skip to Main Content

Sloopauto verkopen Den Haag; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Sloopauto verkopen Den Haag

  Wil jij jouw sloopauto verkopen in Den Haag? Dan ben je bij Auto Inkoop Service aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het demonteren van sloopauto’s en kopen daarvoor auto’s in die total loss zijn verklaard en andere schadeauto’s waarvoor een reparatie niet meer mogelijk of te duur is. Wil jij jouw sloopauto verkopen in Den Haag aan Auto Inkoop Service? Vraag dan nu een bod aan via ons contactformulier en laat je verrassen door de goede prijs die wij jou kunnen bieden. Je kunt je sloopauto snel, eenvoudig en betrouwbaar verkopen aan Auto Inkoop Service.

  Hoe werkt je sloopauto verkopen in Den Haag

  Je sloopauto verkopen in Den Haag doe je eenvoudig online via onze website. Je hoeft enkel je kenteken in te vullen en ons informatie te verstrekken over de schade aan de auto. Om ons een goed beeld te geven van de herbruikbare onderdelen, voeg je enkele foto’s van het voertuig en de betreffende schade toe. Daarnaast hebben wij enkel je e-mailadres en je telefoonnummer nodig. Binnen enkele uren nemen we contact met je op om de staat van je sloopauto en ons bod te bespreken. Ga je akkoord met ons bod? Dan zetten wij de verkoop van je sloopauto in gang. Dat betekent dat wij voor jou een vrijwaringsbewijs gaan regelen bij de RDW waarna wij de sloopauto op het door jou opgegeven adres op komen halen. Je ontvangt het afgesproken bedrag contant op het moment van overdracht. Al met al kan je sloopauto verkopen in Den Haag aan onze autosloperij al binnen enkele dagen geregeld zijn. Veel eenvoudiger kunnen wij de verkoop van jouw sloopauto niet maken.

  Vragen? Bel ons direct op

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  Is je auto door een ongeval total loss verklaard? Dan wil je er zo snel mogelijk vanaf. Je kunt je sloopauto eenvoudig verkopen aan onze autosloperij. Wij kunnen de auto demonteren en de auto-onderdelen verkopen aan geïnteresseerden binnen ons grote netwerk in binnen- en buitenland. Aangezien wij nog kunnen profiteren van de herbruikbare onderdelen van jouw auto, kunnen we een goede prijs bieden voor jouw sloopauto. Bovendien bieden wij een aantal services waardoor je geen omkijken hebt naar de verkoop van je sloopauto. Wil jij je sloopauto verkopen in Den Haag, dan zijn wij de betrouwbare partner waar jij naar op zoek bent.

  Het maakt ons niet uit welke auto je wilt verkopen, wij zijn geïnteresseerd in alle auto’s van alle denkbare merken. Natuurlijk maakt het voor ons bod wel uit om welk merk het gaat en in welke staat de auto verkeert. Onderdelen van het ene merk en type zijn nu eenmaal gewilder dan een ander merk. Binnen ons uitgebreide netwerk in binnen- en buitenland zijn echter altijd geïnteresseerden voor auto-onderdelen te vinden. Ben je nieuwsgierig wat wij voor jouw sloopauto kunnen bieden? Laat dan je gegevens achter op onze website, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om ons aanbod te bespreken.

  Ook wanneer je auto schade heeft die nog wel te herstellen is, maar tegen een te hoge prijs of wanneer je auto is afgekeurd voor de APK, zijn wij geïnteresseerd in jouw voertuig. Je auto is wellicht met onze onderdelen nog te herstellen en door te verkopen, of na demontage in onderdelen verkoopbaar binnen ons netwerk. Als je ons gedetailleerde informatie verstrekt over de schade aan jouw voertuig, kunnen wij ons een goed beeld vormen van de mogelijkheden. We doen dan vervolgens een bod op jouw schadeauto dat marktconform is. Dit bod is vaak hoger dan particuliere kopers voor jouw auto met schade willen betalen.

  Het merk en model van jouw schadeauto maakt ons niet uit, wij zijn in alle schadeauto’s geïnteresseerd. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het transport van jouw auto naar onze autosloperij. Met onze ophaalservice zorgen we ervoor dat jouw schadeauto naar de autosloperij wordt getransporteerd. Ben je benieuwd welke prijs wij voor jouw schadeauto willen betalen? Vraag dan een bod aan via het contactformulier of bel ons direct voor een persoonlijk bod op maat. Je schadeauto of sloopauto verkopen kan vandaag al gerealiseerd worden.

  Auto Inkoop Service is niet alleen geïnteresseerd in personenauto’s, ook in bedrijfswagens zijn wij geïnteresseerd. Wij kopen alle merken en modellen op, van kleine bestelbusjes tot vrachtwagens met opleggers. Binnen ons netwerk is een grote interesse in bedrijfswagens en onderdelen. We vinden dus altijd wel een nieuwe eindgebruiker voor jouw defecte bedrijfswagen. Door de grote interesse zijn wij ook in staat om een goede prijs voor jouw bedrijfswagen te betalen. Ons bod ligt vaak hoger dan dat van een individuele koper. Bovendien kun je bij Auto Inkoop Service altijd rekenen op onze goede service.

  Wij zijn geïnteresseerd in alle merken en modellen auto’s, zowel van particulieren als bedrijven. Natuurlijk is de staat waarin het voertuig verkeert wel van belang voor de hoogte van het bod. Bovendien kijken we naar het merk, het model en het bouwjaar wanneer wij de prijs die wij willen betalen voor jouw sloopauto bepalen. We hebben immers te maken met een markt van vraag en aanbod en alle onderdelen kennen een specifieke richtprijs. Wij nemen vrijwel altijd telefonisch contact met je op om de specificaties en de schade van jouw sloopauto te bespreken. Ten slotte doen we jou vrijblijvend een marktconform bod dat een realistische weergave is van onze taxatie.

  Eén van onze services is het gratis vervoeren van jouw sloopauto naar onze autosloperij. Het maakt daarbij niet uit waar de auto zich bevindt. We halen het voertuig bij elk adres in Nederland of België op met onze ophaalservice, dus ook in Den Haag. In sommige gevallen kun je de auto vanuit de verzekering laten vervoeren naar de autosloperij. Hierbij worden de transportkosten via de verzekering vergoed en kost het jou niets. Indien je hiervoor kiest, houden we daar rekening mee met het door ons te bepalen bod op jouw sloopauto. Je kunt er echter altijd voor kiezen om gebruik te maken van onze gratis ophaalservice.

  Je sloopauto verkopen aan onze autosloperij kent een aantal voordelen. Zo weet je zeker dat je jouw sloopauto veilig en betrouwbaar verkoopt tegen een goede prijs. Je hoeft ook vrijwel geen moeite te doen om je auto te verkopen. Wij accepteren immers auto’s van alle merken en modellen en nemen het papierwerk en het transport voor onze rekening. Kortom: als je ervoor kiest om je sloopauto te verkopen aan onze autosloperij ben je snel en tegen goede voorwaarden van je auto af. Hieronder vertellen we je meer over onze voordelen.

  • Snelle verkoop van je auto
  • Gratis en vrijblijvend bod
  • Jouw privacy is gewaarborgd
  • Er is altijd één contactpersoon
  • Vrijwaringsbewijs bij de RDW wordt door ons geregeld
  • Wij verzorgen het transport van jouw auto
  • Je ontvangt een goede prijs
  • Je krijgt altijd direct betaald

  Het verkoopproces van jouw sloopauto hoeft slechts enkele dagen in beslag te nemen. Wij geven jou binnen enkele uren na je aanvraag een bod op jouw auto. Als je akkoord gaat met ons voorstel gaan we direct voor jou aan de slag. We halen de auto zo snel mogelijk bij je op. In de meeste gevallen kan dit nog dezelfde week gebeuren. Je krijgt direct het afgesproken bedrag contant betaald. Je kunt vandaag nog je sloopauto verkopen in Den Haag aan Auto Inkoop Service.

  Als je een bod bij ons aanvraagt voor jouw sloopauto verplicht je dat tot niets. Het staat je altijd vrij om een bod van ons af te wijzen. Je kunt bij de aanvraag via de website al aangeven welke minimumprijs je voor jouw auto wilt ontvangen. In de meeste gevallen worden we het echter in het telefonische contact dat op jouw aanvraag volgt wel eens over de prijs. Wij bieden immers marktconforme prijzen die gebaseerd zijn op onze deskundige taxatie van jouw sloopauto.

  Wanneer je een bod aanvraagt, hoef je niet direct al jouw persoonsgegevens aan ons te verstrekken. Het enige wat we nodig hebben is jouw e-mailadres en telefoonnummer. Daarnaast is het natuurlijk noodzakelijk om alle informatie over jouw sloopauto en de schade te vermelden. Wij nemen contact met je op via de mail of telefonisch om een bod te doen op jouw auto. Pas wanneer je akkoord gaat met dit bod en wij het verkoopproces starten, hebben wij jouw persoonlijke gegevens nodig. Jouw privacy is echter altijd gewaarborgd: wij verstrekken jouw gegevens nooit aan derden.

  Auto Inkoop Service kent geen tussenpersonen. Hierdoor heb jij altijd contact met één persoon bij onze autosloperij en kunnen wij jou een goede prijs bieden voor jouw sloopauto. Wij kunnen de onderdelen van jouw auto immers direct verkopen aan geïnteresseerden binnen ons netwerk. Dat is zowel voor jou als voor ons een groot voordeel.

  Bij de verkoop van een sloopauto komt het nodige papierwerk kijken. Als je ervoor kiest om je sloopauto te verkopen aan onze autosloperij, heb je daar zelf echter geen omkijken naar. Wij regelen alles voor jou, bijvoorbeeld het vrijwaringsbewijs van de RDW. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere verkoopmethodes waarbij je alles zelf moet regelen.

  Je hoeft je geen zorgen te maken over het transport van jouw sloopauto naar onze autosloperij. Met onze gratis afhaalservice zorgen wij ervoor dat het transport volledig geregeld is. Wij kunnen de auto op ieder adres in Nederland of België afhalen zonder dat wij hiervoor kosten in rekening brengen. Maak je gebruik van transport vanuit de verzekering? Dan houden wij hiermee rekening bij het uitbrengen van een bod op jouw sloopauto.

  Bij Auto Inkoop Service kun je er op rekenen dat je een goede prijs krijgt voor jouw sloopauto. Met onze kennis binnen de auto-onderdelenmarkt brengen wij een deskundige taxatie uit op jouw voertuig. Onze prijzen zijn altijd marktconform en volgen de landelijke richtlijnen. Bovendien handelen wij zonder tussenpersonen waardoor wij de onderdelen van jouw sloopauto voor een betere prijs kunnen verkopen. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken of je wel een goede prijs ontvangt, ons bod is vaak hoger dan de prijs die een individuele koper voor jouw sloopauto wil betalen.

  Bij Auto Inkoop Service hoef jij je geen zorgen te maken over het nakomen van de betalingsafspraak. Wij overhandigen jou het afgesproken bedrag contant op het moment van de overdracht. Betaling vindt dus niet pas achteraf plaats door middel van een bankoverschrijving. Bij ons ontvang je direct je geld, zonder gedoe. Dat is voor veel mensen een prettige gedachte.

  Onze autosloperij is gespecialiseerd in de demontage van particuliere voertuigen en bedrijfswagens. Na deskundige demontage kunnen wij auto-onderdelen en overige automaterialen verkopen voor hergebruik. Wij beschikken daarvoor over een groot netwerk van particuliere en zakelijke kopers in binnen- en buitenland. Door het hergebruik van auto-onderdelen en andere automaterialen mogelijk te maken zetten wij ons in voor de circulaire economie, een duurzaam alternatief voor de verkoop van nieuwe materialen. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de onderdelenmarkt zijn wij in staat om een goede prijs te betalen voor jouw sloopauto. Je sloopauto verkopen in Den Haag regel je betrouwbaar en snel op Auto Inkoop Service.

  Je kunt niet alleen bij ons terecht als je jouw sloopauto wilt verkopen. Wij beschikken over een groot assortiment tweedehands auto-onderdelen waarmee particulieren of bedrijven allerhande auto’s kunnen repareren. Je hoeft enkel je kenteken aan ons door te geven en te vermelden naar welk onderdeel je op zoek bent. Indien wij het auto-onderdeel op voorraad hebben, geven we je op zeer korte termijn een vrijblijvende offerte. Zo draag ook jij je steentje bij aan de circulaire economie en ben je ook nog eens goedkoper uit dan wanneer je een nieuw onderdeel aanschaft. Dat is een win-winsituatie voor alle partijen.

  Wil jij je sloopauto verkopen in Den Haag aan onze autosloperij? Laat dan nu je gegevens achter via de website of bel voor een direct bod naar 06 51 49 35 36.

  Auto Inkoop Service - Autosloperij

  Vragen? Chat met ons op WhatsAPP

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  logos
  Back To Top