skip to Main Content

Verkoop diesel auto; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Verkoop diesel auto

  Overweegt u de verkoop van een diesel auto? Ook in dieselwagens hebben we interesse. Of dit jonge of oude diesels zijn maakt voor ons niet uit. Vooral voor mensen met een oudere diesel auto of diesel bedrijfswagen is dit goed om te weten. Verkoop diesel auto? Het kan snel en efficient!

  Diesel rijden in steden met een milieuzone

  Afhankelijk van waar u woont en van de plaatsen waar u vaak heen rijdt met uw diesel, wordt het voor sommige dieseleigenaren steeds lastiger. In bepaalde steden mogen oudere diesels het centrum niet meer in, omdat er een milieuzone is ingesteld. Amsterdam heeft een milieuzone. Rotterdam en Utrecht ook. Verder is er Arnhem, met een bestaande milieuzone voor vrachtwagens. Vanaf 2019 is de Arnhemse milieuzone strenger, omdat er dan ook een verbod geldt voor oudere personenwagens op diesel. Ook Maastricht heeft vanaf 2019 een milieuzone.

  In andere landen is overigens hetzelfde aan de gang. De Duitse rechtbank heeft bepaald dat Duitse steden diesels mogen weren, Antwerpen heeft een milieuzone die daar Lage Emissie Zone (LEZ) wordt genoemd, Parijs en Madrid zijn ermee bezig.

  Verkoop diesel auto

  verkoop diesel auto
  Daarom is het begrijpelijk dat u de verkoop van uw diesel overweegt als u hiermee te maken heeft. Omdat er met camera’s gecontroleerd wordt op kenteken is het risico op een boete bijzonder groot. En de boetes zijn niet mals. Nieuwere diesels mogen nog wel, maar wie met een oudere diesel rijdt zit hier mee.
  Uw diesel verkopen in uw eigen stad – als deze een milieuzone heeft – zal wellicht lastig zijn. Immers, mensen hebben geen interesse in uw diesel, waarmee ze de stad niet in kunnen. De prijs die u er dan nog voor krijgt zal hierdoor niet hoog zijn.

  U zou met de wagen kunnen adverteren om deze in een andere stad of streek te verkopen. Niet iedereen heeft daar trek in. Het plaatsen van een advertentie kost moeite en tijd, de rompslomp erna nog meer. Mensen die bellen of mailen met vragen, kijkers aan de deur, ze willen een proefrit maken, enzovoort.

  Heeft u daar geen zin in, maar wilt uw wel uw diesel verkopen? Meld uw auto dan bij ons aan voor een vrijblijvend bod. Dit kan op 085-760 01 44 of 06-51 49 35 36. U kunt ons ook appen of het formulier op deze pagina invullen en versturen. We hebben dan meteen de benodigde gegevens van de wagen en u weet zo snel mogelijk hoeveel u voor uw wagen kunt krijgen.

  Hoe gaat dat, de verkoop van een diesel auto?

  Zodra we een bedrag zijn overeengekomen voor uw auto, wordt er een afspraak met u gemaakt. Op de afgesproken datum, tijd en plaats halen we de auto gratis bij u op. Bij het afhalen krijgt u direct het geld in handen. Tevens ontvangt u dan meteen het RDW-vrijwaringsbewijs. U kunt dan de verzekering opzeggen, en de wegenbelasting wordt automatisch gestopt.

  logos
  Back To Top