skip to Main Content

Klopt de tellerstand van uw droom occasion wel?; Auto inkoop Service; eenvoudig binnen 24 uur!

  Verkoop nu uw auto

  Vul hier uw kenteken in:

  Merk

  Model

  Vervaldatum APK


  Klopt De Tellerstand Van Uw Droom Occasion Wel?

  Klopt de tellerstand van uw droom occasion wel?

  Hoe kunt u weten of de tellerstand van een 2e hands auto wel klopt? Stel, u heeft uw droom occasion gezien, en de kilometerstand is gelukkig niet hoog, de prijs ook niet. Maar klopt dat allemaal wel?

  Nationale Auto Pas

  tellerstand Buitenlandse auto kopen

  Bij een buitenlandse auto kunt de NAP check niet doen, omdat een import auto niet gevonden kan worden in de NAP bestanden. Bij import krijgt de auto een nieuw kenteken en de historie van de auto komt niet mee. Bovendien is in sommige landen een kenteken niet voertuiggebonden, maar persoonsgebonden, zoals bijvoorbeeld in Belgë.
  Zodoende is de enige bron van informatie in dat soort landen het chassisnummer van de auto. Veel landen hebben ook geen centrale registratie van de tellerstand, zoals wij de NAP hebben. Er zijn wel merken of dealerorganisaties die gegevens bijhouden, maar ze delen deze niet. Zodoende is er een grote mogelijkheid tot fraude bij het verkopen van een auto uit het buitenland naar Nederland.


  Carfax voor de tellerstand

  Er bestaat wel een dienst waarop de historie van een auto uit het buitenland gecontroleerd kan worden. Dat is Carfax. U kunt dan de echte tellerstand zien en ook of er schade aan de auto is geweest. En zo zijn er nog een paar vergelijkbare services, maar u moet daar wel voor betalen.

  Veilig en betrouwbaar

  Wilt u het veilig en betrouwbaar hebben, koop uw volgende occasion dan in Nederland, bij een betrouwbare autohandelaar zoals Autobedrijf Scheffer. Dan weet u zeker dat u goed zit en dat er niet met de tellerstand van de wagen is geknoeid.

  Occasion verkopen

  En als u eerst uw auto nog wilt verkopen voordat u een andere aanschaft, ook dan kunt u bij ons terecht. Meld uw auto vrijblijvend aan een hoor wat u voor uw occasion krijgt. We halen uw auto gratis op in heel Nederland, en u ontvangt meteen de betaling en het RDW-vrijwaringsbewijs.

  logos
  Back To Top