skip to Main Content

Schadeauto verkopen; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Schadeauto verkopen? Auto Inkoop Service staat voor u klaar

  Wilt u uw schadeauto verkopen? Dan bent u bij Auto Inkoop Service aan het juiste adres. Wij kopen auto’s voor een goede prijs en dat vaak binnen 24 uur. We halen uw schadeauto zelf op en het enige wat u moet doen is ons presenteren met het kentekenbewijs. Tijdens één handige afspraak doen we de overdracht van de schadeauto, krijgt u het vrijwaringsbewijs en maken we het geld over dat we u schuldig zijn. Was u bang dat u uw schadeauto aan de straatstenen niet kwijt zou kunnen? Dan is Auto Inkoop Service dé auto opkoper die wel interesse heeft.

  Uw schadeauto verkopen aan ons: drie stappen

  Het verkopen van uw schadeauto gaat bij ons erg gemakkelijk. In de meeste gevallen bent u binnen 24 uur van uw beschadigde auto af. Ons systeem is simpel en doeltreffend: u geeft uw auto op bij ons, wij doen een bod en als u deze accepteert halen we de auto zo snel mogelijk op. Een schadeauto verkopen aan particulieren kan lastig zijn en als u dit wilt doen aan een vakman, dan krijgt u er niet altijd de juiste prijs voor. Auto Inkoop Service biedt u dan een uitkomst. Bij ons verkoopt u uw auto in drie snelle stappen.

  1

  Kenteken doorgeven  

  Op onze website vindt u een veld waar u uw kenteken in kunt voeren. Door dit te doen geeft u bij ons aan dat u uw schadeauto verkopen wilt, maar gaat u nog geen overeenkomst aan. Het doorgeven van uw kenteken, uw mailadres en telefoonnummer is uiteraard volledig gratis en vrijblijvend, dus u heeft niets te verliezen. We reageren binnen 15 minuten en gaan met uw auto aan de slag.

  2

  Ontvang een bod  

  De meeste mensen die bij Auto Inkoop Service interesse tonen krijgen binnen 2 uur een aanbod. Dit is het bedrag waarvoor wij uw schadeauto willen kopen. U zal zien dat deze volledig conform de huidige marktwaarde is. Daarnaast gebruiken we geen derde partijen, dus de prijs is eerlijk en correct. U heeft nu de optie om het bod te weigeren of te accepteren.

  3

  Overdracht schadeauto

  Besluit u via ons uw schadeauto te verkopen, dan spreken we een tijdstip en een plek af om de overdracht te doen. Wij nemen uw vrijwaringsbewijs mee en u brengt de auto en het kentekenbewijs. Vervolgens maken we het geld over naar uw bankrekening. We kunnen het ook contant meenemen, maar dan moet u dat wel even van tevoren aangeven. We schudden elkaar de hand en alles is binnen 24 uur afgesloten.

  Vragen? Bel ons direct op

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  Het verschil tussen een schadeauto en een sloopauto

  Een schadeauto verkopen gaat anders dan het verkopen van een sloopauto. Een schadeauto is namelijk een auto waarvan de marktwaarde nog hoger ligt dan de kosten voor de reparatie. Bij een sloopauto zijn de reparatiekosten hoger dan de waarde van de auto, waardoor verkopen eigenlijk onmogelijk wordt. U brengt uw auto dan naar de sloop en krijgt er een klein bedrag voor. Zij verwijderen de onderdelen die kunnen worden hergebruikt en recyclen uw auto dan op een correcte manier. Een schadeauto is dus nog te repareren.

  Tip: wist u dat u in sommige gemeenten met uw sloopbewijs een slooppremie krijgt als u uw sloopauto inlevert bij een erkend autodemontage bedrijf?

  Uw schadeauto verkopen aan particulieren

  Als u van uw schadeauto af wilt, dan kunt u dit op verschillende manieren doen. Eén hiervan is om uw auto aan particulieren te verkopen, bijvoorbeeld via Marktplaats. U maakt de auto helemaal schoon, u maakt mooie foto’s en u stelt een perfecte advertentie samen. Toch zal het dan nog steeds lastig zijn om uw schadeauto te verkopen, omdat deze defecten heeft. Tenzij u er echt een bijzonder laag bedrag voor vraagt, zal u vooral geluk moeten hebben en is de kans klein dat u uw schadeauto kunt verkopen aan een particulier.

  Uw schadeauto verkopen aan een vakman

  Een andere optie die u dan heeft is dat u uw schadeauto aan een vakman verkoopt. Deze zal u vaak een relatief laag bedrag bieden en de auto gebruiken voor de volgende doeleinden.

  • Onderdelen: misschien wil de vakman de onderdelen van uw schadeauto gebruiken om andere auto’s mee te repareren. U ontvangt dan vaak geen hoge prijs voor uw auto.
  • Repareren/restaureren: kunt u een vakman vinden die uw schadeauto wil repareren en door wil verkopen, dan krijgt u de beste prijs. Dit is dan nog steeds niet de marktwaarde min de reparatiekosten, want de vakman moet er ook winst op kunnen maken.

  Uw schadeauto repareren

  Een andere optie die u heeft is om uw schadeauto te repareren. Dit doet u uiteraard alleen als u denkt dat de auto het geld van de reparatie waard is. Wist u overigens dat reparaties in het buitenland soms aanzienlijk goedkoper zijn dan in Nederland? In Polen, bijvoorbeeld, repareert u uw auto voor een klein bedrag en deze wordt direct meer waard. Tegelijkertijd is een werkende auto aanzienlijk gemakkelijker te verkopen dan een schadeauto. Als u overweegt uw schadeauto te repareren, dan is dit mogelijk voor u een manier om geld te besparen.

  Verkoop uw schadeauto aan Auto Inkoop Service

  Als u uw schadeauto aan een vakman verkoopt, dan krijgt u vaak niet het bedrag dat u had verwacht. Probeert u hem aan particulieren te verkopen, dan kost dat u erg veel tijd en moeite. De kans dat u hem verkoopt is klein. Auto Inkoop Service is dan voor u de beste optie om uw schadeauto te verkopen. Wij bieden altijd eerlijke prijzen, want we werken zonder tussenpersoon. Daarnaast is de verkoop in de meeste gevallen binnen 24 uur afgerond en heeft u het geld direct op uw rekening staan. U hoeft geen tijd te steken in het opstellen van een advertentie, u hoeft niet bang te zijn dat u te weinig voor uw auto krijgt én u hoeft zelf niets te regelen. Kan het gemakkelijker?

  Auto Inkoop Service

  schade-auto-verkopen-1

  Besluit u uw schadeauto te verkopen aan Auto Inkoop Service, dan hoeft u eigenlijk weinig te doen. Wij gaan naar de RDW voor het vrijwaringsbewijs en regelen al het papierwerk voor de overdracht. Wat we van u nodig hebben is een papieren kentekenbewijs (het overschrijvingsbewijs, het voertuigbewijs en de tenaamstelling) of uw kentekencard. U geeft ons vervolgens een plaats en een tijdstip waar we u kunnen ontmoeten. Uiteraard verwachten we dan ook van u dat daar uw schadeauto aanwezig is. Tijdens deze afspraak regelen we alles en zetten we het geld direct op uw bankrekening. Contant betalen is ook mogelijk, maar dan geeft u dit van tevoren even telefonisch aan. Wij vragen van u dus een minimale bijdrage en geven u een maximaal resultaat.

  Uw schadeauto verkopen kan niet op een gemakkelijkere manier dan de onze. Wij zijn dé auto opkoper in Nederland en we komen alle auto’s halen, ongeacht het merk of model, de kilometerstand en de schade. Dat doen we bijna altijd binnen 24 uur nadat u contact met ons heeft gelegd. Door van onze diensten gebruik te maken, profiteert u van de volgende interessante voordelen:

  • We werken zonder derde partijen, dus de prijs die u van ons ontvangt is eerlijk en kaal.
  • Daardoor heeft u genoeg aan één contactpunt en we zijn elke dag bereikbaar tussen 9 uur ‘s ochtends en 21 uur ’s avonds.
  • Het doorgeven van uw kenteken is volledig gratis en vrijblijvend.
  • Wij regelen alles voor u en komen de auto bij u ophalen.
  • Nadat u uw interesse getoond heeft, ontvangt u binnen 2 uur een bod.
  • Uw auto of bedrijfswagen is binnen 24 uur verkocht.

  Auto Inkoop Service is een ervaren auto opkoper die alle auto’s koopt ongeacht de locatie in Nederland of de kenmerken. Zelfs kapotte-, schade- en sloopauto’s laten we niet staan. We onderscheiden ons van andere opkopers in Nederland omdat we zonder derde partijen werken. Hierdoor zijn we gemakkelijk te bereiken en krijgt u met eerlijke prijzen te maken. We hebben een groot netwerk opgebouwd in de tijd dat we ons werk uitvoeren en dat betekent dat de auto’s of bedrijfswagens die we kopen ook snel weer een nieuw plekje krijgen. U hoeft daarom bij ons niet bang te zijn dat u een te laag bod ontvangt. Wij zijn trots op onze snelle en gestroomlijnde afhandeling en helpen u graag van uw schadeauto af. Uw schadeauto verkopen via ons gaat soepel en eerlijk.

  Vul daarom vandaag nog uw kenteken in op onze website en u ontvangt binnen 2 uur een bod op de schadeauto die u verkoopt. U heeft niets te verliezen, want ons bod is volledig vrijblijvend en gratis. Besluit u deze te weigeren, dan houdt onze samenwerking op, maar accepteert u ons bod, dan zetten wij alles direct in werking. U hoeft verder niets te doen, behalve de auto en de papieren te overhandigen op een plaats en tijdstip van uw keuze. Zo wordt het verkopen van uw schadeauto wel erg gemakkelijk.

  Vragen? Chat met ons op WhatsAPP

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  logos
  Back To Top