar zijn en wij na demontage kunnen verkopen. Daarna bepalen wij aan de hand van vraag en aanbod de waarde van deze onderdelen en taxeren zo jouw sloopauto. Na inventarisering van jouw sloopauto doen wij een bod op de auto. Ons bod is altijd vrijblijvend en verplicht je niet tot verkoop. Wij zetten het verkoopproces pas in werking nadat je ons bod hebt geaccepteerd.

  Het spreekt voor zich dat je een sloopauto niet meer zelf naar onze autosloperij kunt rijden. Als jij je sloopauto verkoopt aan Auto Inkoop Service kun je gebruik maken van onze gratis ophaalservice. Wij halen je auto op vanaf elk adres in Nederland of België. Soms kun je vanuit de autoverzekering gebruik maken van transport naar onze autosloperij. Informeer bij jouw autoverzekeraar of je hier gebruik van kunt maken. Indien je geen gebruik maakt van onze gratis ophaalservice, houden wij hier rekening mee met het bod op jouw sloopauto.

  Denk je nu: Ik wil mijn sloopauto verkopen, maar waarom moet ik kiezen voor Auto Inkoop Service? dan vertellen we je graag over onze voordelen. Zo kun je aan ons snel en betrouwbaar je auto verkopen, zonder dat je daar zelf veel moeite voor hoeft te doen. Het meeste werk nemen we jou uit handen. Je hoeft ons enkel de nodige informatie te verstrekken en wij doen de rest. Bovendien bieden wij altijd een marktconforme prijs en betalen we het afgesproken bedrag direct bij de overdracht uit. We hebben alle voordelen van Auto Inkoop Service voor je op een rijtje gezet:

  • Je verkoopt je sloopauto snel
  • Wij doen een vrijblijvend bod
  • Wij waarborgen jouw privacy
  • Er is altijd één contactpersoon
  • Wij regelen je vrijwaringsbewijs
  • Wij regelen het transport
  • Ons bod is altijd marktconform
  • We betalen je contant bij de overdracht

  Je auto verkopen aan Auto Inkoop Service kan al binnen enkele dagen geregeld worden. Nadat jij het contactformulier hebt ingevuld, nemen wij binnen enkele uren contact met jou op. Als wij over voldoende informatie beschikken, ontvang je direct een bod. Anders nemen we contact op voor meer informatie zodat wij een goed bod uit kunnen brengen. Ga je akkoord met ons voorstel, dan maken we direct een afspraak voor de overdracht en de betaling. Zo kan de verkoop van jouw sloopauto al binnen een week geregeld zijn. Zo snel krijg je jouw sloopauto via andere verkoopmethodes niet verkocht.

  Het bod dat wij doen op jouw sloopauto nadat je ons van de nodige informatie hebt voorzien is altijd vrijblijvend en verplicht je tot niets. Wij gaan pas aan de slag met al het regelwerk bij de RDW nadat jij ons een akkoord hebt gegeven. Op die manier staat het je altijd vrij om je sloopauto aan een ander aan te bieden. Wij zijn echter overtuigd van de kwaliteit van ons bod en onze service dat wij durven te stellen dat je geen betere deal kunt maken.

  Wil jij jouw persoonsgegevens niet verstrekken voordat je zeker weet dat je de sloopauto aan ons wilt verkopen? Dat is bij Auto Inkoop Service geen enkel probleem. In eerste instantie hebben wij alleen jouw e-mailadres en telefoonnummer nodig om contact met je op te kunnen nemen. Pas wanneer wij al het papierwerk voor je gaan regelen hebben we meer persoonsgegevens van je nodig. Wij zullen deze echter nooit aan derden verstrekken en ook nooit jouw persoonsgegevens verkopen.

  Bij Auto Inkoop Service werken wij niet met tussenpersonen, je hebt altijd rechtstreeks contact met één contactpersoon van onze autosloperij. Doordat wij niet werken met tussenpersonen zijn wij ook in staat om een betere prijs te betalen voor jouw sloopauto. Wij hoeven immers niet een deel van de winst af te staan aan een derde. Wij kunnen onze onderdelen direct verkopen binnen ons grote netwerk van particuliere klanten en bedrijven in binnen- en buitenland. Dat is zowel voor jou als voor ons een win-winsituatie.

  Veel mensen kijken op tegen al het regelwerk dat bij de verkoop van een sloopauto komt kijken. Wie zijn sloopauto verkoopt aan Auto Inkoop Service hoeft helemaal niets te regelen. Als jij jouw gegevens aan ons verstrekt, voeren wij alle administratieve handelingen uit en regelen wij het vrijwaringsbewijs bij de RDW. Zo weet je zeker dat het voertuig na de verkoop niet langer op jouw naam staat. Als je kiest voor onze autosloperij heb je geen omkijken naar het verkoopproces, wij nemen je alle zorgen uit handen.

  Je kunt bij ons altijd gebruik maken van de gratis ophaalservice. Dit betekent dat wij jouw sloopauto ophalen op ieder adres in Nederland of België. Het maakt dus niet uit waar in Nederland de sloopauto staat, onze service is altijd beschikbaar. Maak je gebruik van het transport vanuit je autoverzekering? Vermeld dit dan direct bij de verkoop, dit kan van gunstige invloed zijn op ons bod. Je kunt echter altijd terugvallen op onze gratis ophaalservice voor het transport van jouw sloopauto naar onze autosloperij.

  Wij hebben veel verstand van de auto-onderdelenmarkt en zijn precies op de hoogte van de huidige marktwaarde van auto-onderdelen en materialen. Op basis van deze kennis kunnen wij altijd een goed onderbouwd en marktconform bod doen op jouw sloopauto volgens de landelijke richtlijnen. Bovendien werken wij niet met tussenpersonen, dat is tevens van positieve invloed op de hoogte van ons bod. In vergelijking met andere verkoopmethodes bieden wij een mooie prijs voor jouw sloopauto.

  Niets is zo vervelend als moeten wachten op een betaling nadat de overdracht van je sloopauto heeft plaatsgevonden. Daarom kiezen wij ervoor om het afgesproken bedrag op het moment van de overdracht contant te voldoen. Zo weet je zeker dat je krijgt wat we hebben afgesproken en hoef je niet te wachten op een bankoverschrijving. Veel klanten die jou voorgingen vinden dat een erg prettige manier van werken, het schept vertrouwen en vergroot het gemak van de verkoop.

  Onze autosloperij is gespecialiseerd in het kopen van gebruikte auto’s van particulieren en bedrijven. We zijn geïnteresseerd in personenauto’s die total loss verklaard zijn, afgekeurde auto’s en schadeauto’s. Daarnaast kopen wij ook defecte bedrijfswagens zoals bestelbusjes en vrachtwagen. Zowel particuliere klanten als bedrijven kunnen rekenen op onze uitstekende service en profiteren van onze marktconforme prijzen. Door de verkoop van auto-onderdelen en automaterialen uit sloopauto’s stimuleren wij de circulaire economie. Wij bieden goede prijzen en maken hergebruik van auto-onderdelen aantrekkelijk.

  Ook wie op zoek is naar tweedehands auto-onderdelen en andere materialen voor zijn voertuig, is bij ons aan het juiste adres. Je kunt op de site door middel van het contactformulier aangeven waar je naar op zoek bent. Aan de hand van jouw kenteken doen we jou een vrijblijvend aanbod voor een gebruikt onderdeel uit onze voorraad. Zowel particuliere klanten als bedrijven kunnen bij ons auto-onderdelen en automaterialen aanschaffen. Hergebruik van deze onderdelen is niet alleen duurzaam, de onderdelen zijn ook zeer voordelig in vergelijking met nieuwe materialen.

  Denk je nu: Ik wil mijn sloopauto verkopen aan Auto Inkoop Service? Laat dan direct je gegevens achter via het contactformulier op de site of bel naar 06 51 49 35 36 voor een bod. Wij zullen jouw sloopauto taxeren en een goed bod uitbrengen op jouw voertuig. Ook de verkoop van jouw sloopauto kan binnen enkele dagen geregeld zijn.

  Auto Inkoop Service - Auto Sloperij

  Vragen? Chat met ons op WhatsAPP

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  logos
  Back To Top