skip to Main Content

Volkswagen verkopen-inkoop; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Volkswagen verkopen aan Auto inkoop service

  Wil jij je Volkswagen verkopen voor een eerlijke prijs? Dan ben je bij Auto inkoop service  op het goede adres. Wij regelen een vlotte verkoop voor je en hanteren daarbij de beste prijzen. Bespaar jezelf de moeite van dure advertenties plaatsen en onderhandelen met lastige kopers. Scheffer Auto’s heeft jarenlange ervaring in de inkoop van auto’s en kan dit als geen ander snel voor je regelen. Verkoop je Volkswagen voor een reële prijs en profiteer van onze uitstekende service en snelle afhandeling!

  Waarom zou je je Volkswagen aan Auto inkoop service verkopen?

  Volkswagen behoort tot één van de populairste automerken in Nederland. Vanwege de kwaliteit en de lange levensduur behoren Volkswagens bij de meest verkochte auto’s in ons land, ook tweedehands. Er zijn allerlei redenen waarom je de keuze kunt maken om je Volkswagen te verkopen. Misschien krijg je er teveel onderhoud aan of wil je besparen op je maandlasten. Of heb je je oog op een andere auto laten vallen. Dan is het fijn dat je bij Auto inkoop service verzekerd bent van een snelle verkoop en al op zeer korte termijn extra budget beschikbaar hebt. 

  Mogelijkheden om je Volkswagen te verkopen

  Je kunt je Volkswagen op verschillende manieren verkopen. Het hangt er helemaal vanaf hoeveel tijd en energie je daarin wilt steken en hoe snel je van de auto af wilt. Zet daarom voor jezelf de voor- en nadelen van de verschillende verkoopmethodes op een rijtje. 

  Een particuliere verkoop van je Volkswagen

  De eerste manier om je Volkswagen te verkopen, is deze op een online verkoopsite te zetten. Zulke sites worden dagelijks door vele geïnteresseerden bezocht. Je kunt al snel een reactie krijgen van een potentiële koper, die je Volkswagen graag wil komen bekijken en een proefrit wil maken. Het voordeel van een particuliere verkoop is dat je een betere prijs voor je Volkswagen krijgt dan bij een dealer. Toch moet je ook rekening houden met de nadelen. 

  Het maken van een goede advertentie en mooie foto’s kost tijd. Wees daarbij eerlijk over belangrijke zaken als defecten of schade. Dat voorkomt veel gedoe als er kopers langskomen. Houd rekening met advertentiekosten en bedenk hoe je met geïnteresseerden omgaat. Je kunt allerlei mensen aan de deur krijgen, die je auto voor een bodemprijs willen hebben. Laat je Volkswagen dus eerst taxeren, zodat je goed voorbereid een particuliere verkoop in gaat. 

  Je Volkswagen verkopen aan een dealer

  Vind je het teveel werk om je Volkswagen particulier te verkopen? Dan kun je ook een dealer in de regio zoeken aan wie je je auto kunt verkopen. Je kunt hem eventueel ook inruilen voor een andere auto. Het voordeel van de verkoop aan een dealer is dat je zelf weinig hoeft te regelen. De keerzijde is dat je een lagere prijs voor je auto krijgt dan bij een particuliere verkoop. De dealer wil er immers ook graag iets aan overhouden. 

  De dealer aan wie je je Volkswagen wilt verkopen, zal een bod doen, dat in de meeste gevallen vast staat. Als je daarmee akkoord gaat, kan de verkoop doorgaan. Wil je je Volkswagen inruilen voor een andere auto? Hoeveel je auto bij de dealer waard is, hangt af van de prijzen die in jouw regio gangbaar zijn. Vraag altijd verschillende dealers naar de waarde van je Volkswagen, ook buiten je eigen regio. Zo krijg je een beeld van de reële verkoopprijs van je auto.

  Je Volkswagen aan Auto inkoop service verkopen voor een eerlijke prijs

  Wil jij je Volkswagen verkopen voor een eerlijke prijs? Kies je voor een nette en vlotte afhandeling?Auto inkoop service regelt het in zeer korte tijd voor je. Geen rompslomp vanwege een particuliere verkoop of een te laag bod van een dealer. Auto inkoop service biedt je een marktconforme prijs en een uitstekende service. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring in de inkoop van auto’s en gebruiken die graag om jou te helpen bij de verkoop van je Volkswagen. We kopen namelijk personenwagens en bedrijfswagens van alle merken in. Ook als je Volkswagen schade heeft of de APK is verlopen, is dat bij ons geen enkel probleem. 

  Je Volkswagen snel en goed verkopen in 3 stappen Auto inkoop service werkt op een prettige en duidelijke manier. Je weet meteen waar je aan toe bent en kunt je Volkswagen snel verkopen voor een reële prijs. Dat gaat zo:

  Meld je Volkswagen aan 

  Wil jij je Volkswagen verkopen? Meld je auto dan online aan bij  Auto inkoop service of neem telefonisch contact op. Wij willen graag zoveel mogelijk informatie hebben om een goede prijsindicatie aan je af te geven. Vermeld daarom alle details van je Volkswagen, ook eventuele schade of defecten. Stuur ons ook een aantal duidelijke foto’s van de buitenkant en binnenkant van de auto. Dat helpt ons met een goede prijs te komen. Wij geven je direct een indicatie bod!

  Wij bekijken je Volkswagen en komen met een reëel bod

  Als onze prijsindicatie je aanspreekt, komen we graag bij je langs om je Volkswagen te bekijken. Zo krijgen we een duidelijk beeld van de waarde van je auto en kunnen we een eerlijk bod doen. We helpen je om je Volkswagen zo goed mogelijk te verkopen.

  Ontvang direct je geld en het vrijwaringsbewijs

  We spreken met je af wanneer we de auto komen ophalen. Je krijgt dan van ons direct het afgesproken bedrag voor je Volkswagen. Daarnaast ontvang je het RDW-vrijwaringsbewijs om je verzekering te kunnen opzeggen. Zo is je auto in korte tijd verkocht voor een prima prijs en is alles voor je geregeld. 

  Daarom kies je voor Auto inkoop service

  Auto inkoop service is een betrouwbare inkoper die al jaren actief is in de autowereld. Dankzij onze eerlijke prijzen en de uitstekende service zijn wij het juiste adres voor de verkoop van je Volkswagen. We gebruiken onze ruime kennis en ervaring om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dagelijks kopen wij allerlei auto’s in door heel Nederland. Je kunt altijd contact met ons opnemen, ook als je Volkswagen schade heeft of als de APK is verlopen. Wij garanderen altijd een reële prijs en denken in mogelijkheden. Volkswagen verkopen? Regel het vandaag nog bij   Auto inkoop service

  logos
  Back To Top