skip to Main Content

Sloopauto verkopen; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Sloopauto verkopen

  Wilt u uw sloopauto verkopen via de autosloperij, dan is het goed om ook bij andere opties stil te staan. Een sloopauto is een auto waarvan de reparaties duurder zijn dan de waarde van de auto zelf. Het is dus logischer om uw sloop auto te verkopen aan de autosloperij of een andere inkoper, dan om hem te laten repareren. Misschien lijkt het alsof de autosloperij de enige optie is, maar niets is minder waar. En het is de bedoeling dat u hier uiteindelijk financieel de beste deal uithaalt. Daarom behandelen we hier alle opties die u met uw sloopauto heeft en zal u zien dat u uw sloopauto het beste aan Auto Inkoop Service kunt verkopen.

  Uw sloop auto verkopen aan de autosloperij

  Een sloopauto is een auto die geen andere logische toekomst meer heeft dan de sloop. Deze zal nooit door de APK keuring komen en reparaties zijn veel duurder dan wat de auto daarna nog waard is. Een autosloperij is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het kopen van sloopauto’s. Zij hebben de kennis, de ervaring en de mogelijkheden om uw auto uit elkaar te halen, de bruikbare delen te gebruiken en de rest op een milieuvriendelijke manier te verwerken. U krijgt er meestal een redelijk bedrag voor, want de autosloperij kan deze onderdelen weer verkopen en er zo winst op maken.

  Ook al is uw auto een sloopauto, u wilt natuurlijk de auto voor een zo hoog mogelijk bedrag verkopen. Inkopen van sloopauto’s is voor Auto Inkoop Service een dagelijkse bezigheid, waardoor wij weten naar welke klantvriendelijke behandeling u op zoek bent.

  Kent u dat gevoel? Uw sloopauto staat u al een tijd in de weg, maar u heeft geen tijd of mogelijkheid om de sloopauto weg te brengen? Daarnaast wilt u er ook graag toch nog iets voor terug krijgen. Auto Inkoop Service helpt u graag uit de brand!

  Om een reëel bod conform marktwaarde te kunnen geven is het belangrijk dat uw gegevens volledig en correct worden ingevuld.

  Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons opnemen of het offerte formulier invullen en wij zorgen ervoor dat de rest voor u geregeld wordt.

  Auto Inkoop Service

  Wat is de waarde van uw sloopauto?

  Voordat u naar de autosloperij stapt om uw sloopauto te verkopen is het goed om zelf even te kijken wat uw sloopauto nog in het laatje kan brengen. Er zijn online voldoende calculators te vinden waarmee u dat kunt doen. De waarde hangt af van een groot aantal factoren. Rijdt uw auto nog, dan zal deze meer waard zijn dan een auto die niet rijdt. De schade die de auto heeft is ook belangrijk, want daaraan kan een autosloperij zien hoeveel de onderdelen nog op kunnen brengen. Het beste doet u dus zelf een beetje onderzoek, kijkt u naar soortgelijke auto’s die te koop zijn en gebruikt u een aantal calculators om te zien wat u mogelijk nog voor uw sloopauto ontvangen kunt.

  Hoe kunt u het beste uw sloopauto verkopen?

  sloopauto verkopen U kunt uw sloop auto verkopen aan een autosloperij, een dealer/garage, via een veiling of via een website. Auto Inkoop Service koopt alle auto’s, dus ook uw sloopauto. De beste optie voor u is alleen aan te tonen door een vergelijking te maken. Zou u uw sloop auto verkopen aan een autosloperij, hoeveel geld krijgt u er dan voor? U doet hetzelfde bij een garage en een dealer en natuurlijk bij ons. Geef ons uw kenteken door en we geven u binnen 2 uur een bod. U kiest hier dan het beste aanbod uit en zo kunt u voor uw sloopauto nog best een mooi bedrag ontvangen.

  Gaat u uw sloop auto verkopen aan een autosloperij, dan zijn daar bepaalde voor- en nadelen aan verbonden.

   

  Voordelen:

  • Uw sloop auto verkopen via een autosloperij levert u vaak een goed bedrag op. De medewerkers zijn specialisten in het uit elkaar halen van auto’s en het aanwijzen en verkopen van de bruikbare delen. Soms kunt u door uw sloop auto te verkopen aan een autosloperij meer geld ontvangen dan wanneer u hem inruilt via een garage of dealer.
  • Een autosloperij is ook in staat om uw auto op een milieuvriendelijke manier uit elkaar te galen en te demonteren. Dit doen ze met methoden die het milieu zo min mogelijk belasten. Ze recyclen zo veel mogelijk, dus uw sloop auto verkopen via een autosloperij is een duurzame en verantwoorde optie.
  • Besluit u uw sloop auto te verkopen via een autosloperij, dan krijgt u met veel minder administratie te maken. Het papierwerk wordt via de sloperij geregeld en u heeft daar zelf weinig omkijken naar.

   

  Nadelen:

  • Als uw auto niet meer rijdt dan zal u deze bij de autosloperij moeten krijgen. Sommige bedrijven komen hem dan voor u ophalen, maar daar moet u mogelijk voor betalen.
  • Het is mogelijk dat u bij Auto Inkoop Service een hoger bedrag ontvangt dan bij de autosloperij. Gaat u uw sloop auto verkopen aan de autosloperij, dan loopt u geld mis. Vergeet dus niet om eerst uw kenteken aan ons door te geven, zodat we u een gratis en vrijblijvend bod kunnen doen.

  U hoeft uw sloop auto niet te verkopen aan een autosloperij. Er zijn ook andere opties waarmee u van uw sloopauto afkomt. Zo kunt u hem bijvoorbeeld inruilen bij een garage of dealer. Het geld dat zij dan nog voor uw sloopauto over hebben wordt van de prijs voor een nieuwe auto afgetrokken. Dit is vooral gemakkelijk, want u raakt in één dag van uw sloopauto af en gaat naar huis met een nieuwe auto die weer vele jaren mee kan gaan.

   

  De voor- en nadelen van inruilen

  Aan deze optie zitten uiteraard ook bepaalde voor- en nadelen verbonden, vooral ten opzichte van uw sloop auto verkopen aan een autosloperij. We zetten ze hier voor u op een rijtje.

   

  Voordelen:

  • Het is erg gemakkelijk om uw sloopauto in te ruilen. U slaat twee vliegen in één klap, want u krijgt er direct ook een nieuwe auto voor terug.
  • De garage of dealer regelt al het administratieve werk voor u en u wordt daar volledig ontzorgd.
  • U bent snel en binnen één dag van uw sloopauto af.

   

  Nadelen:

  • Dealers hebben zich niet gespecialiseerd in het uit elkaar halen van uw auto en het recyclen van de onderdelen. Deze optie is dus mogelijk milieuonvriendelijker dan wanneer u uw sloop auto gaat verkopen via de autosloperij.
  • Om die reden krijgt u bij een inruil vaak ook minder geld terug voor uw sloopauto. Daar staat veel gemak tegenover, maar financieel is het meestal niet de meest verstandige optie.

  Er bestaan ook veilingen voor sloopauto’s. Sommige doe-het-zelvers of kunstenaars bijvoorbeeld zijn hier specifiek in geïnteresseerd. Een veiling is een goed idee als uw sloopauto interessant is, bijvoorbeeld om het model of de vormgeving. Een kunstenaar kan deze opknappen en er een meubelstuk van maken, bijvoorbeeld als het een oldtimer is of een ander bijzonder model. Ook als uw sloopauto onderdelen bevat die moeilijk in Nederland te krijgen zijn trekt u interesse. Er zijn mensen die graag aan auto’s sleutelen en ze opknappen en zij kunnen uw sloopauto dan als donorauto gebruiken. Heeft u een sloopauto die op de één of andere manier interesse trekt, dan kan uw sloopauto veilen een betere optie zijn dan uw sloop auto verkopen via een autosloperij.

   

  De voor- en nadelen van veilen

  Ook aan het veilen van uw sloopauto zitten uiteraard voor- en nadelen verbonden. Als deze optie u interesseert kunt u de onderstaande lijstjes gebruiken om een beslissing te maken.

   

  Voordelen:

  • Op een goede dag kunt u door uw sloopauto te veilen meer geld krijgen dan door uw sloop auto te verkopen via een autosloperij. U moet dan wel geluk hebben en een dag treffen wanneer er weinig concurrentie is en er de juiste kopers aanwezig zijn die op uw auto gaan bieden.
  • Door uw auto te veilen trekt u hobbyisten aan en geïnteresseerden die mogelijk nog iets heel interessants met uw sloopauto gaan doen. Deze krijgt dan een tweede leven.

   

  Nadelen:

  • Wilt u uw sloopauto succesvol en voor een goede prijs kunnen veilen dan heeft u het geluk nodig dat er iemand, en het liefst meerdere mensen, interesse tonen in uw sloopauto. In veel gevallen zal uw sloopauto dus bij een veiling minder geld opbrengen dan bij een autosloperij.
  • U moet de veiling website of de veilingmeesters een bedrag betalen, omdat ze als bemiddelaar werken voor u. Vaak is dit een percentage van het bedrag dat u voor uw sloopauto gekregen heeft.

  Een laatste optie die u nog heeft is om uw sloopauto online te koop te zetten. Deze optie wordt het minst gekozen, omdat de kans klein is dat u uw sloopauto zo verkoopt. Mensen die online naar auto’s zoeken willen over het algemeen een APK gekeurde auto die het goed doet en waar ze jaren gebruik van kunnen maken. Een sloopauto voldoet aan geen enkele van deze criteria. U kunt zoeken naar een gespecialiseerde verkoopsite waar bijvoorbeeld alleen sloopauto’s of alleen auto’s van uw specifieke merk worden verkocht. Zo is de concurrentie al kleiner en de kans groter dat u interesse trekt. Vervolgens is een goede advertentie dan essentieel. U toont daarmee aan dat uw sloopauto bijzonder is en beter is dan de rest. Met een sloopauto heeft u al een achterstand op de rest, dus dat is bijzonder lastig.

  Bij Auto Inkoop Service kopen we alle auto’s en uw sloopauto is daar geen uitzondering op. Daarom bieden wij u een uitmuntende service aan en nemen we u al uw zorgen uit handen. Wij bieden voor uw auto een bedrag dat conform de marktwaarde van uw sloopauto is en vaak zal dit hoger zijn dan wanneer u uw sloop auto zou verkopen aan een autosloperij. Auto Inkoop Service gebruikt geen tussen persoon of derde partij, dus u heeft alleen met ons te maken. Wij komen uw sloopauto zelf ophalen en ook daar vragen we geen extra geld voor. Ter afsluiting geven we u 5 redenen waarom u beter met Auto Inkoop Service verder gaat.

   

  1. Auto Inkoop Service biedt eerlijke prijzen

  Auto Inkoop Service zal een bod doen op uw sloopauto dat eerlijk is en conform de marktwaarde. U vraagt dit bod gratis en vrijblijvend aan via onze website. Er is een duidelijk veld waar u uw kenteken in kunt vullen. Wij gaan dan vervolgens aan de slag en u ontvangt binnen 2 uur een bod van ons. Deze kunt u accepteren en afwijzen. In het laatste geval heeft u niets verloren, want pas als u ons bod accepteert gaat u een overeenkomst met ons aan. U zal zien dat Auto Inkoop Service u nog een hele goede prijs voor uw sloopauto aan kan bieden.

   

  1. Auto Inkoop Service heeft haar eigen ophaal service

  We begrijpen dat het goed mogelijk is dat uw sloopauto niet meer rijdt. Maar ook bij rijdende auto is onze aanpak hetzelfde: we spreken af op een plek en een tijdstip dat u uitkomt en we nemen uw sloopauto gratis mee. Wilt u uw sloop auto verkopen aan een autosloperij, dan bent u afhankelijk van hun tijden. Wij passen ons volledig op u aan.

   

  1. Wij regelen al het papierwerk voor u

  Auto Inkoop Service regelt al het papierwerk voor u. De meeste auto’s die we kopen worden binnen 24 uur aan ons overgedragen. Dat komt omdat we al met het RDW vrijwaringsbewijs op locatie komen en u ons alleen nog de sleutel en de autopapieren hoeft te geven. Daardoor kunnen we alles snel afhandelen en bent u direct en op de juiste manier van uw auto verlost.

   

  1. Auto Inkoop Service maakt het geld direct over

  Nadat onze medewerkers uw sloopauto gezien hebben zullen ze het geld ter plekke en direct overmaken op uw rekening. Uiteraard krijgt u hier een bewijs van en wij begrijpen dat u de sleutel liever niet overhandigt als u het geld nog niet binnen heeft. Wilt u het geld liever contant? Dan kan dat ook, maar moet u dat even van tevoren aangeven. We kunnen de betaling dan voorbereiden voordat we bij u zijn.

   

  1. Uw sloopauto in 24 uur verkocht

  Besluit u met Auto Inkoop Service verder te gaan en de sloop auto niet te verkopen aan een autosloperij, dan bent u binnen 24 uur van uw auto verlost. We antwoorden u binnen een kwartier, geven u een bod binnen 2 uur en staan binnen een dag op onze afspraak. Uw sloopauto verkopen via Auto Inkoop Service, is gemakkelijk, snel en eerlijk. Vraag ons daarom vandaag om een bod en geef uw kenteken door. U zal niet worden teleurgesteld.

  Vragen? Chat met ons op WhatsAPP

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  Veel gestelde vragen

  Krijg ik geld voor mijn sloopauto?

  JA, uw sloopauto is geld waard! Da's mooi meegenomen toch?

  Hoe snel reageert Auto Inkoop Service?

  Meestal krijgt u een antwoord van ons binnen 15 minuten. Omdat wij niet met tussen handelaren werken kunnen we direct reageren op de aanmeldingen die wij via onze site hebben ontvangen.

  Wat bedoelt Auto Inkoop Service met 100% kostenloos?

  U hoeft voor de eventuele deal die wij sluiten geen extra kosten te betalen. De bod die wij uitbrengen is ook geheel vrijblijvend.

  Wat is het bereik van de ophaalservice?

  Zodra wij tot een deal komen komen we uw sloopauto 100% kostenloos ophalen. Da's pas service!

  Ontvang ik dagelijks e-mails van jullie, zodra ik mijn auto aanmeld?

  Nee, absoluut niet. Wij houden niet van spammen. U meldt uw auto aan via onze site en wij nemen direct contact met u op. Als we tot een deal komen dan is het mooi voor beide partijen. Geen deal dan zijn we nog steeds goede vrienden en zullen we achteraf nooit e-mails sturen.

  Kan ik ook mijn kapotte / schade auto verkopen?

  Uw kapotte/schade auto is geld waard. Waarom zou u dat niet verkopen? Auto Inkoop Service neem zowel auto's in goede conditie als kapotte/schade auto's aan. Uw schade/kapotte auto is van harte welkom voor ons.

  Samenvatting
  Sloopauto Verkopen
  Service Type
  Sloopauto Verkopen
  Provider Name
  Auto Inkoop Service,
  Heliumweg 34F ,Amersfoort,Utrecht-3812 RE,
  Telephone No.085 - 7600144
  Area
  Nederland
  Beschrijving
  Sloopauto verkopen binnen 15 minuten! Verdien geld met je sloopauto. Ook inkoop van kapotte/schade auto's mogelijk.
  logos
  Back To Top