skip to Main Content

We Buy Any Car; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  We buy any car

  We buy any car: het is een uitspraak die je vaak hoort. Maar gaat deze altijd op? Wij zijn van mening dat dit niet zo is. Autobedrijven en -handelaren die dit vaak roepen, bedoelen meestal dat zij elk soort auto kopen. Dat het dus niet uitmaakt of je een kleine stadsauto, luxe sedan of grote SUV hebt. Ook maakt het niet uit of het gaat om een auto van een jaar oud of van dertig jaar oud. Maar echt elke auto? Er zijn maar weinig partijen die dit doen. Probeer maar eens aan te komen met een auto die behoorlijke gebreken vertoont, die niet meer rijdt, schade heeft of total loss is. Ineens blijkt die claim “we buy any car” niet meer op te gaan. Want in de kleine lettertjes staat bijvoorbeeld dat het niet gaat om schadeauto’s. Of men koopt deze auto’s wel, maar biedt hiervoor belachelijk lage prijzen.

  Bij Auto Inkoop Service gaat deze spreuk wel op. Wij kopen echt elke auto. Heb jij een auto waar je vanaf wilt of moet, ongeacht de reden, dan bieden wij je een realistische, marktconforme prijs. Dit geldt voor goed functionerende auto’s, maar ook voor auto’s met een gebrek. Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze. Die verschilt namelijk nogal van die van andere bedrijven. Hoe je het ook wendt of keert: de meeste autohandelaren moeten leven van de verkoop van auto’s aan particulieren. Dit betekent dat zij gebaat zijn bij de verkoop van bepaalde auto’s. Ze zullen dus bepaalde eisen hebben met betrekking tot de auto. Bijvoorbeeld leeftijd, uitvoering, motorisering of staat. Dat betekent niet dat ze auto’s die niet aan deze eisen voldoen ook niet inkopen, maar ze zullen doorgaans weinig moeite doen om met een goed bod te komen. Vaak brengen zij bewust een te laag bod uit om te kijken of ze jou kunnen verleiden om de auto onder de marktwaarde te verkopen.

  Bij ons werkt dit dus anders. Wij zijn transparant in onze werkwijze en onze prijzen. Om nog maar eens een populaire term te gebruiken: what you see is what you get. Wij doen je direct een goed bod. Geen moeilijke onderhandelingen: gewoon een take it or leave it bod. Wij pretenderen niet dat wij je altijd het hoogste bod doen van iedereen. Dat kunnen wij nooit verzekeren. Wat wij je wel altijd kunnen verzekeren is dat onze prijs goed is en recht doet aan de huidige waarde van je auto. Daarbij bieden wij je nog enkele extra voordelen: zo komen wij je auto kosteloos ophalen.

  We buy any car: ook die van jou

  Wanneer je jouw auto wilt verkopen, heb je diverse opties. Steeds meer mensen komen er achter dat je auto verkopen op de traditionele manier vaak helemaal niet zo interessant is. Met de traditionele manier bedoelen wij het garagebedrijf of een particuliere koper. Steeds meer mensen die hun auto verkopen, ervaren dat het er beslist niet eenvoudiger op wordt. Kopers zijn kritisch, terecht, maar dankzij internet kunnen kopers ook eindeloos kijken en vergelijken. Wij willen natuurlijk ook de beste prijs betalen en kunnen proberen om jou en andere verkopers van vergelijkbare auto’s tegen elkaar uit te spelen. Wanneer je jouw auto op traditionele wijze verkoopt, heb je dus lang niet altijd meer de zekerheid dat je de beste prijs krijgt.

  Je auto verkopen aan de garage kan een prima oplossing zijn. Er is alleen vaak een “maar”. Je moet maar net het geluk hebben dat jij een auto verkoopt waar de garage iets mee kan. Is jouw garage bijvoorbeeld gespecialiseerd in de verkoop van kleine, zuinige stadsauto’s, dan zal deze niet direct staan te springen om jouw oude Amerikaan met V8. Wat ga je dan doen? De hele omgeving af totdat je eindelijk wel dat bedrijf vindt dat iets met jouw auto kan? Uiteindelijk zul je die partij waarschijnlijk wel vinden, maar wie weet ben je dan vele weken en heel wat heen en weer rijden verder.

  Er is nog een ander mogelijk nadeel. Autobedrijven willen vaak best jouw auto kopen. Het zijn en blijven echter handelsbedrijven, dus wanneer jij hier niet iets bij hen voor terugkoopt, wordt het voor hen ineens een stuk minder interessant. Er kan maar een keer aan je verdiend worden. Een autobedrijf zal het nooit met zoveel woorden zeggen, maar een klant die een auto komt inruilen, is een stuk interessanter. Het autobedrijf kan dan namelijk een auto aan jou verkopen en jouw oude auto weer met winst verkopen. Vandaar ook dat autobedrijven vaak een teleurstellend bedrag bieden wanneer je een auto aan hen aanbiedt.

  Dan zijn er nog particulieren. Wanneer je een auto particulier verkoopt, krijg je vaak een goede prijs. Maar tegen welke prijs? Particulier verkopen is vaak een hoop gedoe. Gesteggel over de prijs, lange onderhandelingen, mensen die niet komen opdagen tijdens een proefrit of die op het laatste moment afzeggen…. er kan een hoop bij komen kijken. Vandaar dat steeds meer mensen kiezen om hun auto te verkopen aan een auto inkoop service zoals wij.

  Wij zeggen altijd: we buy any car, ook die van jou. Probeer het gerust en bied jou auto vrijblijvend aan. Je ziet binnen twee uur wat wij je kunnen bieden.

  Vragen? Bel ons direct op

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  Wanneer wij zeggen “we buy any car”, dan bedoelen wij ook echt elke auto. Of je nu rondrijdt in een jong gebruikte premium sedan of een roestige hatchback van twintig jaar oud: het maakt ons niet uit. Wij zijn altijd in staat om een marktconforme prijs te bieden voor jouw auto. Wij kunnen jou deze service bieden omdat wij voor elke auto een koper weten. Wij hebben geïnvesteerd in relaties en partnerschappen met tal van partijen door heel het land en het buitenland. Wij hebben dan ook geen voorkeur voor een bepaald type auto. Ook zijn wij niet merkgebonden. Wat je auto ook is: je krijgt bij ons gegarandeerd een nette prijs.

  Het verkopen van een goede auto kan al lastig zijn, maar wat te denken van een auto met gebreken? Maar weinig handelaren zitten te wachten op een oude auto of een schadeauto. Waarom? Om de verkoop van deze wagens rendabel te maken, hebben ze een behoorlijke marge nodig. En die marge is juist bij dit soort auto’s vaak ver te zoeken. Wanneer het oude auto’s of auto’s met defecten en/of schade betreft, kunnen veel autobedrijven moeilijk van deze auto’s afkomen. Consumenten zitten hier niet op te wachten en dus bieden ze vaak een erg lage prijs.

  Voor ons is dit geen probleem. Het spreekt voor zich dat je voor een oude auto in de basis wat minder krijgt dan voor een nieuwer exemplaar, en ook auto’s zonder problemen of defecten brengen meer op dan auto’s met. Toch bieden wij je ook voor een oude auto, schadeauto of auto met gebreken een nette, marktconforme prijs. Wij beschikken over een efficiënte, kleinschalige organisatie met weinig overhead. Wij hebben dan ook geen hoge kosten die wij op de een of andere manier in de prijs naar jou moeten doorberekenen.

  Doe dus gerust een aanvraag voor jouw auto. Ook wanneer dit geen perfect exemplaar meer is. Het mooie is dat ons bod altijd vrijblijvend is. Ben je niet tevreden met het bod, dan ben je nergens toe verplicht.

  Het ultieme bewijs dat de slogan “we buy any car” echt op ons van toepassing is, wordt gevormd door het feit dat wij ook sloopauto’s kopen. Is jouw auto rijp voor de sloop of misschien zelfs al total loss? Geen probleem. Er zijn weinig plekken waar je deze auto kwijt kunt. Sterker nog: vaak als je er vanaf wilt, dien je nog te betalen ook. Al was het alleen maar voor het vervoeren van een auto die niet meer kan rijden.

  Ook voor sloopauto’s geven wij je een eerlijke, marktconforme prijs. Wat die prijs is, is naast de gebruikelijke variabelen (denk aan merk, type, leeftijd en kilometerstand) afhankelijk van de defecten. Elke auto is nog bruikbaar, ook een kapotte. Hoeveel (en wat) er nog bruikbaar is, is grotendeels bepalend voor de prijs die wij je kunnen bieden. Een wat oudere auto met een kapotte motor wordt al snel als total loss beschouwd. Dat is logisch: de kosten van een nieuwe motor zijn vaak hoger dan de dagwaarde van de auto. Het gevolg is dat autobedrijven en particulieren vrijwel niets (of helemaal niets) meer geven voor je auto. Bij ons is dat anders. Wij zien geen auto die total loss is, maar een auto met naast een kapotte motor nog wel heel veel andere bruikbare onderdelen.

  Hoe kan het dat wij wel auto’s kopen en je een eerlijke prijs bieden waar de meeste anderen dit niet kunnen? Het heeft alles te maken met onze werkwijze. Wij zijn geen autobedrijf dat auto’s verkoopt aan particulieren. Wij beschikken over een netwerk van nationale en internationale partijen die op zoek zijn naar een auto zoals die van jou. Ongeacht welke auto dit is en in welke staat deze verkeert. In ons netwerk bevinden zich bedrijven die gebruikte auto’s inkopen voor losse onderdelen, maar ook buitenlandse bedrijven in landen waarin het nog wel rendabel is om een schadeauto of sloopauto op te knappen.

  Het mooie is: voor jou maakt dit allemaal niet uit. Wij beloven je gewoon een goede prijs voor jouw auto.

  Bij ons ben je gegarandeerd van een aantal zekerheden: transparantie, geen gedoe, een goede prijs en een eenvoudige werkwijze. Je kunt niet roepen “we buy any car” en het mensen vervolgens moeilijk maken om hun auto te verkopen. Daarom werkt een auto verkopen via ons zeer gemakkelijk.

  Op de website kun je in een handomdraai jouw auto aanmelden voor verkoop. Dit kun je doen middels een speciaal formulier. Het invullen van dit formulier neemt in principe niet meer dan hooguit tien minuten in beslag. Door enkele belangrijke gegevens in te vullen en het een en ander te vertellen over je auto, kunnen wij je direct een goed bod doen. Wanneer wij zeggen “direct” bedoelen wij ook echt direct: wij doen je binnen twee uur een voorstel.

  De gegevens die je nodig hebt, zijn onder andere het merk van de auto, het type, bouwjaar en de kilometerstand. Verder is het van belang om eventuele bijzonderheden te melden. Wij vragen ook altijd om goede foto’s van de auto te uploaden. Deze foto’s helpen ons bij het bepalen van een goed, marktconform bod. Wanneer het een schadeauto betreft, vragen wij ook altijd om duidelijke foto’s van de schade mee te sturen. Dankzij deze foto’s en de additionele informatie hoef je niet met de auto van te voren bij ons langs te komen. Dat kan ook niet altijd. Ook hoeven wij niet bij jou langs te komen. Wij zorgen voor een eenvoudig verkoopproces.

  Wanneer je ons bod hebt ontvangen, is het aan jou om te bepalen wat je hiermee doet. Ons bod is namelijk 100% vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Wij kunnen ons voorstellen dat je misschien ook informeert bij andere partijen voor de verkoop van je auto. Dat is je goedrecht. Wij weten dat wij je altijd een eerlijke, marktconforme prijs bieden. Ga je akkoord met ons bod? Dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak om je auto op te komen halen. Dat lees je goed: wij komen naar jou toe. Ook wanneer jouw auto gewoon nog prima in orde is, komen wij deze ophalen zodat jij niets hoeft te doen. We nemen het vrijwaringsbewijs mee en zorgen direct ook voor de betaling. Wij kunnen het bedrag content met je afrekenen wanneer wij de auto komen ophalen, of direct per bank aan je overmaken. Vervolgens hoef je nog maar een ding te doen en dat is afscheid nemen van je auto.

  Heb je vragen? Neem contact met ons op

  We buy any car: je hoort deze slogan vaak, maar in de realiteit valt het nog wel eens tegen. Bij ons is echt elke auto welkom. En je krijgt altijd een goed, marktconform bod. Neem gerust contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden of je te helpen bij het aanmeldproces.

  We buy any car

  Auto Inkoop Service - Auto Sloperij

  Vragen? Chat met ons op WhatsAPP

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  logos
  Back To Top