skip to Main Content

De beste manieren om je auto in de verkoop te doen; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  De beste manieren om je auto in de verkoop te doen

  De beste manieren om je auto in de verkoop te doen

  Auto verkopen bij bedrijven die auto’s inkopen

   

  Wat veel mensen niet weten is dat je naast een goede auto ook een schade auto kunt verkopen en hier geld voor kunt ontvangen. Dit zijn speciale bedrijven die een inkoop auto als schade auto inkopen. Deze wordt gecontroleerd.

  Schade auto’s kunnen niet veilig de weg meer op en worden meestal voor auto onderdelen gebruikt. Deze onderdelen worden voor de bouw van nieuwe auto’s of reparaties gebruikt. Daarom is een schade auto dus nog geld waard. Alle overige onderdelen die niet meer bruikbaar zijn gaan naar de sloop. Als de onderdelen worden gerecycled kun je een sloopauto voor een bepaalde waarde nog verkopen.

  Wanneer spreekt men van een schade auto?

  Auto inkoop van een schade auto levert zeker wat op. Maar wat is een schade auto eigenlijk? Dit zijn auto’s die total loss zijn verklaard en geen goedgekeurd APK meer kunnen krijgen omdat ze niet meer veilig de weg op kunnen.

  Een auto verkopen kan door middel van inruil of een online advertentie. Een schade auto mag beslist niet meer worden verkocht als occasion en mag dus niet de weg op. Bij een inkoop auto die schade heeft zal het dus alleen om demontage van de onderdelen gaan wat geld oplevert.

  De auto inkoop bepaald of het om een schade of goedgekeurde occasion gaat. Een kapotte versnellingsbak is een schade auto, evenals een auto waarvan de remmen niet meer werken of compleet in de prak is gereden.

  Als je zelf de onderdelen laat repareren kan de auto echter wel als occasion worden verkocht. Maar de kosten kunnen enorm hoog zijn. Dan kun je dus besluiten het voertuig als schade auto te verkopen.

  Vermeld alle kenmerken en schade van het voertuig in de advertentie

  In de advertentie moeten goede foto’s staan van de auto. Zowel van buiten als van binnen. Ook moet er bijstaan welke schade er van toepassing is. Je bepaald zelf of je de schade laat repareren of het erbij laat.

  Een krasje, deuk of kapotte stoel is niet per definitie een schade auto. Dit is echter het geval als de schade zo groot is dat de auto moet worden afgekeurd. Banden kunnen bijvoorbeeld worden vervangen. Dus als een band kapot of lek is dan kun je met nieuwe of goede banden de auto nog als occasion verkopen. Zowel op particuliere advertenties sites als bij auto inkoop bedrijven kan de auto worden aangemeld. Bij inruil kun je korting krijgen op een nieuwe auto of occasion.

  logos
  Back To Top