skip to Main Content

Bulldozer verkopen; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Snel je bulldozer verkopen

  Wil jij jouw bulldozer verkopen, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Het verkopen van een bulldozer kan een tijdrovende klus zijn, aangezien er slechts een kleine markt voor is. Zeker wanneer je een bulldozer als individuele verkoper van de hand wilt doen. Auto Inkoop Service biedt uitkomst. Wij nemen niet alleen je bulldozer over voor een marktconforme prijs, we nemen ook nog eens al het regelwerk en het transport voor onze rekening. Zo weet je zeker dat je jouw bulldozer snel en goed verkoopt.

  Hoe kun je jouw bulldozer verkopen?

  Je kunt proberen als individuele verkoper jouw bulldozer te verkopen, maar daar gaat veel tijd en moeite in zitten. Bij Auto Inkoop Service start je het verkoopproces eenvoudig online. Je verstrekt ons alle informatie over het voertuig en voegt enkele foto’s toe zodat wij ons een goed beeld kunnen vormen van de staat waarin deze verkeert. Vervolgens ontvang je binnen twee uur na verzending ons bod per e-mail of telefoon. Ga je akkoord met ons bod? Dan gaan wij aan de slag met al het regelwerk dat bij de verkoop komt kijken. Bovendien regelen wij het transport van jouw bulldozer naar onze locatie zodat jij ook daar geen omkijken naar hebt. Je ontvangt het afgesproken bedrag direct op het moment van verkoop. Al met al kun je binnen 24 uur je bulldozer verkopen aan Auto Inkoop Service.

  Alle merken en modellen zijn welkom

  Het maakt ons niet uit welk merk en model bulldozer je wilt verkopen, met ons uitgebreide netwerk kunnen wij altijd wel een geïnteresseerde partij voor jouw machine vinden. Om een goed bod te doen op jouw bulldozer is het echter wel belangrijk om zo veel mogelijk informatie te verstrekken. Wij zijn met name geïnteresseerd in de leeftijd en de staat van de bulldozer. Hoe meer informatie over de bulldozer jij ons verstrekt, des te beter zijn wij in staat om een goed bod uit te brengen over het voertuig dat jij wilt verkopen. Aangezien wij niet werken met de tussenkomst van een derde partij, zijn wij in staat een goed bedrag neer te leggen voor jouw bulldozer.

  Defecte bulldozer verkopen

  Wil jij jouw bulldozer of andere machine verkopen omdat deze defect is? Dat is voor ons geen enkel probleem. Ook defecte bulldozers kopen wij in omdat er altijd geïnteresseerden zijn in de onderdelen. Natuurlijk is het defect wel van invloed op de prijs die wij voor jouw bulldozer kunnen bieden. Maak altijd goede foto’s van eventuele schade en geef zoveel mogelijk informatie over de staat van jouw bulldozer. Op die manier breng jij ons in de gelegenheid om een zo goed mogelijk bod uit te brengen. Je zult zien dat ons bod dan vaak gelijk of zelfs hoger is dan bij verkoop aan een individuele koper.

  Hoe hoog is het bod?

  Bij het bepalen van ons bod houden we met een aantal factoren rekening. Zo is het model, het type en de leeftijd van de bulldozer belangrijk, maar ook de staat waarin deze verkeert. Het is altijd belangrijk om zoveel mogelijk informatie over de bulldozer te verstrekken. Alleen dan zijn wij in staat om een goed bod te doen op jouw bulldozer. Ons bod is altijd marktconform en volgt de landelijke richtlijnen. Vergeet niet dat wij al het regelwerk en de transport voor onze rekening nemen wanneer je akkoord gaat met ons bod. Bij verkoop aan een individuele verkoper kun je niet op deze service rekenen.

  De voordelen van Auto Inkoop Service

  Het grote voordeel van Auto Inkoop Service zit al in onze naam verstopt: we hechten veel waarde aan het leveren van goede service. Wij bieden een goede prijs voor je bulldozer en nemen je het hele verkoopproces uit handen. Of het nu gaat om het papierwerk of het transport: je hoeft helemaal niets te doen. Bovendien kan een verkoop snel geregeld worden, al binnen 24 uur kan de verkoop gesloten worden. Je ontvangt je geld direct op het moment van de overdracht, contant of per bankoverschrijving. Je voertuig of machine verkopen aan Auto Inkoop Service is snel en 100% betrouwbaar.

  Wie is Auto Inkoop Service?

  Auto Inkoop Service is een bedrijf gevestigd in Amersfoort dat zich richt op de inkoop van gebruikte voertuigen. Wij zijn zowel geïnteresseerd in bedrijfswagens, vrachtwagens en bouwvoertuigen als in personenauto’s. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen hun goedwerkende of defecte voertuig aan ons verkopen. Wil jij jouw bulldozer verkopen en ben je nieuwsgierig naar ons bod? Laat dan nu je gegevens achter, dan nemen we binnen 2 uur contact met je op.

  Auto Inkoop Service

  Vragen? Bel ons direct op

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  logos
  Back To Top