skip to Main Content

Werkwijze; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Werkwijze Auto Inkoop Service

  Snel en makkelijk uw auto verkopen via een RDW erkend bedrijf.

  Auto Inkoop Service koopt alle soorten auto’s

  De Auto Inkoop Service koopt alle soorten auto’s op. Defect, schade, geen APK of een hoge kilometerstand is geen probleem. Wij hebben zeer goede contacten met een groot aantal 2de hands exporteurs, waardoor wij ook auto’s kunnen inkopen die niet geschikt zijn voor de Nederlandse markt.

  Wij geven doorgaans het hoogste bod voor uw voertuig omdat wij veel afzet mogelijkheden hebben zowel in het binnen en buitenland en de auto zonder tussenkomst van handelaren naar de eindgebruiker gaat. Hoge kilometer standen en schade of defect zijn hierbij geen bezwaar. Ook zijn wij geïnteresseerd in jonge gebruikte auto’s, het gaat hierbij zowel om personenauto’s als bedrijfsauto’s voornamelijk voor de Nederlandse markt. Mocht u als bedrijf meerdere voertuigen willen verkopen dan behoort ook dit tot de mogelijkheden.

  1

  Aanmelden

  Voer uw kenteken in en meld u aan. Dit is geheel vrijblijvend en is absoluut gratis.

  2

  Snel een bod

  Binnen 2 uur kunt u van onze inkopers een gegarandeerd bod verwachten.

  3

  Zorgeloos verkocht

  Als u akkoord gaat met het bod regelen wij zo snel mogelijk alles met de RVD voor u.

  Schade aan uw auto? Geen Probleem!

  Auto Inkoop Service is een bedrijf dat continu opzoek is naar gebruikte auto’s van particulieren. Dit kunnen schadeauto’s zijn maar ook auto’s waarvan de APK keuring is vervallen of met andere defecten. Auto Inkoop Service hecht veel belang aan de bescherming van uw privacy. Wij houden uw persoonlijke gegevens ten alle tijden vertrouwelijk.

  Wanneer u akkoord gaat met ons bod dan regelen wij natuurlijk zo snel mogelijk de afhandeling zoals RDW erkende vrijwaring als betaling. We hopen op deze manier snel en prettig zaken te doen!

  Wij kopen uw Sloopauto’s in

  Auto Inkoop Service is gespecialiseerd in het aankopen van sloopauto’s. Wij zijn de enige partij die rechtstreeks van de particulier inkoopt tegen een goede prijs. Wij taxeren uw sloopauto volgens alle daarvoor bestemde richtlijnen en bieden een marktconforme prijs. De afwikkeling gebeurt snel, discreet en op locatie.

  Belt u eens met ons! Na taxatie van uw voertuig, volgens de geldende waardebepalingen, ontvangt u keurig de RDW erkende vrijwaring van uw auto. U kunt desgewenst kiezen of het geld contant op per spoedoverboeking op uw bankrekening laat bijschrijven. Door de frequente vraag van onze buitenlandse en Nederlandse klanten zijn wij doorlopend opzoek naar allerlei soorten personen-en bedrijfswagens.

  Vragen? Chat met ons op WhatsAPP

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  logos
  Back To Top