skip to Main Content

auto verkopen in Amby; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

Verkoop nu uw auto

Vul hier uw kenteken in:

Merk

Model

Vervaldatum APK


Komt Auto Inkoop Service ook in Amby?

Ja, we kopen ook auto’s in uit Amby, en we halen ze daar op. Uw auto verkopen in Amby is bovendien snel en efficiënt.

Uw auto verkopen in Amby

Is uw auto beschadigd, afgekeurd voor de APK, of in uw ogen rijp voor de sloop? Of wilt u er gewoon snel en zonder rompslomp vanaf? U geld voor uw auto krijgen en hem bovendien gratis laten transporteren. Bij ons bent u dan op het juiste adres voor de inkoop van uw auto, ook in Amby. Onze medewerkers kunnen op elk gewenst tijdstip en op uw locatie de auto ophalen. Wij zorgen voor het transport. In geval van sloop zorgen we ook voor de demontage van uw kapotte auto, waarna de diverse auto onderdelen van uw auto worden gerecycled. Uw auto verkopen levert daarom ook vaak nog een leuk bedrag op. Bent u benieuwd voor welk bedrag u uw auto aan ons kunt verkopen, en wat onze werkwijze is? Lees dan verder of neem meteen contact met ons op via het contactformulier of telefonisch.

Hoe werkt het bij ons

1. Vandaag uw auto verkopen in Amby

Bel ons op 085 – 76 00 144 en u krijgt direct uitleg over de mogelijkheden.
Of meld uw auto online aan en wij bellen u zo snel mogelijk terug.
Op basis van uw informatie over uw auto krijgt u van één van onze inkopers in overleg een indicatief bod. Indien dat bod u bevalt gaan we verder met stap 2.

2. Taxatie van uw auto op locatie in Amby

We komen gratis bij u langs op een door u aan te geven locatie in Amby om de auto te bekijken aan de hand van de overeengekomen richtprijs, zodat we op basis daarvan de werkelijke verkoopprijs voor uw auto kunnen bepalen. Zo komen we tot een gezamenlijk overeengekomen bod. Daarna volgt stap 3.

3. Ter plaatse vrijwaren en contant afrekenen

De auto wordt opgehaald bij u in Amby op een datum en tijd die we samen afspreken. U ontvangt dan:
– Vrijwaring met de meldcode voor het opzeggen of opschorten van uw verzekering. De wegenbelasting wordt hierdoor gestopt.
– Het afgesproken bedrag in contant geld.

Hoeveel zal mijn auto dan opleveren?

Het bedrag dat uw auto voor u oplevert als u deze aan ons verkoopt, is afhankelijk van diverse factoren, zoals merk, type, opties en accessoires, bouwjaar, kilometerstand, en de schade of het mankement. Ook de verdere staat waarin de auto verkeert is van invloed, evenals de vraag ernaar in de markt. Al deze punten tellen mee bij de waardebepaling van uw auto.
Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk kunnen wij u een goede prijs bieden voor uw auto. Wij kopen auto’s in Amby en omgeving, ook oudere auto’s of wagens die schade of een defect hebben. Een auto verkopen in Amby is dus geen enkel probleem! Neemt u vandaag nog contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden voor het verkopen en laten ophalen van uw auto in Amby.

Snel van uw auto af

Hebt u een auto voor onze inkoop, of bent u benieuwd onder welke voorwaarden u de auto mogelijk zou kunnen verkopen? Onze inkoopdienst is dagelijks bereikbaar via het aanmeldformulier, of telefonisch of via Whatsapp. Daarnaast garanderen wij dat we een geschikt voertuig snel ophalen. Dit kan vanaf elke gewenste locatie in Amby, bij u thuis of op een ander adres. Bovendien zorgen we voor contante betaling en voor vrijwaring. Het bedrag dat u voor de auto zult ontvangen hebben we dan al afgesproken, en de chauffeur van de ophaalservice heeft het bij zich. Hebt u behoefte aan meer informatie? Wij staan voor u klaar.

Gratis transport

Hebt u onverhoopt een ongeluk gehad? Is uw auto anderszins beschadigd, en zijn de kosten van reparatie hoger dan de dagwaarde? Is de auto niet meer APK gekeurd? Dan is het een goed idee om uw auto te verkopen. Wij kunnen deze voor u op elke gewenste plek ophalen. Dit kan bij u thuis zijn, maar ook op een andere locatie. Wilt u uw auto verkopen in Amby, aarzel dan niet om contact op te nemen.

logos
Back To Top