skip to Main Content

auto verkopen in Raam; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Komt Auto Inkoop Service ook in Raam?

  Ja, we kopen ook auto’s in uit Raam, en we halen ze daar op. Uw auto verkopen in Raam is bovendien snel en efficiënt.

  Uw auto verkopen in Raam

  Is uw auto beschadigd, afgekeurd voor de APK, of in uw ogen rijp voor de sloop? Of wilt u er gewoon snel en zonder rompslomp vanaf? U geld voor uw auto krijgen en hem bovendien gratis laten transporteren. Bij ons bent u dan op het juiste adres voor de inkoop van uw auto, ook in Raam. Onze medewerkers kunnen op elk gewenst tijdstip en op uw locatie de auto ophalen. Wij zorgen voor het transport. In geval van sloop zorgen we ook voor de demontage van uw kapotte auto, waarna de diverse auto onderdelen van uw auto worden gerecycled. Uw auto verkopen levert daarom ook vaak nog een leuk bedrag op. Bent u benieuwd voor welk bedrag u uw auto aan ons kunt verkopen, en wat onze werkwijze is? Lees dan verder of neem meteen contact met ons op via het contactformulier of telefonisch.

  Hoe werkt het bij ons

  1. Vandaag uw auto verkopen in Raam

  Bel ons op 085 – 76 00 144 en u krijgt direct uitleg over de mogelijkheden.
  Of meld uw auto online aan en wij bellen u zo snel mogelijk terug.
  Op basis van uw informatie over uw auto krijgt u van één van onze inkopers in overleg een indicatief bod. Indien dat bod u bevalt gaan we verder met stap 2.

  2. Taxatie van uw auto op locatie in Raam

  We komen gratis bij u langs op een door u aan te geven locatie in Raam om de auto te bekijken aan de hand van de overeengekomen richtprijs, zodat we op basis daarvan de werkelijke verkoopprijs voor uw auto kunnen bepalen. Zo komen we tot een gezamenlijk overeengekomen bod. Daarna volgt stap 3.

  3. Ter plaatse vrijwaren en contant afrekenen

  De auto wordt opgehaald bij u in Raam op een datum en tijd die we samen afspreken. U ontvangt dan:
  – Vrijwaring met de meldcode voor het opzeggen of opschorten van uw verzekering. De wegenbelasting wordt hierdoor gestopt.
  – Het afgesproken bedrag in contant geld.

  Hoeveel zal mijn auto dan opleveren?

  Het bedrag dat uw auto voor u oplevert als u deze aan ons verkoopt, is afhankelijk van diverse factoren, zoals merk, type, opties en accessoires, bouwjaar, kilometerstand, en de schade of het mankement. Ook de verdere staat waarin de auto verkeert is van invloed, evenals de vraag ernaar in de markt. Al deze punten tellen mee bij de waardebepaling van uw auto.
  Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk kunnen wij u een goede prijs bieden voor uw auto. Wij kopen auto’s in Raam en omgeving, ook oudere auto’s of wagens die schade of een defect hebben. Een auto verkopen in Raam is dus geen enkel probleem! Neemt u vandaag nog contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden voor het verkopen en laten ophalen van uw auto in Raam.

  Snel van uw auto af

  Hebt u een auto voor onze inkoop, of bent u benieuwd onder welke voorwaarden u de auto mogelijk zou kunnen verkopen? Onze inkoopdienst is dagelijks bereikbaar via het aanmeldformulier, of telefonisch of via Whatsapp. Daarnaast garanderen wij dat we een geschikt voertuig snel ophalen. Dit kan vanaf elke gewenste locatie in Raam, bij u thuis of op een ander adres. Bovendien zorgen we voor contante betaling en voor vrijwaring. Het bedrag dat u voor de auto zult ontvangen hebben we dan al afgesproken, en de chauffeur van de ophaalservice heeft het bij zich. Hebt u behoefte aan meer informatie? Wij staan voor u klaar.

  Gratis transport

  Hebt u onverhoopt een ongeluk gehad? Is uw auto anderszins beschadigd, en zijn de kosten van reparatie hoger dan de dagwaarde? Is de auto niet meer APK gekeurd? Dan is het een goed idee om uw auto te verkopen. Wij kunnen deze voor u op elke gewenste plek ophalen. Dit kan bij u thuis zijn, maar ook op een andere locatie. Wilt u uw auto verkopen in Raam, aarzel dan niet om contact op te nemen.

  logos
  Back To Top