skip to Main Content

Oldtimer verkopen; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Oldtimer verkopen – dit doet u eenvoudig via auto inkoop service

  Heeft u er genoeg van om met een oldtimer te rijden die nog geen 40 jaar oud is en daarom 25% wegenbelasting te betalen? Of maakt u gebruik van de overgangsregeling en vindt u het hinderlijk dat de auto dan een bepaalde periode niet op de openbare weg mag? De oldtimer verkopen is dan het overwegen waard.

  Oldtimer Verkopen - Auto Inkoop Service

  Vroeger was het makkelijker en leuker, maar sinds 2014 zijn oldtimers alleen belastingvrij als ze 40 jaar of ouder zijn. Voor een benzine auto die nog geen 25 jaar is betaal je het volle pond, voor een oldtimer die tussen de 26 en 40 jaar is moet u een kwart van de normale wegenbelasting betalen met een maximum van 122 Euro per jaar, en als het een diesel is betaalt u zelfs 100%, het normale motorrijtuigenbelasting tarief.

  Heel jammer, maar wel een feit. Daar komt nog bij dat uw oldtimer hierdoor ook in waarde gedaald is. Want voor 2014 was het aantrekkelijk om een oldtimer te kopen, vanwege de mrb-vrijstelling. Nu is dat een heel stuk minder aantrekkelijk en zijn er dus minder potentiële kopers voor uw auto.

  Wilt u uw oldtimer verkopen? Dan bent u bij auto inkoop service aan het goede adres. Wij als auto inkoop service helpen u namelijk bij een snelle, eenvoudige en eerlijke verkoop van uw auto. Het verkopen van uw auto en/of oldtimer via auto inkoop service kan een groot aantal voordelen hebben. Hier leest u alles over wat wij voor u kunnen betekenen.

  Uw oldtimer verkopen via auto inkoop service: wie zijn wij?

  Auto inkoop service is een gerenommeerd autobedrijf dat zich bezighoudt met de inkoop van tweedehands auto’s van particulieren. Wij houden ons bezig met de inkoop van zowel personenauto’s als van bedrijfswagens en daarnaast hebben wij interesse in zowel voertuigen in goede staat als voertuigen die schade hebben of zelfs geheel defect zijn. Daarnaast houden wij ons bezig met de inkoop van oldtimers. Ook voor de verkoop van uw oldtimer bent u dus bij ons aan het juiste adres.

  Vragen? Chat met ons op WhatsAPP

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  De oldtimer wereld is een zeer bruisende markt. Er zijn echte hobbyisten, professionele verzamelaars, of mensen die in een oldtimer wilden rijden vanwege de voordelige financiële regels. Oldtimers zijn immers niet zomaar auto’s, zij hebben een grote historische- en nostalgische waarde. Echter, de laatste jaren is er nogal wat veranderd in de wereld van de oldtimers. Zo zijn deze ‘voordelige’ financiële regels lang niet meer altijd zo voordelig. Sinds 2014 zijn oldtimers namelijk alleen nog maar belastingvrij als zij 40 jaar of ouder zijn. Voor benzine oldtimers die nog geen 25 jaar zijn betaald u nu de volle pond, en voor benzine oldtimers die tussen de 26 en 40 jaar zijn betaald u een kwart van de normale wegenbelasting met een maximum bedrag van 122 euro per jaar. Met een diesel oldtimer heeft u ook pech want dan betaald u ook het volledige bedrag. Deze ontwikkeling heeft tot gevolg dat het rijden in een oldtimer minder aantrekkelijk is geworden en dat de waarde van deze auto’s dan ook zijn gedaald. Daarbij komt dat de oudere leeftijd van de oldtimers en de specifieke onderdelen vaak veel tijd en geld kosten in het onderhoud en eventuele reparaties. Wellicht is het dan ook een overweging waard om uw oldtimer te verkopen. Bij auto inkoop service doen wij vrijblijvend een bod op uw oldtimer.

  Een oldtimer verkopen kan op verschillende manieren plaatsvinden. De markt in deze vorm van antiek en investering blijft maar groeien. Toch komt er heel wat kijken bij het verkopen van een oldtimer. Om te beginnen moet je de keuze maken of u de oldtimer particulier wilt verkopen of dat u de auto verkoopt door middel van een auto opkoper. Tussen beide manieren van verkoop bestaat namelijk een groot verschil in het proces van de verkoop. Het is daarom zeker geen overbodige luxe om van te voren goed te bedenken hoe u de verkoop van uw oldtimer wilt aanpakken.

  Bij een particulier verkoopproces moet u in gedachte houden dat u zelf als verkoper optreedt en het proces in handen heeft. Door het grote aanbod van oldtimers en de bruisende markt hierin, is het van groot belang om van te voren goed te bedenken wat u van de verkoop verwacht. Om met de verkoop te beginnen moet u de verkoop van uw oldtimer bekend maken. Uiteindelijk wilt u immers zoveel mogelijk potentiele kopers bereiken. Dit kunt u doen door een advertentie op te stellen met informatie over uw oldtimer en praktische zaken zoals bijvoorbeeld een richtprijs. Om te voorkomen dat u uw tijd verdoet aan potentiele kopers met een onoverkoombaar prijsverschil of dat een onderhandeling spaak loopt op de staat van de oldtimer, is het slim om van te voren deze zaken goed te inspecteren. Sluit uw vraagprijs aan op soortgelijke oldtimers op de markt? Is uw prijs reëel gezien hetgeen u te bieden heeft? Door dit gelijk allemaal in de advertentie te verwerken kunt u direct de gewenste doelgroep aanspreken. Vaak zal de koper naar de auto komen kijken, een aantal administratieve zaken willen checken, en een proefrit willen maken. Vervolgens kunnen de onderhandelingen van start gaan. Na deze onderhandelingen kan het definitieve antwoord van een koper nog even op zich laten wachten. En dit proces herhaalt zich dan bij iedere potentiele koper. Bij de particuliere verkoop kunt u dus zelf de touwtjes in handen houden, maar dit gaat wel gepaard met een groot aantal taken.

  Een oldtimer verkopen op particuliere wijze (of eigenlijk van iedere auto) kost dus veel tijd en energie. Bij een verkoop via auto service inkoop hoeft u met veel van deze zaken niet eens te maken te krijgen. Wij kunnen uw oldtimer inkopen na het nalopen van een drietal stappen.

  Mercedes Oldtimer Verkopen

  Auto Inkoop Service

  Stap 1: U kunt uw oldtimer aanbieden via het online formulier

  Om te beginnen kunt u uw oldtimer aanbieden door het invullen van een online formulier. Door middel van dit formulier stellen wij u een aantal vragen. Dit formulier kunt u eenvoudig invullen via onze website en is geheel vrijblijvend. In dit formulier zullen wij u een aantal praktische vragen stellen over uw oldtimer. Denk bijvoorbeeld aan een kenteken, het merk en model van de oldtimer, de staat en conditie van het voertuig, de kilometerstand, eventuele schade en de vraagprijs. Ook bevat het formulier een aantal persoonlijke vragen, bijvoorbeeld naar de contactgegevens waarmee wij u kunnen bereiken.

  Stap 2: Wij doen een bod waarvoor wij uw oldtimer opkopen

  U kunt dus zelf uw oldtimer aanbieden en binnen 2 uur na het invullen van dit formulier krijgt u al een bod van ons op uw auto. U kunt erop vertrouwen dat auto inkoop service u een eerlijk bod doet. Wij werken immers niet samen met andere partijen, dus wij kunnen u een goed en marktconform bod bieden. Het geluid dat een bod via een inkoop service altijd lager is dan wat de auto bij de particuliere verkoop kan opbrengen, kan dan ook als fabeltje bestempeld worden. Wij doen u een eerlijk bod en daarnaast besparen wij u een hoop tijd en energie ten opzichte van de particuliere verkoop.

  Stap 3: Een afspraak maken om de deal rond te maken

  Indien u dit bod aanvaard, zullen we een afspraak maken om langs te komen. Dit zal in principe dan ook de enige afspraak zijn die wij hoeven te maken. Van te voren regelen wij namelijk reeds alle administratieve zaken, zoals het vrijwaringsbewijs van de RDW. Zo hoeft op de afspraak alleen nog maar de auto en het geld over en weer te worden overhandigd. Wij zullen u dus veel zorgen en benodigde taken uit handen nemen. Uw oldtimer verkopen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

  Oldtimer aanmelden

  Zoals hiervoor reeds is toegelicht komen een groot aantal zaken kijken bij de verkoop van een auto. Zo ook bij de verkoop van een oldtimer en zeker bij een particuliere verkoop. Indien u uw oldtimer verkoopt via auto inkoop service als oldtimer opkoper, hoeft met een aantal zaken geen rekening te worden gehouden. Zo hoeft u niet een hele advertentie op te stellen met alle bijkomende formaliteiten. U kunt simpelweg een formulier online vrijblijvend invullen. Daarnaast hoeft u geen eindeloze contacten te voeren met potentiele kopers. Zie met de drukke agenda’s van tegenwoordig maar eens een afspraak te plannen die voor beide partijen goed uitkomt. Mogelijk willen ook al deze potentiele kopers een proefrit maken. Hier komt ook de nodige tijd en mogelijk zelfs kosten bij kijken. Dan volgt het onderhandelingsproces. Komen jullie samen uit op een redelijke prijs die voor beide partijen naar de zin is? Of ziet de koper om tal van mogelijke redenen toch nog af van de koop van de oldtimer? Stel de koop gaat wel door en beide partijen zijn tevreden, dan komen de formaliteiten nog van de overdracht. Zo moet er een vrijwaringsbewijs van de RDW geregeld worden om de verplichting tot betaling van wegenbelasting over te hevelen naar de nieuwe eigenaar. Het is essentieel dat deze zaken goed worden geregeld om achteraf niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Als we de eindstand opmaken kunnen we dus concluderen dat u met de verkoop van uw oldtimer via auto inkoop service veel zorgen kunt besparen en dat het bedrag dat u voor uw oldtimer krijgt zeker gewaagd zal zijn aan het bedrag dat u via de particuliere markt ervoor zult krijgen.

  Indien beide partijen akkoord gaan, komen onze mensen van auto inkoop service persoonlijk de oldtimer ophalen en de deal afronden. Er komt dus geen externe partij aan te pas. U kunt volledig zorgeloos uw oldtimer verkopen. Bij auto inkoop service heeft u van begin tot het eind van het verkoopproces een vast contactpersoon en wij zijn elke dag bereikbaar tussen 09.00 en 21.00 uur. Wij staan dus echt voor u klaar en proberen zoveel mogelijk al uw zorgen uit handen te nemen. Deze goede service maakt het voor u een extra genot om uw auto te verkopen.

  Als oldtimer opkoper is auto inkoop service geïnteresseerd in allerlei varianten van oldtimers. Hoewel op de particuliere markt vooral goed werkende tweedehandse auto’s populair zijn, kunnen wij ook defecte oldtimers opkopen. Vaak zal zo een auto in de particuliere verkoop alleen nog voor onderdelen of eventueel vanwege de historische waarde worden verkocht. De prijs hiervoor zal niet erg hoog liggen. Het kan daarom zeker de moeite waard zijn om een formulier bij auto inkoop service in te vullen. Wij staan ook voor kapotte oldtimers voor u klaar. Wij zijn een betrouwbare speler in de automarkt, dit is de afgelopen jaren ook zo gebleken. Een voordeel van uw kapotte oldtimer verkopen aan auto inkoop service is dat wij zelf de oldtimer ophalen. Bij de sloop gaat een deel van de al geringe opbrengst naar de ophaalservice. Het bod dat gedaan kan worden op de oldtimer zal ook bij ons geheel afhankelijk zijn van het doel waarmee de auto nog kan worden opgekocht. Is de oldtimer dusdanig defect dat er alleen nog onderdelen gebruikt kunnen worden voor de reparatie van een andere auto? Of kan de oldtimer zelf nog gerepareerd of gerestaureerd worden om vervolgens weer doorverkocht te worden? Hoe dan ook, u kunt erop vertrouwen dat auto inkoop service u een eerlijk bod doet. Wij maken alles administratief in orde, komen uw oldtimer ophalen en geven u direct het geld in handen. U kunt dus op aan van een correcte en zorgeloze verkoop van uw oldtimer.

  Indien u kiest voor de verkoop via een inkoper en niet via de particuliere verkoop, is een vervolgvraag met welke inkoper u dan in zee wilt gaan. Er zijn een aantal redenen waarom auto inkoop service een interessante partij voor u is als u uw oldtimer gaat verkopen. Ten eerste is auto inkoop service een eerlijke en transparante partij op deze markt. U kunt er van op aan dat wij een eerlijk bod op uw oldtimer doen en dat u het geld ook direct overgemaakt krijgt (of desgewenst contant in uw handen krijgt). Wij werken niet samen met externe partijen, waardoor wij goedkoper kunnen zijn en strikt in uw voordeel kunnen meedenken. Auto inkoop service kan dus uw oldtimer inkopen zonder tussenkomst van een derde partij. Ten tweede hechten wij groot belang aan het persoonlijke contact met onze klanten en het niveau van de communicatie. Iedere dag tussen 09.00 en 21.00 uur zijn onze medewerkers bereikbaar en krijgt u snel reactie van ons gedurende het gehele proces. Aan het eind van het proces komen wij ook persoonlijk de oldtimer ophalen en het geld overhandigen. Tot slot nemen wij alle zorgen en administratieve lasten graag van u over. Wij zorgen ervoor dat u met een gerust hart uw oldtimer kunt verkopen. Auto inkoop service staat dus graag voor u klaar om uw oldtimer in te kopen en wij doen graag een vrijblijvend bod.

  Wilt u uw oldtimer verkopen voor een eerlijke prijs, aan een betrouwbare partij, en zonder te veel rompslomp? Dan bent u bij auto inkoop service aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op of vul direct het formulier in op onze website. Wij zullen vrijblijvend een bod doen op uw oldtimer. Wat heeft u te verliezen? Hopelijk tot snel bij auto inkoop service, wij staan voor u klaar.

  Vragen? Bel ons direct op

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  logos
  Back To Top