skip to Main Content

Wie zijn wij; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Wie zijn wij

  Auto Inkoop Service is een gerenommeerd autobedrijf dat continu opzoek is naar gebruikte auto’s van particulieren. Wij doen gratis en geheel vrijblijvend op aanvraag een bod op uw auto. U ontvangt vervolgens per direct een bevestiging via e-mail.

  Auto Inkoop Service hecht veel belang aan de bescherming van uw privacy. Wij houden uw persoonlijke gegevens ten alle tijden vertrouwelijk. Uw gegevens worden in geen geval aan derden doorgegeven.

  Auto Inkoop Service is gespecialiseerd in het aankopen van tweedehands auto’s. Wij zijn de enige partij die rechtstreeks van de particulier inkoopt tegen een goede prijs. Wij taxeren het voertuig volgens alle daarvoor bestemde richtlijnen en bieden een marktconforme prijs. De afwikkeling gebeurt snel, discreet en op locatie.

  Auto Inkoop Service is er voor inkoop van: personenwagens, bedrijfswagens, schade- of defecte voertuigen, etc.

  U hebt besloten uw auto te gaan verkopen en wilt dit uiteraard op een spoedige en comfortabele manier geregeld hebben. Niets geen vreemde kopers aan de deur, eindeloze proefritten en vervolgens wordt de auto toch niet verkocht door tal van redenen.

  Belt u eens met ons! Na taxatie van uw voertuig, volgens de geldende waardebepalingen, ontvangt u keurig de officiele vrijwaring van uw auto. U kunt desgewenst kiezen of het geld contant of per spoedoverboeking op uw bankrekening laat bijschrijven.

  Door ons uitgebreide netwerk is er altijd weer snel een nieuwe eigenaar voor uw auto gevonden. U hoeft dus niet ongerust te zijn, dat u te weinig geld voor uw auto krijgt.

  Vragen? Chat met ons op WhatsAPP

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  logos
  Back To Top