skip to Main Content

Defecte auto verkopen; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Uw defecte auto verkopen gaat makkelijker via Auto Inkoop Service

  Als u een defecte auto verkopen wilt, dan zit u mogelijk met uw handen in uw haar. U heeft een mooie advertentie geplaatst, maar er zijn simpelweg geen particulieren die een defecte auto willen kopen. U heeft wat vakmannen benaderd, maar bij hen krijgt u niet het bedrag dat u vindt dat uw auto waard is. Gelukkig bent u nu bij Auto Inkoop Service beland, want wij kopen alle auto’s voor een eerlijke prijs. Uw defecte auto verkopen is via ons veel gemakkelijker. Wij helpen u binnen 24 uur van uw auto af.

  Defecte auto verkopen

  Er kunnen genoeg redenen zijn om uw auto te verkopen. Het kan zijn dat u er te weinig gebruik van maakt om het bezit ervan te rechtvaardigen, of misschien hebt u geld nodig voor andere belangrijke zaken. In ieder geval kan het vaak een hele klus zijn om uw auto te verkopen voor een goede prijs. Maar wat nu als u een defecte auto wilt verkopen? Kan een schadeauto nog verkocht worden en zo ja, hoe krijgt u het beste bod? Het verkopen van een defecte auto is lastiger dan een werkende. Tenslotte is de markt hiervoor kleiner en u moet ervoor oppassen dat u, als u hem verkoopt, dit doet voor de juiste prijs.

  De beste manier om een defecte auto te verkopen

  De waarde van een schade- of sloopauto is afhankelijk van veel elementen. Is de auto nog te repareren en zo niet, welke onderdelen zijn dan nog te verkopen en voor hoeveel? Slechts voorbeelden van zaken die de waarde van uw sloopauto bepalen. Dit maakt het verkopen van een defecte auto nog lastiger. Auto Inkoop Service geeft u de kans om deze moeilijkheden te omzeilen door u altijd een eerlijke en marktconforme prijs te bieden die doorgaans hoger ligt dan bij anderen. Dit omdat wij veel afzet kennen voor onze ingekochte auto’s in binnen- en buitenland. Als u uw defecte auto wilt verkopen, dan ontdekt u bij ons niet alleen een mooi bod, maar ook een dienstverlening die gericht is op service.

  Uw defecte auto verkopen in drie stappen

  Wij zijn trots op onze efficiënte werkwijze. Daarmee hebben we al vele voorgaande klanten van hun defecte auto afgeholpen. In de meeste gevallen ontvangt u binnen 2 uur nadat u zich bij ons meldt een bod en is uw defecte auto binnen 24 uur verkocht. En dat zonder dat u hier iets voor hoeft te doen. Deze efficiënte werkwijze realiseren we met ons 3 stappen plan.

  1

  Kenteken doorgeven  

  Bovenaan deze pagina vindt u een veld waar u uw kenteken kunt invoeren. Dat is uw manier om ons te laten weten dat u een defecte auto verkopen wilt. Het invoeren van uw kenteken is gratis en vrijblijvend, dus u gaat nog geen overeenkomst met ons aan. Wij geven u binnen 15 minuten antwoord en gaan direct aan de slag.

  2

  We brengen een bod uit  

  Binnen 2 uur ontvangt u van ons een bod op uw auto. Ook deze is nog volledig gratis en vrijblijvend en het is aan u om te beslissen wat u met ons bod wilt doen. Accepteert u deze niet, dan heeft u niets verloren en komt onze samenwerking tot een einde. Besluit u ons bod wel te accepteren, dan wachten we geen seconde en zetten we alles in werking voor de verkoop.

  3

  Defecte auto verkopen

  U pakt uw (papieren) kentekenbewijs erbij en geeft ons een plaats en een tijdstip waarop we de auto kunnen overdragen. Wij nemen het vrijwaringsbewijs mee van de RDW, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Tijdens onze afspraak nemen we de auto van u over, wisselen we het papierwerk uit én maken we het geld over naar uw bankrekening. Wilt u dit liever contant ontvangen, dan moet u dat even laten weten van tevoren, zodat we de betaling kunnen voorbereiden. We schudden elkaar de hand en uw defecte auto is niet langer uw zorg.

  Vragen? Bel ons direct op

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  Een defecte auto verkopen doet u bij Auto Inkoop Service

  Het verkopen van een defecte auto gebeurt bij Auto Inkoop Service onder de meeste gunstige voorwaarden. Zoals gezegd kennen wij veel afzet en kunnen wij u derhalve altijd een mooi gegarandeerd bod doen. Met een specialisatie in het inkopen van sloopauto’s gebeurt het verkopen van uw defecte auto onder eerlijke en heldere voorwaarden. Wij kunnen duidelijk de waarde van uw auto inschatten en geven u, als u het formulier op de website heeft ingevuld, binnen twee uur een aantrekkelijk bod. Daarnaast gaat het verkopen van uw defecte auto gepaard met zeer sterke service.

  Andere manieren om uw defecte auto te verkopen

  Er zijn ook andere manieren waarop u uw defecte auto verkopen kunt. Allereerst is het belangrijk om te achterhalen of uw defecte auto een sloopauto of een schadeauto is. Bij sloopauto’s zijn de reparaties duurder dan de marktwaarde dan de auto en hebben deze dus geen zin. De enige optie is om hem naar de sloop te brengen. Bij een schadeauto zijn reparaties nog wel de moeite waard, want deze zijn goedkoper dan de waarde van de auto. In dat geval heeft u een aantal andere opties die u kunt gebruiken.

  Uw schrootauto verkopen

  U kunt een schrootauto veilen of naar de sloop brengen. In beide gevallen zal u er weinig geld voor krijgen, vooral als uw auto ook nog moet worden opgehaald. Bij de sloop verwijderen ze de onderdelen die nog te gebruiken zijn en recyclen ze de rest van uw auto. Bij sommige gemeenten krijgt u daar een premie voor, omdat u er zo voor zorgt dat uw auto netjes en conform de regels verwerkt wordt. Hoe dan ook, een sloopauto brengt over het algemeen weinig op

  Uw defecte auto verkopen aan Auto Inkoop Service

  Bij ons krijgt u altijd een eerlijke prijs voor uw defecte auto en deze is vaak beter dan wat een dealer/vakman u kan bieden. Tegelijkertijd hoeft u bij ons geen tijd te steken in het plaatsen van een concurrerende advertentie, want wij regelen alles binnen 24 uur. En voor ons hoeft u uw defecte auto echt niet naar de wasstraat te rijden, of deze zelf te reinigen, want daar hebben we onze eigen diensten voor. Uw auto verkopen via Auto Inkoop Service is dus voordeliger, sneller en gemakkelijker dan de andere opties die we boven hebben genoemd.

  Auto Inkoop Service

  schade-auto-verkopen-1

  De reden waarom dit proces zo snel en soepel verloopt is omdat we werken zonder derde partijen. U heeft alleen met ons te maken en wij alleen met u. Daarom kunt u uw defecte auto verkopen voor een goede prijs en met bijzondere snelheid. U heeft aan één contactpunt voldoende en de lijnen blijven kort. Tegelijkertijd blijft het contact persoonlijk en worden er direct oplossingen gevonden en voorstellen gedaan. Wij zijn de enige auto opkoper in Nederland die zonder tussenpersonen werkt en daar plukt u de vruchten van.

  Bij het verkopen van uw defecte auto krijgt u bij ons niet alleen een mooi bod, ook de betaling geschiedt zeer snel, contant of via spoedoverboeking. Bij het verkopen van uw defecte auto handelen wij het geheel zo snel mogelijk af, en dat geldt ook voor de RDW-vrijwaring. Onze transportdienst haalt uw auto snel op, zodat u zich daar ook geen zorgen over hoeft te maken.

   

  Uw defecte auto verkopen doet u bij Auto Inkoop Service.

  Misschien klinkt dit allemaal te mooi om waar te zijn, maar Auto Inkoop Service is gewoon een autobedrijf dat gebruikte auto’s en bedrijfswagens opkoopt van particulieren en ondernemers. De reden waarom wij deze soepele diensten aan kunnen bieden is omdat we de tussenpersoon hebben verwijderd uit het proces. Daar plukt u de vruchten van. Bij Auto Inkoop Service kunt u uw defecte auto verkopen, maar we nemen alle tweedehands personenvoertuigen aan, zoals bedrijfswagens, oldtimers en ook goede auto’s. De reden waarom u deze kwijt wilt is voor ons niet relevant. Wij zijn geïnteresseerd in uw defecte auto en bieden u daar een snelle en discrete oplossing voor op locatie.

  Het is wel duidelijk dat wij onder de indruk zijn van de diensten die we u kunnen leveren en daar zijn we dan ook terecht zeer trots op. Als u met ons besluit verder te gaan, dan profiteert u direct van een aantal schitterende voordelen.

  • Wij gebruiken geen derde partijen, waardoor de verkoop snel, eerlijk en soepel wordt afgerond.
  • Vanaf het moment dat u uw kenteken aan ons doorgeeft ontvangt u binnen 15 minuten antwoord, krijgt u binnen 2 uur een bod en heeft u uw defecte auto binnen 24 uur verkocht.
  • Wij zijn elke dag bereikbaar van 9 uur ’s ochtends en 21 uur ’s avonds.
  • U heeft voldoende aan één contactpersoon.
  • Wij regelen alles voor de overdracht, nemen het vrijwaringsbewijs meteen mee én zetten het geld direct op uw rekening.
  • We komen uw defecte auto zelf ophalen, waar u ook bent in Nederland.

  Ook al weet u niet zeker of u uw defecte auto aan ons wilt verkopen, vragen staat bij ons vrij. En door uw kenteken in te voeren op onze website worden er nog geen afspraken gemaakt en is er nog geen sprake van een overeenkomst tussen ons. Dat is pas het geval als u besluit ons bod te accepteren. Daarom heeft u niets te verliezen en geeft u uw interesse gratis en vrijblijvend bij ons aan. Bevalt het bod u daarna niet, dan komt onze samenwerking simpelweg tot een einde. Wij denken echter dat u ons bod wel degelijk interessant zal vinden.

  Voer daarom nu uw kenteken in en u kunt ook uw defecte auto verkopen binnen 24 uur. Er zijn al vele klanten die u voorgingen en deze zijn stuk voor stuk bijzonder tevreden over de diensten die we bieden. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons bellen of WhatsAppen. Een medewerker van ons zal dit graag voor u ophelderen. Het verkopen van uw defecte auto gaat nergens zo gemakkelijk als bij Auto Inkoop Service.

  Vragen? Chat met ons op WhatsAPP

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  logos
  Back To Top