skip to Main Content

Manieren om een auto nog snel in de verkoop te doen; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Manieren om een auto nog snel in de verkoop te doen

  Manieren om een auto nog snel in de verkoop te doen

  Je auto altijd kunnen verkopen en er een mooie prijs voor krijgen

   

  Je kunt een auto snel verkopen. Dit kan ook als er van alles aan mankeert. Zelfs als de auto is afgekeurd of geen APK meer heeft kan deze worden verkocht. Dit noemen we een auto met schade. Je kunt jouw auto dus verkopen.

  Zowel sloopauto’s als goede tweedehands auto’s kunnen heel wat euro’s opleveren. Een sloopauto verkopen is dus verstandig. Je hoeft deze niet onnodig voor de deur te laten staan. Je betaald er tenslotte alleen maar wegenbelasting voor.

  Als een auto total loss is verklaard kan dit diverse manieren betreffen. Dit kan technisch zijn of qua reparaties. Reparaties kunnen boven de auto waarde uitstijgen. Dus eerst repareren is eigenlijk zo duur dat het niet aan te raden is.

  Ook dan kan de auto als total loss worden verkocht. Een auto snel verkopen kan op diverse manieren. Maar bij een auto verkopen wat heb je nodig?

  Auto verkopen wat heb je nodig?

  Om een auto te verkopen heb je een advertentie nodig. Ook kun je jouw auto op inruil en verkoopsites plaatsen. Bij auto inkoop bedrijven kun je dus altijd een bedrag voor jouw auto krijgen ongeacht de schade. Wel wordt de hoogte van het bedrag bepaald aan de hand van de schade.

  Sloopauto’s en schadeauto’s worden ingekocht voor onderdelen. Auto onderdelen zijn over het algemeen duur. Goede onderdelen kunnen dus worden gedemonteerd worden en afzonderlijk worden verkocht. Indien je jouw auto verkoopt en dit geen schade auto betreft kun je deze met foto’s en duidelijke omschrijving in een advertentie plaatsen.

  Laat geïnteresseerde kopers eventueel een proefrit maken in de occasion. Maak jouw auto schoon en laat deze recentelijk APK keuren.

  Als de keuring nog geldig is mag deze worden verkocht als auto om in te rijden. De naam en persoonlijke gegevens samen met de gegevens van het voertuig op het kentekenbewijs moeten bij een RDW loket worden overgezet op de naam van de nieuwe koper.

  Het is verplicht om de gegevens van de nieuwe eigenaar te registreren en over te laten nemen. Verder moeten alle kenmerken en geleden schade worden gemeld in de advertentie van het voertuig. Krasjes en deukjes ook.

  Als er grote schade is zoals een kapotte versnellingsbak kun je beter de auto als sloopauto verkopen omdat het vervangen hiervan meestal duurder is dan het voertuig zelf. Maak foto’s van gebruikssporen en schade. Maak foto’s van zowel het interieur als exterieur. Vermeld alle gegevens zoals merk, bouwjaar, model, kleur, extra specificaties etc en ook de eventueel al vervangen auto onderdelen. Maak de auto goed schoon en laat deze fris ruiken voordat deze verkocht wordt. Vermeld ook als er in de auto gerookt is omdat je dit vaak nog ruikt.

   

  logos
  Back To Top