skip to Main Content

Wij kopen auto’s; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Uw auto verkopen via Auto Inkoop Service: wij kopen alle auto’s

  De kreet: “wij kopen alle auto’s” zal u regelmatig langs zien komen als u besluit om verder te gaan met Auto Inkoop Service. En dat betekent dus ook dat we letterlijk alle auto’s van u kopen, ongeacht de leeftijd, het merk en de kilometerstand. Als uw auto niet meer rijdt, dan komen we hem halen met onze sloopwagen en ook als uw auto defect is of oud is nemen we deze mee. Besluit u met Auto Inkoop Service verder te gaan, dan wordt u volledig in de watten gelegd. De onderstaande informatie vertelt u dat onze kreet: “wij kopen alle auto’s” echt wordt waargemaakt.

  Wij kopen alle auto’s conform de huidige marktwaarde

  Besluit u uw auto aan ons te verkopen, dan kunt u van ons een eerlijk bod verwachten. Als u uw auto inruilt, dan krijgt u hier vaak toch een kleiner bedrag voor, omdat de dealer of de garage winst wil maken van uw auto. Bij ons is dat anders. Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt gaan we met uw gegevens aan de slag en stellen we een bod samen wat eerlijk is en wat conform de huidige marktwaarde van uw auto is. U ontvangt dit binnen 2 uur, zodat u snel weet of u wel of niet met ons verder wilt gaan. Wij kopen alle auto’s dus dat betekent dat iedereen een bod ontvangt.

  auto-dagwaarde-bepalen

  Auto Inkoop Service

  Wij kopen alle auto’s in drie stappen. En het mooie voor u is dat u dan weinig hoeft te doen. Wij zorgen ervoor dat u snel van uw auto af bent en dat met minimale inspanning van uw kant. Leest u het volgende stappenplan maar eens door.

   

  1. U geeft uw kenteken aan ons door

  Het begint allemaal met het moment dat u ons uw kenteken doorgeeft. Daarvoor treft u een duidelijk veld aan op onze website. Door uw kenteken door te geven verplicht u zichzelf nergens toe, want we gaan dan nog geen overeenkomst aan. Dit is dus een volledig gratis en vrijblijvende actie. U ontvangt binnen 15 minuten een bevestiging van uw aanmelding en vanaf dat moment gaan onze medewerkers aan de slag met het bod. Wij kopen alle auto’s en zijn meestal in staat ons bod binnen 2 uur uit te brengen. U zal zien dat dit een eerlijk bedrag is.

   

  1. U accepteert ons bod (of wijst het af)

  Nu u ons bod ontvangen heeft ligt de bal bij u. U heeft nu de mogelijkheid om dit bod te accepteren of te weigeren. Als u weigert, dan blijven we even goede vrienden en scheiden onze wegen. U heeft dus eigenlijk niets te verliezen. In de meeste gevallen wordt ons bod echter geaccepteerd, want wij kopen alle auto’s snel en voor een goede prijs. Besluit u ons bod op uw auto te accepteren, dan zetten we direct alles in werking om de verkoop af te ronden. We gaan naar de RDW voor het vrijwaringsbewijs en spreken een tijd en een plaats met u af om de verkoop rond te maken.

   

  1. Uw auto is verkocht

  Wij komen naar de plek die u aangeeft op een tijdstip dat ons allebei goed uitkomt. Daar bekijken we de auto, presenteren u het vrijwaringsbewijs en maken het geld direct over. Ontvangt u dit liever contant, dan kan dat ook. We zouden het dan wel graag even van te voren willen weten, zodat we de contante betaling kunnen voorbereiden. U ontvangt het geld en krijgt het vrijwaringsbewijs. Daarna geeft u ons de sleutels en wij slepen of rijden uw auto weg. De verkoop is voltooid en u bent van uw auto af. Wij kopen alle auto’s via dit handige stappenplan en in de meeste gevallen is de verkoop binnen 24 uur afgerond.

   

  De voordelen van Auto Inkoop Service

  Met deze formule hebben wij al vele auto’s gekocht en dat zullen we ook zeker blijven doen. We zijn dan ook zeker geïnteresseerd in uw auto en door uw kenteken aan ons door te geven heeft u nog niets te verliezen. Besluit u met Auto Inkoop Service verder te gaan, dan profiteert u van een groot aantal voordelen.

  • Wij kopen alle auto’s, dus uw auto ook.
  • Dat doen we dan volgens een marktconform bod. Dit bod is 100% gratis en vrijblijvend en verplicht u dus nergens toe.
  • Bij Auto Inkoop Service hanteren we geen tussenpersonen, wat u geen extra kosten oplevert.
  • U krijgt binnen 15 minuten antwoord, u krijgt binnen 2 uur een bod en we hebben de meeste auto’s binnen 24 uur gekocht.
  • We komen de verkoop afhandelen op een plek en een tijdstip van uw keuze.
  • Wij kopen alle auto’s dus we hebben ook onze eigen ophaalservice voor het geval uw auto niet meer rijdt.

  Deze voordelen spreken natuurlijk voor zich en er zijn ook andere manieren waarop u uw auto kunt verkopen. Wij kopen alle auto’s, dus we zijn ook een optie als u uw nieuwe of goede auto verkopen wilt. Behalve Auto Inkoop Service heeft u dan nog drie andere opties.

   

  1. Een particuliere verkoop

  U kunt besluiten om uw auto particulier te verkopen. Dat doet u dan meestal via een verkoopwebsite waar u een advertentie plaatst en kopers aantrekt. Deze optie is erg goed als u ervan houdt om zelf de touwtjes in handen te hebben. Alles gebeurt zoals u het wilt en u krijgt een goede prijs voor uw auto. Er is immers geen tussenpersoon die u moet betalen. Het nadeel van de particuliere verkoop is dat u hier erg veel tijd in moet steken. Het maken van foto’s, het samenstellen van concurrerende advertenties en het inplannen en afhandelen van de bezichtigingen is erg tijdrovend. Daarnaast is de concurrentie erg groot, want op de verkoopwebsite staan duizenden auto’s te koop. Een laatste nadeel is dat u niet weet welke personen u aantrekt met uw advertentie en dat de kans om opgelicht te worden altijd aanwezig is.

   

  1. Uw auto inruilen

  Een andere optie die u heeft is om uw auto in te ruilen bij een garage of dealer. Wij kopen alle auto’s en zij in de meeste gevallen ook. U krijgt een bepaald bedrag voor uw auto terug en dat wordt van de vraagprijs van uw nieuwe auto afgetrokken. Deze optie is vooral bijzonder gemakkelijk, want u hoeft alleen met de auto en de papieren op te komen dagen. Aan het einde van de overeenkomst rijdt u dan weer met een nieuwe auto de deur uit. Het is wel zo dat u meestal niet het totale bedrag ontvangt voor uw auto, omdat de garage of dealer dan geen winst maakt. Kiest u voor deze optie, dan kiest u voor gemak, maar is het financiële voordeel minder.

   

  1. Uw auto veilen

  Een laatste optie die u heeft als u uw goede auto gaat verkopen is om deze te veilen. Dit is een beetje gokwerk en u moet geluk hebben, maar soms krijgt u er dan een bijzonder goede prijs voor. De juiste koper moet dan op het juiste moment besluiten de veiling te bezoeken. Het nadeel is dat degene die de veiling organiseert dan wel een percentage van het verkoopbedrag vraagt. U heeft hier dus te maken met een tussenpersoon. Via een veiling kunt u elke auto te koop aanbieden, maar wij kopen alle auto’s zonder extra tarieven.

  Wij kopen alle auto’s, dus ook kapotte auto’s. En met onze eigen ophaalservice hoeft u niet te betalen voor een sleepauto of een ander soort van vervoer. Als u een kapotte auto verkopen wilt, dan zijn de mogelijkheden op de particuliere markt veel kleiner. Er zijn weinig mensen die op zoek gaan naar een auto die defect is, tenzij u er echt een hele lage prijs voor vraagt. De meeste kopers kiezen echter voor gemak en dat betekent dat een kapotte auto snel aan de kant geschoven wordt. Heeft u een kapotte auto om te verkopen, dan zijn de volgende opties mogelijk beter.

   

  1. Uw kapotte auto verkopen aan de schroot

  Is uw auto dusdanig defect dat deze niet meer kan worden gerepareerd, dan is de schroot een optie. U krijgt er dan de schrootwaarde voor en meestal is dat niet bijzonder veel. Tegelijkertijd bent u wel van uw auto af, weet u dat deze volgens de regels wordt verwerkt en kunt u op zoek naar een nieuw voertuig. Het nadeel van deze optie is dat het vervoer van de auto naar de schroothoop vaak net zoveel kost als het bedrag dat u voor uw auto terug krijgt. In dat geval verdient u er dus geen geld mee.

   

  1. Uw kapotte auto verkopen voor reparatie/restauratie

  U kunt uw kapotte auto ook verkopen aan een dealer of garage en deze zal hem daarna repareren of restaureren. U krijgt dan meestal nog een goede prijs voor uw auto, min de winstmarge voor de garage of dealer, natuurlijk. Nadat uw auto gerepareerd of gerestaureerd is wordt deze te koop gezet. U kunt uw auto bij hen dan ook inruilen en het geld dat u voor uw kapotte auto ontvangt van de prijs voor uw nieuwe auto laten aftrekken.

   

  1. Uw kapotte auto verkopen als donorauto

  Een andere reden waarom een garage uw auto mogelijk koopt is om de goede onderdelen te gebruiken om andere auto’s mee te repareren. U ontvangt dan vaak maar een klein bedrag voor uw auto, maar meestal is het wel meer dan wanneer u hem naar de schroot zou brengen. Ook hier is inruilen ook mogelijk.

   

  1. Uw kapotte auto veilen

  Als laatste kunt u uw kapotte auto ook veilen. Met een beetje geluk is er iemand die interesse heeft in uw auto en die deze graag opknapt of voor onderdelen gebruikt. Bij het veilen van uw auto is er altijd enige mate van geluk nodig en heeft u dus de commissie te betalen aan de veilingmeester. Komt u op een goede dag, dan kunt u op deze manier soms een mooi bod ontvangen.

  Wij kopen alle auto’s en dus ook auto’s die niet APK gekeurd zijn. Daarvoor hebben we onze eigen ophaal service en hoeft u zich over transport geen zorgen meer te maken. Een auto die niet APK gekeurd is, is lastiger te verkopen, omdat dat betekent dat de nieuwe eigenaar hem niet naar huis mag rijden en dat deze eerst door de keuring moet komen. Dit is een risico dat maar weinig kopers willen lopen. Een auto verkopen die niet APK gekeurd is, kan dus bijzonder lastig zijn. Wij kopen alle auto’s dus nemen ook uw auto gewoon mee. Andere opties die u heeft is om uw auto in te ruilen bij een garage of dealer. Ook dan moet u zich afvragen hoe u de auto daar krijgt en betaalt u mogelijk meer geld voor vervoer. Een veiling is dan ook weer een mogelijkheid, maar dan speelt geluk dus een grote rol. In alle gevallen zal u geld verliezen, maar bent u wel op een relatief gemakkelijke manier van uw auto af.

  Als u uw auto aan Auto Inkoop Service verkoopt, dan profiteert u van de voordelen van de andere opties en krijgt u niet met de nadelen te maken. Verkoop via ons is snel, gemakkelijk én u krijgt een eerlijke prijs voor uw auto. Er is geen tussenpersoon die de prijs verhoogt en u hoeft zich geen zorgen te maken over vervoer. Ons credo is niet voor niets: “Wij kopen alle auto’s” en daar blijven we bij. Via ons verkoopt u uw auto binnen 24 uur, ongeacht de staat, de leeftijd, het merk, de kilometerstand en enig ander kenmerk. Als u gemak met financieel voordeel wilt combineren, dan bent u dus bij ons aan het goede adres. Wij kopen alle auto’s, dus ook uw auto. Geef vandaag nog uw kenteken door en ontvang ons bod binnen 2 uur. Daarna besluit u zelf of u met ons verder wilt gaan of toch één van de andere bovengenoemde opties wilt proberen.

  Vragen? Chat met ons op WhatsAPP

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  logos
  Back To Top