skip to Main Content

Sloopauto inkoop; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Sloopauto inkoop

  Wanneer je jouw auto wilt verkopen, heb je daarvoor tegenwoordig zeer veel verschillende mogelijkheden. De service die Auto Inkoop Service biedt, is uitgegroeid tot een populaire vorm voor het verkopen van je auto. Dat is logisch: wij bieden je gemak en een goede prijs. Maar wanneer je denkt aan het verkopen van je auto, denk je waarschijnlijk alleen maar aan het verkopen van je nog werkende en rijdende auto. Dat hoeft niet.

  Je kunt bij ons ook terecht voor sloopauto inkoop. Ook voor je sloopauto geven wij een goede, eerlijke prijs. Wij bieden je de beste optie. Veel mensen zijn namelijk geneigd om hun sloopauto naar de sloop te brengen of zelfs tegen betaling op te laten halen. Maar ook een kapotte of niet meer bruikbare auto is geld waard. Daarom is onze sloopauto inkoop de beste keuze wanneer je afscheid wilt nemen van je defecte auto.

  Ben je bang dat het verkopen van je sloopauto lastig is? Vrees dan niet. Dit is ontzettend eenvoudig. Wij durven zelfs wel te stellen dat onze sloopauto inkoop je de meest eenvoudige optie biedt. Eentje waarbij je bovendien nog geld krijgt voor je auto ook (en een goede prijs is gegarandeerd). Denk er maar eens over na: wat is een makkelijkere manier om van je auto af te komen, dan via een partij die niet alleen direct een goede prijs biedt, maar ook alles voor je regelt? Sloopauto inkoop is in bepaalde opzichten behoorlijk anders dan het inkopen van een auto die nog rijdt. Je kunt namelijk nergens meer met de auto naartoe. Daarom doen wij al het werk voor je: wij regelen de vrijwaring, nemen het geld mee of maken het per bank naar je over en komen met een lader om je auto weg te slepen.

  Hoe werkt sloopauto inkoop?

  Sloopauto inkoop werkt niet wezenlijk anders dan het inkopen van een nog rijdende auto. Je hoeft niet bang te zijn voor moeilijke situaties met het transport. Auto Inkoop Service biedt namelijk altijd de mogelijkheid om je auto op te laten halen. Of deze nu rijdt of niet. Sloopauto inkoop volgt bij ons dezelfde stappen als het inkopen van een nog rijdende auto. Ben je hier nog niet mee bekend, dan leggen wij het je graag uit.

  Het verkopen van je auto via sloopauto inkoop is een stuk eenvoudiger dan deze proberen particulier te verkopen. Dat begint al bij het maken van de advertentie. Wil je jouw sloopauto particulier verkopen, dan zul je waarschijnlijk een goed verkooppraatje moeten houden om mensen geïnteresseerd te krijgen. De meeste particulieren zijn helemaal niet op zoek naar een sloopauto. Wij kopen je auto gegarandeerd, omdat wij wel de kopers hebben die jouw auto graag willen. Bovendien zijn bezichtigingen niet nodig. Wanneer je ons aanmeldproces volgt, hebben wij alle informatie die wij nodig hebben om een goed bod op jouw auto te kunnen doen. Wij hoeven dus niet van tevoren langs te komen en ook hoef jij niet eerst naar ons toe te komen. Dat gaat immers niet met een sloopauto.

  Bij particuliere verkoop zul je ook heel goed en specifiek moeten weten wat de schade precies is. Vaak is dat voor een leek onmogelijk om goed te beschrijven, Jouw auto doet het niet meer omdat de motor of versnellingsbak misschien wel kapot is. Of wellicht heb je een aanrijding gehad en is je auto total loss verklaart. Hoe leg je nu precies uit wat er mis mee is? Dat hoeft niet. Bij ons volstaat het om een globale beschrijving van de schade te geven. Het is vooral belangrijk om enkele goede foto’s mee te sturen. Dat hoeven helemaal geen gelikte foto’s te zijn waarbij je probeert om je auto er voordelig op te zetten. Het gaat ons erom dat wij de schade goed kunnen zien. Zo kunnen wij, samen met jouw beschrijving, een realistisch bod uitbrengen. Je hoeft dus niet bang te zijn voor iemand die je allerlei vragen stelt waar je het antwoord niet op weet.

  Vragen? Bel ons direct op

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  Ook sloopauto inkoop begint met het verstrekken van de gegevens van je auto. Je vraagt je misschien af waarom dit nog van belang is, wanneer je te maken hebt met een sloopauto. Dit is belangrijk omdat ook sloopauto’s verschillende waarden kunnen hebben. Dat jouw auto niet meer geschikt is voor gebruik op de openbare weg, betekent namelijk niet meteen dat het een letterlijke waardeloze auto is. Bovendien gelden voor verschillende merken en modellen ook verschillende prijzen. Zelfs bij auto’s die total loss zijn.

  Sloopauto’s zijn er werkelijk in alle soorten en maten. Soms betreft het oude auto’s. Het is goed mogelijk dat jouw auto simpelweg “op” is. Ook dan heeft deze nog waarde. Dat je auto niet meer kan of mag rijden, betekent namelijk niet dat deze geen functie meer heeft. Om het even eenvoudig te zeggen: jouw auto kan een tweede doel krijgen als “donorauto”.

  De waarde van een auto kun je op twee manieren bepalen. Door te kijken naar een auto als geheel, of door te kijken naar een auto als een verzameling van onderdelen. Bekijk je jouw sloopauto als geheel, dan is duidelijk dat deze niets meer waard is. Een sloopauto weer rijdend maken, is namelijk bijna nooit de moeite waard. Als dit überhaupt nog mogelijk is, dan kost dit vaak meer geld dan het aanschaffen van een vergelijkbare auto in een nette staat.

  Daarom kijken wij bij sloopauto inkoop naar een auto als een collectie van onderdelen. Nog bruikbare onderdelen. Dit is direct ook de reden waarom wij goed kijken naar de schade. Zo kunnen wij bepalen welke onderdelen nog bruikbaar zijn en welke niet. Dit is van grote invloed op de prijs. Zelfs een sloopauto heeft dus nog nut. Diverse onderdelen uit jouw auto kunnen worden hergebruikt. Ook als het een (zeer) oude auto is. Voor oude auto’s geldt namelijk dat onderdelen steeds moeilijker verkrijgbaar zijn. Jouw auto kan dus een dankbare donorauto vormen.

  Er kunnen nog tal van andere redenen zijn waarom jouw sloopauto waarde heeft en je dus nog een nette prijs krijgt bij onze sloopauto inkoop. Bepaalde motoren, maar ook elektronische onderdelen, wielen, stoelen etc. kennen een sterke vraag. Denk dus nooit dat je helemaal geen geld meer krijgt voor je sloopauto.

  In de eerste stap zorg je dus voor de noodzakelijke gegevens van de auto. Hierbij geef je een aantal zaken op, zoals de leeftijd, het kenteken en de kilometerstand. Extra aandacht wordt er dus besteed aan de schade die je auto heeft. Zodra de informatie compleet is en je goede foto’s hebt toegevoegd, verstuur je jouw aanvraag naar ons. Wij nemen deze direct in behandeling.

  Bij Auto Inkoop Service ontvang je altijd binnen twee uur een bod. Wij garanderen je een goede prijs. Wat is die goede prijs dan? Wij kunnen dit niet voor jou bepalen. Misschien had je zelf meer of minder in je hoofd. Het spreekt voor zich dat wij bij een sloopauto niet de spreekwoordelijke hoofdprijs betalen. Het bod is dan ook nooit vergelijkbaar met dat wat wij zouden geven wanneer jouw auto nog wel zou rijden. Wij weten echter uit ervaring dat wij je altijd een goed bod doen. Dat kun je zelf ook controleren.

  Het is namelijk belangrijk om te weten dat ons bod altijd geheel vrijblijvend is. Accepteer je het bod? Dan is je auto zo verkocht. Wil je nog even tijd om erover na te denken? Dat is mogelijk. Kun jij je niet vinden in het bod? Dan is dat geen probleem. Je bent nergens toe verplicht.

  Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat je ons bod wilt vergelijken. Wij schuwen een vergelijking niet, omdat wij weten dat wij een realistische en goede prijs bieden voor jouw auto. Een prijs die veel andere partijen niet eens kunnen bieden. Waarom? Wij beschikken over een zeer uitgebreid netwerk van partners die op zoek zijn naar jouw auto. Wij weten dus altijd dat wij jouw auto kunnen verkopen. Een regulier autobedrijf of een particulier zal met het handen in het haar zitten omdat zij simpelweg niet weten wat ze met jouw auto aan moeten.

  Bij Auto Inkoop Service houden wij van duidelijkheid. Daarom doen wij jou ook direct een goed bod. Ons bod is ons bod. Onderhandelen hoeft dan ook niet. Veel mensen vinden onderhandelen een lastig “spelletje”. De reden waarom wij graag een goede omschrijving van je auto ontvangen, is zodat wij dit hele spelletje kunnen overslaan. Wij weten wat wij voor jouw auto kunnen krijgen en dus weten wij wat wij voor jouw auto kunnen bieden. Wij bieden daarbij altijd direct de maximale prijs die wij kunnen geven. Waarom zouden wij het lastiger maken dan het is? Auto Inkoop Service staat voor gemak. Daarom houden wij niet van lastige onderhandelingen. Die zijn voor jou ook helemaal niet leuk. Bij ons weet je binnen twee uur waar je aan toe bent.

  Ben je tevreden met het bod dat wij hebben uitgebracht op jouw auto? Dan kunnen wij snel doorschakelen naar de laatste stap. Die laatste stap is het daadwerkelijk verkopen van jouw auto. Ook dit gebeurt bij ons eenvoudig, snel en zonder stress. Het bod heb je immers al gehad en geaccepteerd. Daarom hoef jij je ook geen zorgen te maken over eventuele verrassingen op locatie. Afspraak is afspraak: de prijs zijn we al overeengekomen. Het enige wat er nu nog resteert, is het vrijwaren van je auto, de betaling en natuurlijk het meenemen van je auto.

  Wanneer wij je sloopauto inkopen en komen ophalen, hoef je niets te doen. Wij nemen het vrijwaringsbewijs van de RDW mee. Dit vrijwaringsbewijs is zeer belangrijk. Hiermee bewijs je namelijk dat de auto niet langer op jouw naam staat en dus ook niet meer verantwoordelijk bent. Verkoop jij jouw auto aan een particulier, dan is dit vaak nog een vervelende stap. Je moet namelijk nog naar het postkantoor om de vrijwaring en overschrijving te regelen. Bij ons kost dat niets. Als RDW-erkend autobedrijf kunnen wij de vrijwaring alvast voor je regelen. Dit scheelt tijd, moeite en geld.

  Ook bij de betaling zorgen wij voor gemak. Omdat wij van tevoren zijn overeengekomen wat wij voor je auto betalen, zorgen wij ter plekke voor de afhandeling. Wil je het geld contant ontvangen? Dan nemen wij het exacte bedrag voor je mee. Heb je het liever per bank? Dan maken wij het direct per bank over. Voor mensen die wel eens een auto hebben verkocht, of dit nu een rijdende auto of een sloopauto was, is dit vaak een verademing. De betaling is namelijk bijna altijd het spannendste gedeelte. Bij ons niet.

  Een ander punt waarop onze sloopauto inkoop je een hoop gemak biedt, is het vervoer. Je hebt een sloopauto verkocht: deze rijdt niet meer, of mag niet de weg op. Hoe ga je deze bij de nieuwe eigenaar krijgen? Voor particulieren vormt dit vaak een hoofdbreker. Zij zullen een sleepwagen moeten huren of een andere oplossing moeten bedenken om de auto van A naar B te krijgen. Voor ons is dit zeer eenvoudig. Wij beschikken namelijk over onze eigen sleepwagen. Wij komen jouw auto geheel gratis ophalen. Je hoeft hiervoor niet te doen. Wij laden jouw auto, geven je kans om als je wilt even afscheid te nemen en helpen je vervolgens van jouw auto af terwijl alle formaliteiten al zijn afgerond.

  Heb je vragen? Neem contact met ons op

  Onze sloopauto inkoop is dus eenvoudig, snel en transparant. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden of je te helpen bij het aanmeldproces.

  Sloopauto

  Auto Inkoop Service - Auto Sloperij

  Vragen? Chat met ons op WhatsAPP

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  logos
  Back To Top