skip to Main Content

Vrachtwagen verkopen; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Vrachtwagen verkopen voor een goede prijs

  Een vrachtwagen verkopen is wel even iets anders dan de verkoop van een auto. Je hebt te maken met een andere doelgroep die eerder een vrachtwagen bij een handelaar koopt, dan bij een individuele verkoper. Een vrachtwagen verkopen aan Auto Inkoop Service regel je echter snel en 100% betrouwbaar binnen 24 uur. Bovendien krijg je ook een goede prijs, dat is zeker een belangrijke factor bij de verkoop van je vrachtwagen.

  Hoe werkt je vrachtwagen verkopen?

  Het verkopen van jouw vrachtwagen aan Auto Inkoop Service is zo geregeld. Het enige wat je hoeft te doen is het kenteken van je wagen in te vullen en ons enkele aanvullende informatie te verstrekken. Bovendien voeg je een aantal foto’s toe waarop eventuele schade duidelijk zichtbaar is. Op basis van de door jou verstrekte gegevens doet Auto Inkoop Service een bod op jouw vrachtwagen. Je kunt erop vertrouwen dat onze prijs marktcomfort is, je zult niet snel ergens anders een betere prijs krijgen. Als jij akkoord gaat met het bod, wordt er een afspraak gemaakt om de vrachtwagen op te halen. Al het papierwerk wordt voor jou geregeld, je hoeft alleen nog maar de sleutels af te geven en je geld in ontvangst te nemen. Makkelijker een vrachtwagen verkopen is bijna niet mogelijk.

  Welke merken worden er aangekocht?

  Het maakt ons niet uit welk merk vrachtwagen je aan ons wilt verkopen. Auto Inkoop Service heeft een groot netwerk binnen Nederland en daarbuiten zodat wij altijd een afnemer hebben voor jouw vrachtwagen of de onderdelen uit jouw wagen. Jouw vrachtwagen komt direct bij een andere eindverkoper terecht, wij werken niet met derden. Hierdoor kunnen wij ook een goede prijs bieden voor jouw vrachtwagen. Het is als bedrijf zijnde ook mogelijk om meerdere vrachtwagens tegelijk aan te bieden, bijvoorbeeld wanneer je stopt met je bedrijf of een nieuw wagenpark aan gaat schaffen. Wij hebben interesse in alle vrachtwagens, bestelbusjes en personenwagens van alle merken. Ben je benieuwd naar het bod op jouw vrachtwagen? Laat dan nu je gegevens achter via de website.

  Hoe wordt het bod bepaald?

  Auto Inkoop Service doet een bod op basis van de door jou verstrekte gegevens volgens de landelijke richtlijnen. Ons bod is altijd 100% gratis en vrijblijvend, bovendien hoef je niet direct al je persoonsgegevens te verstrekken om een bod te ontvangen. We vragen je slechts om je e-mailadres en je telefoonnummer zodat we je binnen 2 uur een bod kunnen doen. Pas wanneer je met het bod akkoord gaat, zetten we de verkoop in werking en laat jij jouw gegevens bij ons achter. Je hoeft niet naar de RDW om een vrijwaringsbewijs te regelen, dit doen wij voor je. We komen de vrachtwagen bij je ophalen en betalen jou contant of via een bankoverschrijving de afgesproken prijs. Zo kun je al binnen 24 uur je vrachtwagen verkopen.

  Werkende en defecte vrachtwagens

  Auto Inkoop Service koopt niet alleen goedwerkende vrachtwagens op, we zijn ook de inkoper voor defecte vrachtwagens. Wij hebben interesse in rijdende vrachtwagens, maar ook in de onderdelen. Wij geven je binnen een paar uur een bod op jouw vrachtwagen. Als je akkoord gaat, hoef jij je geen zorgen te maken over de verplaatsing van jouw defecte vrachtwagen. Wij zorgen ervoor dat de vrachtwagen na verkoop bij ons komt. Het maakt daarbij niet uit waar in Nederland de vrachtwagen zich bevindt, wij komen de vrachtwagen altijd bij je ophalen. Bovendien regelen wij al het papierwerk waardoor je zelf nergens meer omkijken naar hebt.

  Voordelen van Auto Inkoop Service

  Het grote voordeel van Auto Inkoop Service is dat je jouw voertuig binnen 24 uur op een veilige wijze kunt verkopen. De verkoop van je vrachtwagen wordt je volledig uit handen genomen, het papierwerk wordt voor je geregeld en met de ophaalservice heb je ook geen zorgen over het transport. Bovendien wordt er altijd een bod gedaan dat voldoet aan de richtlijnen en marktconform is. Je krijgt dus altijd een goede prijs voor je vrachtwagen. Aan Auto Inkoop Service kun je dus snel en betrouwbaar je voertuig verkopen.

  Wie is Auto Inkoop Service?

  Auto Inkoop Service is een bedrijf dat is gespecialiseerd in de inkoop van gebruikte voertuigen. Wij werken zonder tussenkomst van een derde partij waardoor wij een snelle service kunnen leveren en een goede, marktconforme prijs kunnen bieden voor jouw wagen. Wij kopen zowel voertuigen in van particulieren als van bedrijven en hebben daarom grote interesse in zowel vrachtwagens als personenauto’s. Wij kopen alle merken in en zijn zowel het adres voor goedwerkende als defecte wagens.

  Auto Inkoop Service

  Vragen? Bel ons direct op

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  logos
  Back To Top