skip to Main Content

Sloopauto verkopen Rotterdam; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Sloopauto verkopen Rotterdam

  Wil jij je sloopauto verkopen in Rotterdam of omgeving? Dan ben je bij Auto Inkoop Service aan het juiste adres. Wij kunnen voor jouw total loss verklaarde auto of schadeauto vaak nog een mooie prijs bieden. En over het papierwerk en het transport hoef jij je helemaal geen zorgen te maken. Dat wordt allemaal kosteloos door ons geregeld. Je sloopauto verkopen in Rotterdam kan binnen enkele dagen geregeld zijn. Ben je benieuwd naar ons bod op jouw sloopauto? Laat dan direct je gegevens achter via het contactformulier.

  Hoe werkt je sloopauto verkopen in Rotterdam

  Je sloopauto verkopen in Rotterdam aan Auto Inkoop Service is heel simpel. Je hoeft enkel je kenteken en aanvullende informatie naar ons te verzenden via het contactformulier. Je kunt een foto toevoegen zodat wij een goed beeld krijgen van het voertuig en welke onderdelen er voor ons nog bruikbaar zijn. In de meeste gevallen nemen wij contact met je op om de staat van de auto te bespreken en direct een bod uit te brengen. Ga je akkoord met ons voorstel? Dan zetten wij het verkoopproces in werking. Wij regelen al het papierwerk bij de RDW en zorgen voor het vrijwaringsbewijs. Ook het transport nemen wij kosteloos voor onze rekening binnen Nederland en België. Op de dag van de overdracht betalen we jou de afgesproken prijs contant. Zo eenvoudig kan je sloopauto verkopen in Rotterdam zijn.

  Vragen? Bel ons direct op

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  Is je auto onherstelbaar beschadigd door een ongeval en ben je op zoek naar een goede opkoper? Dan ben je bij Auto Inkoop Service aan het juiste adres. Wij kopen alle voertuigen op die door schade total loss zijn verklaard. Binnen ons netwerk zijn vaak nog voldoende geïnteresseerden voor onderdelen van jouw sloopauto te vinden. Zeker wanneer het een jonge auto betreft, zijn de onderdelen zeer gewild. Wij kunnen daarom in de meeste gevallen ook voor auto’s die total loss zijn verklaard een goede prijs bieden. Bovendien hoef jij je geen zorgen te maken over het transport, dat regelen wij voor je.

  Het maakt ons niet uit welk merk auto je aan ons wilt verkopen of uit welk bouwjaar de auto komt. Natuurlijk is het merk, het bouwjaar en de staat van de auto wel van invloed op de prijs die wij ervoor kunnen geven. Voor bepaalde merken en modellen is nu eenmaal een grotere vraag naar onderdelen dan voor andere types. Ben je benieuwd welke prijs wij voor jouw sloopauto willen betalen? Vul dan het contactformulier op de site in en ontvang binnen enkele uren ons bod. Je kunt de verkoop van je auto vandaag nog regelen via Auto Inkoop Service.

  Heeft jouw auto schade opgelopen bij een ongeval of is er een ernstig mankement ontdekt tijdens de APK? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om je auto te laten repareren. Wanneer het echter een zeer prijzige reparatie betreft die boven jouw budget uitkomt of duurder is dan de auto waard is, kun je er ook voor kiezen je auto te verkopen aan Auto Inkoop Service. Wij zijn geïnteresseerd in alle auto’s, ook jongere auto’s met schade. Vaak kunnen wij de onderdelen nog verkopen binnen ons netwerk, waardoor wij ook jou een hogere prijs kunnen bieden voor je schadeauto.

  Het maakt ons niet uit welk merk of model schadeauto jij wilt verkopen, wij zijn geïnteresseerd in alle auto’s. Wij beschikken namelijk over een netwerk in binnen- en buitenland waardoor er altijd wel een geschikte koper te vinden is voor jouw auto of onderdelen daarvan. Dit heeft voor jou als voordeel dat je een goede prijs kunt krijgen voor jouw schadeauto, zonder dat je zelf op zoek hoeft te gaan naar een individuele verkoper. Je kunt de verkoop van jouw schadeauto eenvoudig online regelen bij Auto Inkoop Service. Een bod van ons is altijd gratis en verplicht je tot niets.

  Op Auto Inkoop Service kunnen zowel particuliere klanten als bedrijven hun sloopauto’s en schadeauto’s verkopen. Met name bedrijfswagens zijn voor ons goed te verkopen in het binnen- en buitenland. Wij kunnen daarom altijd een mooie prijs bieden voor jouw voertuig. Ook de onderdelen van bedrijfswagens zijn zeer gewild. Het scheelt jou veel tijd en moeite wanneer je voor je sloopauto verkopen in Rotterdam kiest voor een professionele inkoper. Ben je benieuwd wat wij kunnen bieden voor jouw bedrijfswagen? Laat dan direct je kenteken en overige informatie bij ons achter.

  De hoogte van ons bod is afhankelijk van verschillende factoren. Zo is niet alleen het merk en het model belangrijk, maar ook de staat waarin jouw auto verkeert. Stuur daarom altijd een goede omschrijving van de auto mee wanneer je een bod vraagt op je sloopauto. Het is ook altijd aan te raden om duidelijke foto’s toe te voegen van de schade, zodat wij een goede inschatting kunnen maken van de herbruikbare onderdelen. Ons bod is altijd realistisch en marktconform, wij volgen hierbij de landelijke richtlijnen. In de praktijk betekent dit dat wij vaak een hoger bedrag kunnen bieden dan een individuele inkoper en dat jij kunt rekenen op onze services. Wil jij je sloopauto verkopen in Rotterdam? Je zult verrast zijn door ons bod.

  Wij kunnen het transport van jouw sloopauto kosteloos voor onze rekening nemen. Het maakt daarbij niet uit waar de auto zich bevindt. Met onze ophaalservice komen wij het voertuig overal in Nederland of België ophalen. In sommige gevallen wordt het transport van je sloopauto vanuit je verzekering betaalt. In dat geval kun je de sloopauto bij ons laten bezorgen. Aangezien je daarmee ons kosten bespaart, zullen wij hiermee rekening houden wanneer wij een bod doen op jouw sloopauto. Het is echter altijd mogelijk om gebruik te maken van onze kosteloze ophaalservice.

  Je sloopauto verkopen in Rotterdam aan Auto Inkoop Service kent een aantal voordelen ten opzichte van andere verkoopmethodes. Zo kun je aan ons je auto snel en betrouwbaar verkopen tegen een goede prijs. Onze service biedt echter meer, waardoor Auto Inkoop Service een goede keuze is wanneer je jouw sloopauto wilt verkopen. We hebben de voordelen voor jou op een rijtje gezet.

  • Een snelle verkoop van je auto
  • Ons bod is altijd gratis en vrijblijvend
  • Wij waarborgen jouw privacy
  • Er is altijd één contactpersoon
  • Je papierwerk bij de RDW wordt geregeld
  • Het transport van jouw auto wordt geregeld
  • Je ontvangt een goede prijs
  • Je krijgt altijd direct betaald

  Als jij je auto verkoopt aan Auto Inkoop Service kun je al binnen een aantal dagen van je auto af zijn. Nadat je contact met ons hebt opgenomen, ontvang je binnen enkele uren een bod op jouw sloopauto. Ga je akkoord met ons voorstel, dan zetten wij het verkoopproces in gang. We komen de auto vaak al binnen enkele dagen ophalen. Onze autosloperij is zeven dagen per week geopend. Je hoeft dus niet wekenlang te zoeken naar een goede koper, je kunt de verkoop van je auto snel, simpel en betrouwbaar bij ons regelen.

  Als je een bod aanvraagt op jouw sloopauto, hoef je in eerste instantie enkel de informatie over jouw voertuig, je e-mailadres en je telefoonnummer achter te laten. Op die manier kunnen wij een goede inschatting maken van de waarde van jouw sloopauto en contact met je opnemen om je te vertellen welke prijs wij bieden. Pas wanneer je akkoord gaat met ons voorstel, hoef jij je overige persoonsgegevens bij ons achter te laten. Wij respecteren jouw privacy en zullen jouw gegevens nooit aan derden verstrekken.

  Als je een bod aanvraagt op jouw sloopauto, hoef je in eerste instantie enkel de informatie over jouw voertuig, je e-mailadres en je telefoonnummer achter te laten. Op die manier kunnen wij een goede inschatting maken van de waarde van jouw sloopauto en contact met je opnemen om je te vertellen welke prijs wij bieden. Pas wanneer je akkoord gaat met ons voorstel, hoef jij je overige persoonsgegevens bij ons achter te laten. Wij respecteren jouw privacy en zullen jouw gegevens nooit aan derden verstrekken.

  Wij handelen niet voor derden. Dit heeft een aantal voordelen voor jou als verkoper. Zo heb je altijd slechts met één contactpersoon te maken. Bovendien kunnen wij altijd een goede prijs voor jouw auto bieden, omdat wij de onderdelen kunnen verkopen binnen ons netwerk. Het ontbreken van een tussenpersoon zorgt er immers voor dat wij een hogere prijs kunnen vragen voor onze auto’s en onderdelen. Dat is winst voor alle partijen.

  Als jij jouw auto verkoopt via Auto Inkoop Service heb jij er verder geen omkijken naar. Wij regelen al het papierwerk bij de RDW en zorgen voor het vrijwaringsbewijs. Zo ben jij er zeker van dat alles goed geregeld wordt, zonder dat je daar zelf tijd en moeite in hoeft te steken. Het enige wat jij nog hoeft te doen is op het moment van de overdracht het afgesproken bedrag in ontvangst te nemen. De rest van het verkoopproces nemen wij voor onze rekening.

  Niet alleen het papierwerk wordt voor jou geregeld, wij zorgen er ook voor dat de auto bij ons in de autosloperij komt. Met onze gratis ophaalservice zorgen wij ervoor dat jouw auto veilig wordt vervoerd. Het maakt niet uit op welk adres in Nederland of België de auto staat, je kunt altijd rekenen op onze ophaalservice. Wil jij jouw auto vanuit je verzekering zelf laten bezorgen bij de autosloperij? Ook dat is mogelijk. Wij nemen de bezorging dan mee in het bod dat wij op jouw auto kunnen doen.

  Wanneer jij je auto aan ons aanbiedt, bekijken wij serieus in hoeverre wij de auto met de onderdelen nog kunnen doorverkopen. Wij geven je vervolgens een bod dat de landelijke richtlijnen volgt en altijd marktconform is. Zo weet je zeker dat je jouw auto voor een goede prijs verkoopt, een prijs die vaak hoger is dan bij een particuliere verkoop. Bij Auto Inkoop Service ontvang je altijd een realistisch bod op jouw sloopauto.

  Bij Auto Inkoop Service wordt de afgesproken prijs netjes contant betaald op het moment van de overdracht. Je hoeft dus niet te twijfelen of je het geld daadwerkelijk ontvangt. Dit is een groot voordeel ten opzichte van particuliere verkoop of een betaling per bankoverschrijving. Wij regelen alles ter plaatse, zonder gedoe. Dat is voor iedereen wel zo prettig.

  Aan Auto Inkoop Service kun je alle auto’s verkopen die total loss zijn, afgekeurd zijn voor de APK of een kostbare reparatie nodig hebben. Zowel personenwagens als bedrijfswagens kunnen aan ons worden verkocht, het merk en model is bij ons van ondergeschikt belang. In sommige gevallen kunnen wij de auto in z’n geheel verkopen, maar meestal wordt deze door ons gedemonteerd waarbij herbruikbare onderdelen behouden blijven.

  Niet alleen de onderdelen van de sloopauto worden verkocht, ook de materialen waaruit de auto is opgebouwd zijn nog heel goed te hergebruiken. Met ons uitgebreide netwerk in binnen- en buitenland is er altijd wel een geïnteresseerde voor de auto-onderdelen en materialen te vinden. Zo draagt de autosloperij optimaal bij aan de circulaire economie. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Want bij Auto Inkoop Service kun je jouw sloopauto altijd voor een goede prijs verkopen.

  Ook voor de aankoop van onderdelen ben je bij de autosloperij aan het juiste adres. Aangezien wij alle sloopauto’s accepteren beschikken wij over een grote voorraad auto-onderdelen en materialen. Via de website kun je eenvoudig aangeven welke auto-onderdelen je zoekt door je kenteken in te voeren. Vervolgens ontvang je van ons bericht of wij het onderdeel op voorraad hebben en geven wij je een vrijblijvende offerte. Op die manier houd ook jij de circulaire economie draaiende. Wij verkopen auto-onderdelen en materialen zowel aan particuliere klanten als bedrijven.

  Dus ben je op zoek naar een auto-onderdeel of wil jij je sloopauto verkopen in Rotterdam? Vraag dan een bod aan via het contactformulier op de website of bel naar 06 51 49 35 36 voor een direct bod. Wij zijn zeven dagen per week geopend, de verkoop van je auto kan vandaag nog geregeld worden.

  Auto Inkoop Service - Autosloperij

  Vragen? Chat met ons op WhatsAPP

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  logos
  Back To Top