skip to Main Content

Vrachtauto Inkopen; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Vrachtauto inkopen

  Je bent ongetwijfeld bekend met de service die Auto Inkoop Service je biedt. Wij kopen elke auto in voor een eerlijke, marktconforme prijs. Steeds meer consumenten zijn hiermee bekend of hebben hier al gebruik van gemaakt. Dat is mooi, maar een auto is natuurlijk niet het enige voertuig dat je misschien wilt verkopen. Want hoe zit het met een vrachtauto? Hoe eenvoudig is het verkopen van een vrachtwagen eigenlijk?

  Een vrachtauto verkopen is misschien minder eenvoudig dan je zou denken. Natuurlijk is de markt voor vrachtwagens wat kleiner dan die voor auto’s. Daar zit hem de crux echter niet in. Veel vrachtwagens maken onderdeel uit van een vloot. Veel wagens zijn eigendom van ofwel een leasemaatschappij ofwel een bedrijf. Dat betekent dat er voor die wagens gezorgd wordt. Ze gaan terug naar de leasemaatschappij of de organisatie weet een koper. In veel gevallen is het ook zo dat vrachtwagens in een vloot per bulk worden verkocht.

  Onze dienst is dan ook niet direct gericht op grotere organisaties, fleet owners of leasebedrijven. Wij zijn er vooral ook voor particuliere vrachtwagen eigenaren of kleine ondernemers. Want waar moet je naartoe wanneer je jouw eigen vrachtwagen wilt verkopen? Wij zijn er om elke vrachtwagen in te kopen. Een vrachtauto inkopen gaat bij ons op dezelfde manier als het inkopen van een auto.

  Elke vrachtauto is welkom

  Het is goed om te weten dat bij ons elke vrachtauto welkom is. Hiermee onderscheiden wij ons van veel andere diensten en bedrijven. Vaak is men namelijk op zoek naar een bepaald type vrachtauto. Een veel gebruikt model bijvoorbeeld, waarvan men weet dat deze het goed doet op de markt. Wij pakken dit anders aan. Wij hebben namelijk niet slechts een enkele markt die wij bedienen. Ook hebben wij geen belang bij een bepaald merk of type vrachtwagen.

  Waarom is bij ons elke vrachtauto welkom? Wij zijn geen dealer of bedrijf dat wagens verkoopt aan consumenten. Wij hoeven dan ook geen rekening te houden met bijkomende kosten of hoge marges. Wat wij je bieden, is een eenvoudige manier om van je vrachtwagen af te komen en hier een goede, marktconforme prijs voor te ontvangen. Wij kennen de kanalen waar jouw vrachtwagen welkom is voor een tweede leven. Hetzij voor gebruik, hetzij voor onderdelen. Wij hebben jarenlang geïnvesteerd in het opbouwen van waardevolle relaties en partnerschappen. Daarom kunnen wij direct jouw vrachtauto inkopen.

  Wanneer wij stellen dat elke vrachtauto welkom is, bedoelen wij ook echt elke vrachtauto. Dus ook vrachtwagens met schade, defecten en wagens die niet meer rijdend of zelfs total loss zijn. Wij bieden voor elke wagen een goede prijs omdat wij de zekerheid hebben dat wij deze kwijt kunnen.

  Vragen? Bel ons direct op

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  Een eenvoudig en snel proces

  Wanneer wij je vrachtauto inkopen, ben je er na het eerste contact met ons misschien al binnen een dag vanaf. Wanneer je jouw vrachtwagen aanbiedt, doen wij je namelijk binnen twee uur een aanbod. Dit aanbod is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. Het kost niets en je zit nergens aan vast. Is het bod niet wat je ervan had gehoopt? Geen enkel probleem. Kun jij je wel vinden in ons bod, dan maken wij snel een afspraak om je vrachtwagen op te komen halen.

  Onze dienst staat in het teken van gemak. Wij zorgen er dan ook voor dat je nergens omkijken naar hebt. Wij regelen al het papierwerk en zorgen voor een snelle afhandeling. Ook op het financiële vlak natuurlijk. Wanneer wij naar je toe komen om je vrachtwagen op te halen, kunnen wij je het van tevoren afgesproken bedrag contant of per bank betalen. Wij snappen dat het een gedoe kan zijn om je vrachtauto ergens naar toe te krijgen. Helemaal wanneer deze niet meer of niet goed meer rijdt, natuurlijk. Daarom komen wij deze voor je ophalen.

  Wij kunnen elke vrachtwagen ophalen

  Wat onze service ook uniek maakt, is het feit dat wij elke vrachtwagen kunnen ophalen. Rijdend of niet rijdend. Het formaat van een vrachtwagen is vaak een complicerende factor bij verkoop. Want hoe krijg je een vrachtwagen naar een nieuwe eigenaar wanneer deze niet (meer) kan rijden? Zeker voor particuliere kopers zal dat een probleem zijn. Om een niet-rijdende vrachtwagen te vervoeren, zul je een specialist moeten inschakelen. Daar kunnen hoge kosten aan verbonden zijn.

  Wij kunnen je vrachtwagen zonder problemen ophalen. Is deze nog rijdend, dan nemen wij deze na het afronden van alle formaliteiten rijdend mee. Kan er niet mee gereden worden, dan zorgen wij voor passend vervoer waarmee wij de vrachtwagen kunnen meenemen. Wellicht overbodig om te vermelden, maar wij kopen niet alleen vrachtwagens, maar ook eventuele trailers.

  Hoe werkt het verkopen van een vrachtauto

  Wil je jouw vrachtauto verkopen, dan kan dit eenvoudig vanuit je luie stoel. Je hoeft ons niet te bezoeken en wij hoeven niet jouw kant op te komen. Vanaf afstand kunnen wij zorgen voor een goed en realistisch bod. Daarvoor is het echter wel essentieel dat je ons voorziet van de juiste informatie. Maak je geen zorgen: dat is zeer eenvoudig. Het is sneller en eenvoudiger dan naar een bedrijf toe rijden of een iemand over laten komen.

  In ons formulier vragen wij je naar de belangrijkste kenmerken van je vrachtwagen, zoals het merk, type, goedkeuring, kilometerstand, leeftijd en enkele andere punten. Op die manier krijgen wij een goed beeld van de waarde van de vrachtauto. Ook raden wij aan om zo veel mogelijk goede foto’s mee te sturen die de actuele staat van de wagen goed weergeven. Aan de hand daarvan kunnen wij je snel een goed bod doen. Een goed bod betekent bij ons een marktconform bod. Dit kun je natuurlijk altijd controleren. Je hebt niet de verplichting om het bod te accepteren en ons aanbod staat voor een voldoende lange tijd om eventuele andere partijen te raadplegen. Wij kunnen je natuurlijk nooit beloven dat wij van alle partijen de hoogste prijs bieden. Wat wij je wel kunnen beloven, is dat je altijd een goede, marktconforme prijs krijgt.

  Gemak staat bij ons hoog in het vaandel. Heb je vragen over ons bod? Geeft dit dan aan. Wij vertellen je graag waarom wij een bepaalde prijs bieden. Weet wel van tevoren dat wij direct komen met ons uiterste bod. Wij willen ons, maar vooral ook jou, de moeite en tijd van lang onderhandelen besparen. Veel aanbieders laten niet direct het achterste van hun tong zien. Wij hebben net als jij echter helemaal geen zin in spelletjes. Daarom is ons bod altijd een “take it or leave it” bod. Maar wij beloven je altijd dat voor elke vrachtwagen het een goed bod is om serieus te overwegen.

  Heb je vragen? Neem contact met ons op

  Onze vrachtauto inkoop is dus eenvoudig, snel en transparant. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden of je te helpen bij het aanmeldproces.

  Auto Inkoop Service - Auto Sloperij

  Vrachtauto Inkoop

  Vragen? Chat met ons op WhatsAPP

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  logos
  Back To Top