skip to Main Content

Ik wil van mijn kenteken af; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Ik wil van mijn kenteken af

  Steeds meer mensen zijn op zoek naar een snelle manier om hun kenteken te verkopen. Of dat nu via het internet is of door middel van een telefoontje, maakt in de basis niet zoveel uit. ‘Zolang ik maar genoeg voor mijn kenteken krijg en hem snel van de hand kan doen’ zeggen de meeste mensen. Auto Inkoop Service is een zo’n manier om uw kenteken te verkopen. Uw auto verkopen is bij Auto Inkoop Service een fluitje van een cent. U vult uw gegevens en in de meeste gevallen wordt het kenteken op dezelfde dag nog beoordeeld. (soms zelfs al opgehaald!)

  Auto Inkoop Service legt uit wat te doen wanneer u zegt: ‘ik wil van mijn kenteken af‘. Tegenwoordig kunt u namelijk vrij simpel uw kenteken verkopen. Wel is het belangrijk om dit bij een professionele auto opkoper te doen die verstand heeft van het vak en niet te vergeten RDW erkend is. Op deze manier kan uw auto direct gevrijwaard worden op locatie. U weet direct waar u aan toe bent.

  Voor Auto Inkoop Service maakt het niet uit of u van uw sloopauto af wilt, van uw schadeauto af wilt of van uw auto af wilt die nog in prima staat is. Auto Inkoop Service koopt alle soorten auto’s, tegen een redelijke prijs zodat u met een goed gevoel uw auto kunt verkopen.


  Dus zegt u: ik wil van mijn kenteken af, neem dan snel contactop of bel direct 06 51 49 35 36.


  logos
  Back To Top